Hesabı erkek ödemeli bence abartacak bir şey yok bu konuda, enayilik gibi de gelmiyor bana ya açıkçası 3 kuruş paranın hesabını yapmıyorsa enayi hissetmez kendini herhalde, dönerle, çayla, kahveyle falan aldığı şeyler maddi olarak da manevi olarakta ona dokunuyorsa bi zahmet takılmasın diyorum ben. Piyasadan el etek çeksin, kendim çok zengin olduğum için değil, benim de olmadığı zamanlar oldu ben öyle yapıyordum mesela, erkek arkadaşlarımla bile çıkmıyordum kanka benim maddi durum sıkıntılı falan diyordum, pek tutmuyor ille de gel diyorlar yine para çıkıyor orası başka da işte isterse yapabilir bu dediğimi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu bir durun artık. Erkek hesap ödemesin, ev isi yapmasin, cocuk bakmasin, tamir işi yapmasın ben yaparim, agir seyleri kaldirmasin ben kaldiririm bir durun artik ya. Erkeklere ne bıraktınız geriye?
Erkekler bugun sadece işe gider gelir oldu, bir kismi dogru duzgun bunu bile yapmiyor. Erkekler baska ne yapacak onu yapmasin, bunu yapmasin, rahatsiz oluyorum diyorsunuz da ne yapacaklar baska yani. Kadin şunu şunu yapsin ama erkek yapmasin diye diye ne hale geldik. Neyin yarışı ya bu? O ödemesin ben ödeyeyim ne farkeder? Karsi taraf helali hos olsun dedikten sonra ne farkeder?
Erkeklere de bir seyleri bırakın, bir seyler yapsınlar. Belki kendilerini öyle var olmus hissediyorlar. Erkeklere var olmak, kensileri gostermek icin gunumuzde o kadar kisitli alan kaldi ki cunku.
Kadinlar olarak yok onu da ben yapacagim diye diye bir hâl oldunuz. Sadece hesap meselesi degil her konuda. Günümüzde erkeklerin ne işe yaradigini acikcasi sorgular oldum. Çalışıyorum ve evlendigimde dusunuyorum. Kocam ev isleri, cocuk bakimi sorumluluklari falan almiyor varsayalim. Isten eve, evden işe gidiyor.
Ben hem icerde hem disarda çalışacağım. O zaman yanımdaki adamin işi ne, ne işe yarayacak. ben bekarkende ayni hayati yasiyorum zaten, evlilikten ne anladim o zaman.
Erkekler boyle triplere giriyor mu siz kadinlar gibi? Kadinlar cocuk bakiyor, bende bakacagim, cok iyi cocuk/bebek bakabilirim, kadinlar yapiyorsa bende yaparim hıh diye afra tafralara giriyorlar mi? Kadinlar yapiyorsa bende cok iyi temizlik yaparim diye yarisa giriyorlar mi? Adamlar akilli. Kendilerine yük almıyorlar kenara cekilip sessizce duruyorlar.
Ama kadinlar olarak yuk ustune yuk aliyorsunuz genel olarak. Kadinlar olarak erkeklerle yarisa girmeyi biraksaniz mi artik? Bu lehinize degil, aleyhinize oluyor cunku. Gunumuzde erkekler sizin bu esitlik zirvanızı cok fena kullaniyor bunu da farkinda olun. Ben cevremde hani esittik cumlesini kullanarak kadinlari manipule eden erkekler görüyorum artik.
Zaten erkeklerin yapacak cok bir seyi kalmadi, yapacaklari seyleri de hani esittik diyerek yine kadinlara yukluyorlar. Ustlerinde hicbir sey kalmadi yani.
Ben erkekleri eril gibi göremiyorum. Kadinlari disi gibi goremiyorum. Erkekler feminenlesti, kadinlar maskulenlesti. Biraz rahat olun artik. Erkeklere alan birakin artik. Hesap konusu sıkıntı degil. Boyle ince hesaplar yapmaya da gerek yok. Birakin ödemek istiyorlarsa ödesinler. Yarisa girmeyin boyle.
Illa ben odemek istiyorum diyen herkesten once davranir tuvalete diye kalkar masasinin hesabini öder masaya geri doner, bu kadar basit. Ya da bir dahaki kahveyi, tatliyi ismarlarsin. Benim hesabimi öderler sıkıntı da yapmam ama cogu zaman evlerine gittigimde tatli, portakal, kola, kuruyemis vs alir giderim. Acigi farkli seylerle kapatabilirsiniz yani cok takinti yapiyorsaniz. Takinti yapacak bir seyde yok gerci.
Kadin calissin, evin ekonomisine destek olsun, hesabi kadin odesin, evi kadin cekip çevirsin temizlesin, cocuklara kadin baksin, her işe kadin kostursun, evdeki tamir islerini de kadin yapsin, agir seyleri de kadin kaldirsin. Erkekler ne yapsin peki? Erkeklere ne birakalim?
Afedersinizde erkekleri bir yatakta s***igimiz kaldi kadinlar olarak. Yakinda bunu da devralacaksinız diye korkuyorum bir kadin olarak. Sen beni s***mezsin, bunu da ben yapacam sinirim bozuluyor hep sen s***sun bende yapicam dersiniz diye korkuyorum artik. Iş oraya dogru gidiyor galiba. Bir bu kaldi cunku erkeklerin uzerinde. Onu da nasil alirsiniz bilmiyorum artik.
27 Yorumla- +1 yıl
Canım sakin ol😅 bazı yerlerde hakklısın tabi ama demek istediğim ya eşit olmalı ya da birbirine ısmarlama olmalı. Çocuga bu kez ben ismarliyjm diyorum dövücek gibi bakıyor kendini üstün tutuyor benden mesela. Her işte eşit olmalıyız diye düşünüyorum
- +1 yıl
Kız patlamış resmen ya 🤣
- +1 yıl
Aynen içinde baya birikmiş 😂
- +1 yıl
Haklı olduğu yerler var ama bu yeni nesil kızlar çok basitleşti, erkeği çok yüceltir oldular, erkeklerde bundan faydalanmasını çok iyi biliyor iyi niyeti çok iyi kullanıyorlar.. Burunlarını sürtmek lazım ki kıymet bilsinler
- +1 yıl
Aynen öyle de maddi olarak gösterilmmemeli çok fazla dediğin gibi burunlarının sürmesi lazım
- +1 yıl
Kızlarr önce bi sakin olunnn 😂
Yorumunuzu okudum hanfendi...
Gülmekten karnıma ağrılar girdii... baya baya dolmuşsunuz ve bize burada patlamışsınız gibi gelsede size hak veriyorum. Her insan birbirini manipüle ediyor hele bu devirde daha çok.. erkekleri savunmanız çok güzel😊 iyi bir eş hanımına yardımcı olmalı, yorgun olsada beraber anlaşarak, saygılı neşeli bir atmosfer içinde günlerini kolaylaştırabilirler... saygı, sevgi, hoşgörü, empati... bütün bu kavramları uygularsak emin olun ilişkiniz çok iyi sonuç verir diye düşünüyorum😊
+1 yılMantıksız bir davranış. Kıza hesap ödetilmez mantığıyla çalışılıyor ama doğru değil. Ha şöyle doğru olabilir öğrenci değilsinizdir mekana sizi o davet etmiştir parayı da onun ödemesi gerekir. Çünkü siz oranın ne kadar pahalı veya ucuz oldugunu bilmiyorsunuz. Ama mekandan çıktıktan sonra siz de karşı tarafa bir şeyler ısmarlasanız en azından karşı taraf kendini kullanılmış hissetmez ve siz de ruhen daha huzurlu olursunuz. Şahsen ben kimsenin benim hesabımı ödemesini istemem.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle çok hakklısın
+1 yılÜstümüzün vazife olarak görüyoruz ama bazı kızlar diyor ki hesabı erkek ödesin canım gibi bir tavır takınıyor.
Bazı kızlar ise ya hesabı Ortaköy diyelim Sen kimsin benim hesabımı ödeyeceksin gibi geliyor.
Erkeklerde bu iki profil arasında sıkışıp kalıyor ve diyoruz ki ya lan ödeyeyim hesabı da ne oluyorsa olsun.
Ama ben hesapların Alman hesabı olarak paylaş edilmesini yani edilmesinden yanayım.
Ya da şu olur yemekleri ben ısmarlarım kahveleri sen ben sana elbise alırım sen bana ayakkabı giderken yol parasını ben veririm gelirken sen verirsin02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ya valla tam düşüncem bu. Kız arkadaşlarına bakıyorum erkek arkadaşlarını banka gibi kullanıyorlar ve ayar oluyorum bu duruma
- +1 yıl
Kesinlikle kimsenin sizin üstünüzde bir üstünlük kurmasını asla izin vermeyin kendi ayaklarınızın üstünde durup tavrınızı net gösterin her zaman içinde duruşunuz olsun kimse size hiçbir şey diyemez o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü kadına hesap ödetilmez yani benim de eşim ya da sevgilim olsa hesabı her zaman ben ödemek isterdim. ama yine de ortak ödeyenler de oluyor. bence herkesin kendi kararı.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma olan o kadar çok şey var ki buna gelene kadar.
Hesap ödeme bile bir kadının erkeği seçme sebebi ve nedeni oluyorsa zaten konuşulacak bir konu kalmamıştır.
Hayatımızın her döneminde olduğu gibi restaurantta da sınava tabiyiz oyuzden belki de.
Date de özellikle kadınlar bunu çok yapıyor.
Sana zarf atıyor istediğin hareketi görmezse şansına küs.
Eş seçimi bu kadar basite indi anlayacağın.
İlk önce erkek yapar.
İlk önce erkek söyler.
İlk önce erkek teklif eder.
Sonra eşit olmaktan bahsediliyor.
İşine gelince kadın erkek eşit, senaryo başka yeri dönünce ilk adımı erkek atar ne güzel dünya.
Beni yemeğe götürmeyen adam hayatımda olmasin diyen kadın biliyorum.
O adam seni bulmasın bir zahmet.15 Yorumla- +1 yıl
Cidden öyle benimde çevremde çok fazla bu tür insanlar var ve hepsine deli oluyorum. Seviyorsan söylerim
Adım atmak istersem ilk ben adım atarım
Ödenecekse de ben öderim elimden geldiği kadarıyla
Neden sevgilimi banka gibi kullaniyim ki enayi mi o veya neden herşeyi o yapsın? O da insan bende insanım. İnsanlar çok tuhaf ya - +1 yıl
Kadında öder adamda öder bunu niye sorun ediyorsun ki anın keyfini çıkarsana
Ne güzel canlı müzikli güzel manzarası olan bir restaunta ya da cefeye gitmişsin neden gerginlik yaratiyorsun ki.
Saçma insanların normal olarak saçma sapan haraketleri.
Adamın seni mutlu etmesi güzel bakması ya da güzel laf söylemesi degilmi duymak istediğin.
Gerçekten anlamak zor - +1 yıl
Ya bak istisna onlar arada tabiki olur o beni bı yere götürür ben onu bı yere götürüm. Ama sadece söylemek için bile bu seferlik ben ödiyim diyince dövücek gibi bakıyorlar suratıma sanki anasına sövdüm
- +1 yıl
İnsanlar istek ve beklentilerini dile getirmek kısmında neyin nasıl olması gerektiğinden çok ben nasıl istiyorum kısmıyla ilgililer.
Hal böyle olunca herşeye ben diyen tayfa hep sonunda göz yaşı döken sanki suç hiç onların değilmiş gibi birde isyan eden kesim oluyor. - +1 yıl
Neyi nasıl ne şekilde hangi durumda isteyeceğimizi bilmiyoruz
Bir atasozumuz bile var.
Ne demişler
Tatlı dil, yılanı deliğinden çıkarır.
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların onlara yihh be erkeğe bak dediklerini zannediyorlar o yüzden.
Eğer ki sevgililer ayda yılda bir buluşuyorsa erkeğin ödemesi mantıklı olabilir ama sürekli sürekli buluşan kişilerde hesabı sürekli birisinin ödemesi bayağı bir enayiliktir, buna kim ne isim koyarsa koysun.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle ya alman usulü olmalı ya da sıra sıra
- +1 yıl
Öyle tabikide yani bu devirde maddi olarak geçinebilmek zor iş.
Mesela ben görüyordum kızla erkek haftanın 5 günü beraberler ve yemeği vs hep dışarıda yiyorlar ve hep o erkek ödüyordu, kendisini de tanıyordum ve eve gittiğinde günü makarnayla falan geçirmeye çalışıyordu sonrasında.
Yani düşünsene ayda 10 sefer 15 sefer dışarıda 2 kişilik yemek parası, içecek parası ödüyorsun yani ciddi bir maddi yük bu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin her zaman hesap ödemek istemesinin nedeni, genellikle toplumsal normlar ve kültürel beklentilerdir. Birçok toplumda, erkeklerin bir kadına ödeme yapması beklenir ve bu, erkeklerin kendilerini daha güçlü ve koruyucu göstermesine yardımcı olabilir. Ayrıca, birçok erkek, bir kadına ödeme yaparak ona değer verdiğini ve ciddi olduğunu göstermek isteyebilir. Ancak bu, tüm erkekler için geçerli değildir ve her bireyin kendi tercihleri ve düşünceleri vardır. Bazı erkekler, hesap ödeme konusunda rahatsız olabilir veya bunun kadına yansıttığı mesajı yanlış bulabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Hakklısın ama hep de olmamalı en azından küçük şeylerde olsa ısmarlayabilelim
+1 yılBen yerinizde olsam sevgili kişisi ile anlaşma yaparım bir ödeme ondan bir ödeme benden şeklinde isterim hepsini ben ödeyecem erkekim ben gibisinden gelirse ayrılık sebebim.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok hakklısın hem karşı tarafın maddiyatini önemsemek lazım. hemde yarın bı gün yüzümüze vurmayacağı ne malum
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Şunu bi türlü anlayamadım. Bir arkadaşıma hırslanıp masanın altından tekme attım, başka birininde bileğini çevirmiştim. O günlerden beri bıraktım artık pek tartışmıyorum. Bu kavga benlik değil, kendimi kaybediyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Ya benim sonunda böyle olur ismxixndmxnx
- +1 yıl
Sonum da*
Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Hesap ödedikleri an kendilerinin özel bir gücü olduklarını sandıkları için olabilir mi?
10 Yorumla
+1 yılGelenek kültür alışkanlık haline getirilmiş
bana göre gereksiz kadın da ödeyebilir
Şahsen ben böyle bir durumda mesela
kendimi kötü hissediyorum 💆🏻♀️02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bende öyle hissediyorum
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılValla hesap ödeme meraklısı değiliz de o anda kim daha müsaitse
10 Yorumla
+1 yılBunu erkeklik sanıyorlar. Erkek adama yakışmaz falan diyorlar pöff. Erkekliği onlara yeniden öğretmeliyiz çünkü hep yanlış öğretildi... Z kuşağına güveniyorum bu konuda.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 793 cevap paylaştı. Hep davet eden taraf ben olduğum için ne bileyim madem ben çağırıyorum o zaman masrafları benim karşılamam düşüncesindeydim...
01 Yorumla- +1 yıl
Bence böyle düşünme ve karşındaki insanı da alıştırma. Ya alman usulü ya da sıra sıra olmalı
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenel anlamda erkeklerin üzerinde bu konuda büyük bir baskı var. O yüzden ödemek istiyorlardır. Sen de kendini ve düşüncelerini karşındakine anlatırsan ortak noktayı bulmak kolaylaşır
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazı erkekler hesap ödeyerek kendini tatmin ediyor güçlü olduğunu sanıyor kadın dan üstün görüyor kendini aklınca ben hep alman usulü öderim daha iyi
02 Yorumla- +1 yıl
Cidden en iyisi o arada anlaşarak ısmarlamalar tabi olabilir ama alman usulü candır
Arkadaşlar arasında hep alman hesabı yaparım. Değişiklik olmadı şu ana kadar. Arada yapacağım zaman yemeğe başlamadan diyorum zaten benden diye. Bazen geliyorlar da bana 😅
00 Yorumla
+1 yılKarar verin ödesin ki odemesin mi? Yani ödese kızıyoruz, odemese kiziyonuz
02 Yorumla- +1 yıl
Ya ne kızcaz ödemese (gerçi bazı kizlar hariç) ya alman usulü olmalı ya da sıra sıra ısmarlama olmalı tüm maddiyati neden erkekler karşılasın ki enayi mi erkekler
- +1 yıl
Şimdi date in çıkış amacına bağlı. Eğer aşk d
İçinse sıralı ya da durumu daha iyi olan olabilir. Ama meşk için date ise. Zaten oraya geniş amacı bellidir. İlk önce adami yemekte,, sonra kadını yatakta..
Her iliskinin dinamigi farkli istersen öde istersen ödeme bende ödemedim cunku odetmedi ode derse oderimdw yani
00 YorumlaO öncedendi , şimdi ceplerinde akrep var misali ellerini ceplerine sokmayı bırak kızlar üstünden geçinmeye çalışıyorlar. Herkes kendi yediğini ödemeli
00 YorumlaÖdemek isteyince de tartışıyorlar, bırak ödesinler. Bana kalsa eşit ödenmeli.
01 Yorumla- +1 yıl
İleride bir gün yüzüme vurma ihtimalleri yüksek ki kendimi küçük düşümüş gibi hissederim o benimkini öderse
+1 yılÇünkü erkeğin baskın olduğu bir toplumda yaşıyoruz.
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesefki
Bence bu da bi centilmenlik ama sürekli olunca garip olabilir arada karşı taraf da bir şeyler ısmarlıyabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılİçlerinde bastıramadıkları bir canavar var. Bu canavar kadınlara yardım gösterisi yaparak üstün hissetmeleri gerektiğini söylüyor.
00 Yorumla Erkek gücü sever.. hesap ödemek erkeğin gücünü kendini gösterdiği bir alandır
09 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri sömürme kılıfı uydurmayın bence.
- +1 yıl
Kullandırmam sömürtmem merak etme. Kiz arkadasim yok en basta zaten.
- +1 yıl
Yani sizin gibi dusunenleri gorunce daha da soğuyorum. Çıkar ustune kurulu menfaat ve sonunda ayrilik olan birliktelikler hep şu zamanda olan.
- +1 yıl
Herkesi aynı kefeye koyman doğru mu sence?
- +1 yıl
Değil tabi ki herkes aynıdır demiyorum.
- +1 yıl
Yemek hesabını her seferde erkege ödetiyorsan ve bir kere bile ödeyememesi durumunda erkeği adam yerine koymuyorsan ben buna karşıyım.
Yoksa mesele yemek yemekse bişeyler içmekse ödemediğimiz şey değil. Öderiz. Benim isim gucum var paradan yana da problemim yok zaten de mesele sizin zorluk zamanında satmanız yani. Sürekli erkek ödesin diye beklentide olmanız.
+1 yılTamam sen sevgili yapma ya da sana ödetecek birini bul
02 Yorumla- +1 yıl
Farkındaysan sevgili demedim arkadaş dedim sizde devam edin erkekleri sömürmeye aferin
- +1 yıl
Ohoo uçmuşun sen
+1 yılİmaj çizilmesin diye yoksa kızlar ödesin öyle üglzzllll
06 Yorumla- +1 yıl
Bence herkes kendi hesabini ödemeli arada ısmarlamalar tabi olur
- +1 yıl
Aynen öyle tabi veya Alman usulü
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
evlenelimmi
- +1 yıl
Ne alaka en alaka sjnxjdnsjsns
- +1 yıl
Denedim şansımı
+1 yılBenim karşıma böyle erkek çıkmaması lazım maalesef adamı batırırım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Kimde varsa o ödesin. Şu tartışmalar bi bitmediiğğ aaĞĞĞAĞĞĞĞ
00 Yorumla
+1 yılSadece türk kültüründe olan, bence çok güzel bir gelenek ;) bizde kadına hesap ödetilmez kardeş 😊 tabi eşin, sevgilin, kardeşin gibi 1. Derede olanlara. Diğer gruplarda iş farklı yerlere gidebilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani bilemiyorum bence iki tarafta ödemeli ya da sıra sıra olmalı diye düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılben sadece 1 sevgilimin hesabını öderdim bu zamana kadar ondan sonra çok kızla çıktım ama ödemedim sadece değecek kıza hesap öderim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCunku paralari var parasiz erkekle kanka bile olmazsiniz
010 Yorumla- +1 yıl
Herkesi aynı kefeye koyman ne kadar doğru? Yeri geldi eski erkek arkadaşlarım şuanki kankalarımın çoğu ihtiyaçlarını ben karşıladım borçsuz şekilde. Maddi manevi yanlarında oldum hep paralı olup karaktersiz olmasındansa tek ekmeğe muhtaç olalım adam gibi adam olsun karşımdaki
Cevap sahibi+1 yılYav siz cok mu zenginsiniz hep erkeklere para yediriyorsunuz erkeklere iyilik yapiyorsunuz puahhajj kimi kandiriyon sen bacum o erkegin parasi vardir sen enayilik yapmissindir parasiz erkegin bakimi bile olmaz sizde onlarla kanka bile olmazsiniz hadi yalanlarini da al defol burdan
- +1 yıl
Açıyorum valla sana hakaret etsem ona bile değmezsin yazık özürlü diyip geçiyorum Allah şifani versin kardeşim
Cevap sahibi+1 yılBende size yalanciliktan seytanliktan aciyorum dogru soyledigimi biliyon isine gelmiyor allahin kezban karisi
Cevap sahibi+1 yılHakaret etmicem deyip hakaret ediyor ulan sizin gibilere niye bir sey olmuyor iki yuzlu karaktersiz seni defol git surdan
- +1 yıl
Valla çok komiksin varya eğlenerek yazıyorum sana nsxncuxnxjxn
- +1 yıl
Neyse kardeşim az ötede ağla sesin gelmesin
Cevap sahibi+1 yılYazik olmayan beynine
Cevap sahibi+1 yılKim agliyor goruyoruz kezban kari
- +1 yıl
Ndxncuxnxjxnxjcm
Ben hesabı ortak öderim, ama atıyorum 60 ben 20 o falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıle bi zahmet bir halta yarasınlar. kadını hesap ödetecek asalal erkeğim diye dolaşmasn bir zahmet.
09 Yorumla- +1 yıl
Yav karşı tarafın parasının üzerinde ne hakkınız var be?
Cevap sahibi+1 yılo zaman davet etmeyecek hiçbir kadını hiçbir yere
- +1 yıl
Ne hakkınız var diye sordum.
