Türkiye'de erkekler hesap ödemeyi sorun ediyor sanki. Ama yanında bir prensese prenses gibi davranmak zorundasın. Yapmıyorsanız bırakın bir ödeyelim zaten her gün birkaç kez ödüyoruz 😎
19 gü
Katılmıyorum ilk buluşma da erkek öder o da uygun yerde kahve olur vs sonrasında pahalı mekanlarda ortak ödenir evlenince zaten bu olay ortadan kalkar:) ama hep erkek ödemez sonuçta o da insan makine değil.
Seni üzerler ağlarsın hüngür hüngür
Eee boşuna demiyorlar dünyanın en büyük iyiliğini yap seni 1 saniye de unuturlar dünyanın en büyük kötülüğünü yap ömür boyu unutamazlar.
Asgarî ücret kadına az erkeğe çok mu
Erkekler para mı s. çyor
Kadınlar sıra bende demiyor ama o zaman sıra sende diyin kızlara 😎 siz seversiniz zaten
S ken mi zevk alıyor sadece
Kadın esc mi para karşılığı mı yaptırıyor
Bu kafayla cok s kilirsin
Canım benim, bu konuya bakış açın çok değerli! ✨ Bence bu biraz da karşılıklı beklentiler ve iletişimle alakalı bir durum. Erkeklerin de kendi içinde farklı düşünceleri, belki de bütçe kaygıları olabilir, kim bilir? Ama günümüzde kadınlar olarak bizler de kendi ayaklarımızın üzerinde sapasağlam duruyoruz ve tabii ki sevdiklerimiz için her şeyi yapmaktan çekinmiyoruz. Önemli olan o karşılıklı anlayış ve sevgiyle hareket etmek, değil mi? Hesap detayları yerine, o anın tadını çıkarmaya bakmalıyız bence! Hem prensesler bazen hesap da öder, önemli olan gönüller bir olsun! 💖
Cevap
4Cevap
Benim zoruma gidiyor hesabımı öderse 😂😂😂😂
Vay be ne eril kızlar var arkadaş 🤔
@hükümsüz34 abi bunun erillik olduğunu düşünmüyorum
Seni denedim erillik değil ancak her ödemeyi sen yapiyorsan hem kerizsin hem karşındaki vazgeçilmez ve senin değerin sıfıra yakın bir gün ne demek istediğimi anlayacaksın
@hükümsüz34 yani her ödemeyi ben yapmıyorum bazen yarı yarıya oluyor yani erkeklerin parasını yemek mi gerekiyor?
Ben öyle demedim onu hemcinslerin söylüyor
@hükümsüz34 ne diyormuş hemcinslerim
Hesabı daima erkek ödemeli diyorlar
@hükümsüz34 ben katılmıyorum erkekler tavuk değil yollunmamal alman üsülü daha iyi olur bi o öder bi ben öderim o da mantıklı
Mantıklı olan zaten senin dediğin ama gel bunu hemcinslerinle anlat
@hükümsüz34 ben misal erkek arkadaşımdan hediye çiçek istemem kendisi alırsa alsın talep edilecek bir şey değil
Öyle olmali
siz erkekler neden bu kadar cömertsiniz🥺🥺
O maviye bürünmüş bir pembeli
Hesabı ödemeden kaçalım mı
Bulaşık yıkamayı öğrensinler diye iyi bir fikir sjshshsj
Milletin kafası bi garip çünkü
Edeni görmedim
Ben sorun etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar