Kişilik & Karakter Erkekler, kızların fazla açık giyinmesinden etkileniyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Tahrik olmak anlamında 😬 Erkekler, kızların fazla açık giyinmesinden etkileniyor musunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kavaklıdereo Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bazı gördüğüm extrem görüntüleri düşünüp otuzbir çekiyorum. her kıza bakmam ama bazılarından da gözümü alamıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok güzel olanlar var 🙂 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kıza göre değişiyor bu ve etkileyici olabiliyor fazlasıyla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bencede roketiniz kalkıyor 🙂 Yorumla TeteM3 +1 yıl kalktığı zamanlar olur doğru hahaha Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl vucudu guzelse evet ozellikle kisa sortlu olanlardan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bakiyormusun 🙂 Yorumla DelliDivvane +1 yıl yani otururken falan kalkarken falan dikkat cekiyo 😅 ama her yerde bakilmiyor Yorumla Soran +1 yıl Evet yoksa kendini karakolda bulabiliyor insan 🙂 Yorumla DelliDivvane +1 yıl benim yakalanmam biraz zor 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ajan 🙂 Yorumla DelliDivvane +1 yıl bu konuda biraz sansliyim hep ilginc seyler basima geliyo 😅 hic rahatsiz degilim ama bu durumdan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır öyle olanlara bakasim gelmiyir bariz açık giyenlere 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Bakma bakma aynen böyle devam et 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakmıyorum da neden bakma böyle devam et dedin onu anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Yani bakmaman daha iyi demek istiyorum aşkım 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşkım derken Yorumla Soran +1 yıl Noldu namusun mu gitti sfjsjjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Zikerim seni 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yapican onu be ablam Yorumla Soran +1 yıl Vajinamı senin penisine girdirecem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu durumda ben zikmiş olmuyor muyum Yorumla Soran +1 yıl Tamam sen mik o zaman beni 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle soyleyince pek bı çekici gelmedi Yorumla Soran +1 yıl Çekiciliği benim sözlerim değil benim vücudum yapacak canısi 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun sözlerde değil bı çaba sarf etmeden olunca pek bı çekici gelmedi Yorumla Soran +1 yıl Napıyım yani 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim kovalamam lazım di Yorumla Soran +1 yıl Kovalasqydin o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kovalayinca fırsat kalmadı ki kovalarsam sonunda ebelerim Yorumla Soran +1 yıl Ebelerim derken ne demek istiyorsun aşkım 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tarkan'ın şarkısı var ya yakalarsam muck muck öyle bı ebeleme Yorumla Soran +1 yıl Oooo 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu Yorumla Soran +1 yıl Hiçç 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek olarak tabiiki etkiliyor. Birde güzel parfüm sıkmışsa yanından geçtikten sonra arkamı dönüp tekrar bakmak için ayakkabılarımı bağlarım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzel taktik 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer türlü sapık oluyoruz Yorumla Soran +1 yıl Kızın radarına takılma sakın 🙂 yoksa o türlüde sapık olursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesişirsem bakarım. Yoksa kimsenin peşine koşmam Yorumla
