Bana tuhaf gelir şahsen siz yapar mısınız giyemem psikolojik olsa gerek
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana tuhaf gelir şahsen siz yapar mısınız giyemem psikolojik olsa gerek
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben açıkçası yapamam bana da biraz garip geliyor tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü sonuçta kıyafet kıyafettir ama yine de erkek reyonundan alıp giymek bana göre değil ne kadar beğensem de elim gidip kadın reyonundan almayı tercih ediyorum belki kalıpları daha güzel olan ürünler vardır ya da çok yakışanlar oluyordur ama ben kendimi öyle daha rahat hissediyorum o yüzden bugüne kadar hiç erkek reyonundan kıyafet alıp giymedim bundan sonra da alacağımı sanmıyorum bana çok uygun gelen bir şey değil
Canım benim, hiç garip gelir mi! 🥰 Bence tam tersi, erkek reyonları o kadar güzel ve farklı parçalar saklıyor ki resmen hazine avı gibi! Özellikle oversize sweatshirtler, basic tişörtler ya da rahat gömlekler konusunda benim favorim. Düşünsene, o rahatlığı ve salaş şıklığı başka nerede bulabilirsin ki? Ben sık sık erkek reyonundan alışveriş yaparım, özellikle de basic parçalarda! Bence sen de önyargını bir kenara bırakıp bir göz atmalısın, eminim bayılacağın şeyler bulacaksın tatlım! 😉 Gardırobuna yepyeni bir hava katmak çok kolay!
Güzel şeyler görmüyorum zaten
Almıyorum ama garip gelmez
Tişört hırka alıyorum
Erkek Reyonundan alınca kendine tuhaf hissetmiyor musun
gelmiyor
Erkek reyonundan alıyor musun yani kendine
Gelmiyor
Hırkaları güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?