Cevap sahibi+1 yılboş yapma. erkek dediğin erkekliğini bilecek. diğer konularda kadından kadınlık beklediği gibi erkek de üstüne düşen görevi yapacak ya da defolup yalnız takılacak.
- +1 yıl
Sizin gibi sömürücülerle evlense bir erkek mesela. Ola ki sakatlandi hastalandi kalici bi hastaliga yakalandi yatalak oldu.
Sizin gibilerin yapacagi şey direkt terk etmek. Vefa sizin gibilerde olmadığı için, evlenmeye layık kadınlar değilsiniz.
Cevap sahibi+1 yıltamam sen de git bizim gibi olmayanlarla takıl. evlenir evinin erkeği olup önlükle ev temizlersin. buna da eşit bakıyorsan ne ala. bakmıyorsan iki yüzlüsüsün. diğer çoğu erkek gibi.
- +1 yıl
Her insan evlenmek zorunda değil. Ben de değilim.
Cevap sahibi+1 yılkadın görevi yapmaya nasıl bakıyorsun sne onu de, kıvırma.
- +1 yıl
Bekarken de kendi evimi temizleyecegim elbet. Evi temiz tutmak falan insanın ille de yapacagi seyler zaten.
Calismayan kadinla evlenen erkekler icin o tür evliliklerde cogunlukla kadın yapıyor. Her iki taraf calisiyosa isler bolusuluyor.
Ben de calisan biriyle evlenirim evlenirsem ve evi temizlemek falan benim de yapmam gereken seyler olcak. Kaldı ki şu an ailemin yaninda bile ev supurdüm bulasik yikadim falan filan.
+1 yılErkek dediğin centilmen olur
Nezaket gereği kadının sandalyesini çeker gitsin hesabı ödesin diye00 YorumlaKızların özel ihtiyaçlarına para yetsin daha çok bakımlı olsunlar diye
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu düşünen ilk kez birini duydum ndixnxjxnx
üstün olduklarını düşündüğü için
ama ben birçok çıktığımda kızlar ödedi benim yemeğimi
00 YorumlaCentilmenlik yapmak istiyorlar ama bence eşit odenmeli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılKadına hesap odetmem konu kapanmıştır
04 Yorumla- +1 yıl
O nedenmiş ya
- +1 yıl
Olmaz. Racona ters
- +1 yıl
Yaw ne alaka ne alakaa
- +1 yıl
Kız parası yemek bize yakışmaz bayan
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m +1 yılBana denk gelmedi hiç la
01 Yorumla- +1 yıl
O kadar çoklarki illaki denk gelicek emin ol
Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. gel bizim hesabı sen öde
02 Yorumla- +1 yıl
Olur öderim sjnxixnxjxn
+1 yılEn nefret ettiğim şeylerden biri
01 Yorumla- +1 yıl
Benimde öyle
Bir ortadoğu alışılmışlığı daha..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsalağızzz canım başka neden var mı
00 Yorumla
+1 yılErkeklikleri kabariyor
00 Yorumla
+1 yılBu da bir çeşit güç gösterisi işte
00 YorumlaBen öyle bişey yapmam Karşılıklı olur
00 YorumlaÖdemesek garip karşılandığı için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelenek olmuş artık. Başka bir şey değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Ben kızlara ödetiyom
02 Yorumla- +1 yıl
E bu da aynı sorun
Bı zahmet yaneee
10 Yorumla
+1 yılÇok sacma bence
00 YorumlaBana farketmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılCentilmenlik gereği
00 Yorumla
+1 yılBence fakir olduklarından korkmamızı istemiyolar
00 Yorumla
+1 yılErkek adam hesabı öder. Bitti. Töre bu
00 Yorumla
+1 yılAlın yazısı
00 YorumlaEnayilikten
10 YorumlaÜstünlük kurmak icin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!