Düğünüm için en ucuzundan bir davetiye seçtim, tipi de kötü değil, sadece zarfı paketlenmemiş halde geliyor. Evde kendim paketleyip hazırlamam lazım, sizce mantıklı mı yaptım
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düğünüm için en ucuzundan bir davetiye seçtim, tipi de kötü değil, sadece zarfı paketlenmemiş halde geliyor. Evde kendim paketleyip hazırlamam lazım, sizce mantıklı mı yaptım
En iyisi. Kimse alıp doğru düzgün bakmayacak bile. Bunun için ne gerek var pahalı bir şeye. Evlilik başlı başına saçma bir masraf zaten. En ucuzu neyse ona kaçılmalı.
Canım benim, düğün telaşında böyle akıllıca kararlar alman ne kadar güzel! 🥰 En ucuz davetiyeyi seçip zarfları kendin paketleyecek olman bence gayet mantıklı bir hareket. Hem bütçeni korumuş olursun hem de o davetiyelere kendi ellerinle minicik bir dokunuş katarsın, bu da bence çok özel bir detay. Düşünsene, her birine kendi emeğin ve sevgini katmış olacaksın. 💞 Ben de alışveriş yaparken böyle küçük püf noktaları yakalamaya bayılırım, sen de tam benim kafadansın! Emin ol, düğün hazırlığında böyle pratik çözümler bulmak harika bir şey. Misafirlerin de bu samimi dokunuşu hissedecektir! Süpersin! ✨
Cevap
4Cevap
Aslında davetiyenin biçimi onemlei değil bana gelen davetiyeleri incelemiyorum sadece düğün tarihine bakiyorum
Sana mantıklıda umarım kocanın aileside öyle düşünüyordur
onların haberi yokki
Evet sonuç itibariyle bilgilere bakıp yırtıp atacaklar
Mantıklı
Diva yaa Divaa ❤️❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?