Servis ücreti🤣 pavyonmu lan orası , yok garsoniye yazsalardı. Ben şöyle düşünürüm. 2 kişi orta sınıf bir restoranda doyasıya yemek yemeden asgari ücretin 1 günlük yövmiyesini aşıyorsa orası kazıktır. Ayıp yaa , tavuk , içecek , ve az etli guesedila diye bir yemek. 500 TL.
Biz İstanbul'da tanınmış yerde 2 kişi , metre kebap , et , kanat , tatlı , meyve , 5 çeşit meze çorbası ara sıcağı, sarması 850 TL. Senin ora harbi yerleştiriyor.
Yemeklere bir şey diyemem ama içecekten pis saplıyorlar ice tea 40 ne abi adam %500 kâr yapıyor ondan çay’a 20 yazmış tomurcuk kullanmıyorlar zaten çayları bir halta benzemiyor içeceklerden dolayı bana çok geldi.
Normal artık bu fiyatlar, her yerde böyle, lüks mekanlar daha da kazık tabi, geçen hafta marmariste lüks bi beach clubta pizza yedim 350 kağıttı, 1 bira 33lük efes 150 kağıt, cola 60 kağıt, ice latte 100 kağıt böyleydi fiyatlar
... Baktıkça ınme iniyor bana resmen... bi de ucuz mü diye soruyorsun pahalı bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biz de evde bazen kfc den 2 kişilik menü soyluyoruz 380-450 arasında ödüyoruz. 2 kişi ortalama bir mekanda 500 normal gibi. Yani biz sadece tavuğa 400 ödüyoruz zaten.