Mehmet07_ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Tahrik olmam ama genç bir erkeğin etkilenmemesi mümkün değil. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tüm erkekler açik bir kız geçse hepsinin gözü onda 🙂 Yorumla Mehmet07_ +1 yıl Kızların çoğu kendilerine bakılmasından hoşlanıyor bence Yorumla Soran +1 yıl Evet hoslaniyoruz Yorumla Mehmet07_ +1 yıl İyi işte biz de siz mutlu olun diye bakıyoruz zaten, başka bir nedeni yok :) Yorumla Soran +1 yıl Sen bu dediğine kendin inandın mı 🙂 Yorumla Mehmet07_ +1 yıl Hayır 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende inanmadım 🙂 Yorumla
Rasyonelbirbey Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Öyle bir etkileniyorum ki kendime şöyle bir söz verdim çıplak gezen birini görürsem evlenecem diye 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Abartma sende 🙂 Yorumla Rasyonelbirbey +1 yıl Mll olduğumu söylemiş miydim? Yorumla Rasyonelbirbey +1 yıl Kasap daha az et görüyordur dükkanında Yorumla Soran +1 yıl Bencede 🙂 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı. Hayır bu gayet nırmal geliyor bana 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Etkileniyorum 😬 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalkma oluyormu 😬 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl 😬 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşırı açık tiksindiriyir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye bence çok güzeliz 🙂 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Çok mu güzel Yorumla Soran +1 yıl Evet 🙂 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Görmek isterdim o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır çok ucuz görünüyorsunuz 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Eskortlarami benziyoruz 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir nebze Yorumla Soran +1 yıl Hm kötümü görünüyoruz ya halbuki biz siz beğenin diye giyiyoruz 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğenen mutlaka vardır dediğim gibi benim gözümde ucuz görünüyor Yorumla Soran +1 yıl İlişki teklif etse hayır diyebilrimisim 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Yani cinsellik teklif etse öyle bir kız? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıza göre değişir 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Güzel bir kızdan bahsediyorum 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duruma göre değişir ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden bunu soruyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Hiçç 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya şöyle tabi ki tahrik oluyoruz bazen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu merak ediyorsan söyleyeyim Yorumla Soran +1 yıl Söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle işte tahrik oluyoruz bazen Yorumla Soran +1 yıl Hani olmuyordun yalancı 🙂 hihihi 😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ucuz göründüğü gerçeği değişmiyor ama Yorumla Soran +1 yıl Tamam🙂 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı. hayir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güsel 🙂 Yorumla
doyurucuerkekk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çooookk, bayılıyorumm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ölme ama sakın yoksa bizi kim beğenecek yani 🙂 Yorumla doyurucuerkekk +1 yıl O zaman takip et yaşamamı sağlaaaa Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Herkesten değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Herkes değil zaten güzel olanlardan 🙂 Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl Güzel misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl Görmek isterdim Yorumla
Cqryss Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bu tipimle mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tipinde bir şey yok 🙂 Yorumla Cqryss +1 yıl Nasıl bir yüzüm var Yorumla Soran +1 yıl Bence iyi bir kusur yok Yorumla Cqryss +1 yıl Beğenmiyorum kendimi Yorumla Soran +1 yıl Tamam 🙂 Yorumla
