Nasıl bir tatil istediğinize bağlı ama soru sadece maddiyatsa eğer kuzey ege taraflarından bir ev kiralayacaksınız uygun fiyatlı 1+1 ya da 1+0 kalacaksınız. Ya da çadır tatilini seviyorsanız onu da düşünebilirsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Köyde ki derenin kenarında
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
aslında ucuza maal etmek kolay ama yaşadığın yerede bağlı ben karaman da yaşıyorum mersin erdemli sahili bize dağ yolundan 1 bucuk saat sürüyor boş vaktin olunca gidip gezip gelme şansımız oluyor hem kalabalık değil hemde temiz bir çadır alıp sahilde kalma şansımız oluyor :)
00 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kamping alanları ✌️
Lüks Otelde Erken rezervasyon
pandemi bitmeden hiç bi halta yaramaz
Ögrenci tatil yerleri bul kendine
Pansiyon seç Otelde cok lüks arama
Klima temiz wc ve duş yeterli
Yemegi sandivic bile yersin ya da
marketten hamburgerciden
bişeyler alıp yersin
Ben her zaman öyle yaparım00 Yorumla Karavan veya çadır tatili en ucuzu. Özel veya belediyelerin güzel kamp alanları var.
20 Yorumla- +1 yıl
Evde leğeni doldur içine gir görsellerden de istediğin plajın görselini aç
20 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erdek, Ayvalık gibi ucuz yerlerde, tam pansiyon geceliği maksimum 250 ₺ olan motellerde.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 647 cevap paylaştı. Bazı adi unutulmus ulkeler turkiyeye ucus seferleri duzenliyor haliyle hava alaninda kaldigi surecede para odiyecek bu yuzden yeterki ucak dolsun mazotu cilarayim diye sudan uciza satiyor biletleri
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabi ki evde yapılır en ucuz tatil başka türlü çok zor.
00 Yorumla- +1 yıl
Kendi tatilini kendi yapacan.. sevdiklerinle ya da yalnız. İstediğin gibi bir yerde.
00 Yorumla Enayi erkek bulup tüm masrafları geçirip kutsal bakireyi oynayarak
00 Yorumla- +1 yıl
yazın balkona çek bir sandalye leğene soğuk buz gibi su doldur gözlerini kapat YouTube dan deniz ve martı seslerini aç oh mis gibi tatil bir de şansına güzel bir rüzgar eserse oh deme keyfine :D
00 Yorumla - +1 yıl
kamp kesinlikle hem doğayla iç içesin hem de bol bol yürüyüşler sessiz sakin harika bir aktivite
10 Yorumla - +1 yıl
Tatile gitmeyerek 😂😂
10 Yorumla Biliyorum ama söylemem sonra kampçılar türüyor :D
10 Yorumla- +1 yıl
Sanırım en ucuzu hem Çadır hemde kalabalık olmaktan geçiyor
00 Yorumla - +1 yıl
Ucuz tatil yapılamaz türkiyede
00 Yorumla Evinde küvet varsa doldur içinde meyve ye 😅
10 Yorumla- +1 yıl
Çadırda
10 Yorumla Cuman mübarek olsun
10 Yorumla- +1 yıl