ordulu3452 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl hayır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tebrik ederim 🙂 Yorumla ordulu3452 +1 yıl Abaza degilim. neyini teprik ediyorsun ki😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Olmadığin için tebrik ediyorum zaten 🙂 Yorumla ordulu3452 +1 yıl olmaması lazım zaten. normal bir şey olmaması. abaza olmak normal oldu artık Yorumla
Cnsleğitmen Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Dırek kalkıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun 🙂 Yorumla Cnsleğitmen +1 yıl Hiç inmiyorda diyebilirim. Boşalıp içinden cıkarsam yıne ınmıyor 😀 Yorumla Soran +1 yıl istekli şey seni 🙂 Yorumla Cnsleğitmen +1 yıl Doyumsuz dıyeblırız. Ama o tatlı seftalıye goguslere kalçaya nasıl doyulurkı Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Bazı gördüğüm extrem görüntüleri düşünüp otuzbir çekiyorum. her kıza bakmam ama bazılarından da gözümü alamıyorum
Evet çok güzel olanlar var 🙂
kıza göre değişiyor bu ve etkileyici olabiliyor fazlasıyla
Bencede roketiniz kalkıyor 🙂
kalktığı zamanlar olur doğru hahaha
vucudu guzelse evet ozellikle kisa sortlu olanlardan
Bakiyormusun 🙂
yani otururken falan kalkarken falan dikkat cekiyo 😅 ama her yerde bakilmiyor
Evet yoksa kendini karakolda bulabiliyor insan 🙂
benim yakalanmam biraz zor 😅
Ajan 🙂
bu konuda biraz sansliyim hep ilginc seyler basima geliyo 😅 hic rahatsiz degilim ama bu durumdan
Hayır öyle olanlara bakasim gelmiyir bariz açık giyenlere
Bakma bakma aynen böyle devam et 🙂
Bakmıyorum da neden bakma böyle devam et dedin onu anlamadım
Yani bakmaman daha iyi demek istiyorum aşkım 🙂
Aşkım derken
Noldu namusun mu gitti sfjsjjs
Evet
Zikerim seni 🙂
Nasıl yapican onu be ablam
Vajinamı senin penisine girdirecem
Bu durumda ben zikmiş olmuyor muyum
Tamam sen mik o zaman beni 🙂
Böyle soyleyince pek bı çekici gelmedi
Çekiciliği benim sözlerim değil benim vücudum yapacak canısi 🙂
Sorun sözlerde değil bı çaba sarf etmeden olunca pek bı çekici gelmedi
Napıyım yani 🙂
Benim kovalamam lazım di
Kovalasqydin o zaman
Sen kovalayinca fırsat kalmadı ki kovalarsam sonunda ebelerim
Ebelerim derken ne demek istiyorsun aşkım 🙂
Tarkan'ın şarkısı var ya yakalarsam muck muck öyle bı ebeleme
Oooo 🙂
Noldu
Hiçç 🙂
Peki
Erkek olarak tabiiki etkiliyor. Birde güzel parfüm sıkmışsa yanından geçtikten sonra arkamı dönüp tekrar bakmak için ayakkabılarımı bağlarım
Güzel taktik 🙂
Diğer türlü sapık oluyoruz
Kızın radarına takılma sakın 🙂 yoksa o türlüde sapık olursun
Kesişirsem bakarım. Yoksa kimsenin peşine koşmam
Tahrik olmam ama genç bir erkeğin etkilenmemesi mümkün değil.
Tüm erkekler açik bir kız geçse hepsinin gözü onda 🙂
Kızların çoğu kendilerine bakılmasından hoşlanıyor bence
Evet hoslaniyoruz
İyi işte biz de siz mutlu olun diye bakıyoruz zaten, başka bir nedeni yok :)
Sen bu dediğine kendin inandın mı 🙂
Hayır 😂
Bende inanmadım 🙂
Öyle bir etkileniyorum ki kendime şöyle bir söz verdim çıplak gezen birini görürsem evlenecem diye
Abartma sende 🙂
Mll olduğumu söylemiş miydim?
Kasap daha az et görüyordur dükkanında
Bencede 🙂
Hayır bu gayet nırmal geliyor bana
Etkileniyorum 😬
Kalkma oluyormu 😬
😬
Aşırı açık tiksindiriyir
Niye bence çok güzeliz 🙂
Çok mu güzel
Evet 🙂
Görmek isterdim o zaman
Hayır çok ucuz görünüyorsunuz
Eskortlarami benziyoruz 🙂
Bir nebze
Hm kötümü görünüyoruz ya halbuki biz siz beğenin diye giyiyoruz 🙂
Beğenen mutlaka vardır dediğim gibi benim gözümde ucuz görünüyor
İlişki teklif etse hayır diyebilrimisim 🙂
Anlamadım
Yani cinsellik teklif etse öyle bir kız?
Kıza göre değişir 🤣🤣
Güzel bir kızdan bahsediyorum 🙂
Duruma göre değişir ya
Neden bunu soruyorsun ki
Hiçç 🙂
Ya şöyle tabi ki tahrik oluyoruz bazen
Bunu merak ediyorsan söyleyeyim
Söyle
Öyle işte tahrik oluyoruz bazen
Hani olmuyordun yalancı 🙂 hihihi 😬
🤣🤣
Ucuz göründüğü gerçeği değişmiyor ama