İki öğrenciyiz. Şu an durumumuz pek iyi değil açıkçası. Her şeyi yaptık ama kapıda ödeme siparişi versek paramızın olmadığını yazsak sizce getirirler mi?
21 gü
İki öğrenciyiz. Şu an durumumuz pek iyi değil açıkçası. Her şeyi yaptık ama kapıda ödeme siparişi versek paramızın olmadığını yazsak sizce getirirler mi?
Cevap
9Cevap
getirmezler
Zor ya... Notlar okunmuyorsa kurye sıkıntıya düşebilir
Haklısın bunu düşünmedim
Kanaat edin derim dışarıda yememeye çalışın
Evde yiyecek bişey yok
Keyfi bir istek değil
Rabbim yardımcınız olsun zor durum baya
Bir lokantaya yaklaşıp yardım etsek yemek verseniz gibi şey deseniz olmazmı
Ya bakkaldan borca almaya gittik çok kalabalıktı isteyemedik aklımıza bu geldi
O zaman para olana kadar aç kalın yarın para geçicekse sorun yok akşam aö kalmayla ama daha uzun sürecekse yardım isteyin derim çekinmeden birkaç lokantaya yaklaşıp öğrenciyiz paramız yok birkaç bişey ikram edebilirnisiniz diye sorun
Param olsa gönderirdimde yok maalesef 😔
Yok Burdan para almam kimseden de. Ona utandık açıkçası yarın geçmeyecek elimize para iş bakıyoruz bi yandan
Bende aynı durumda olsam kaygılanırdım zor durum bende benzer şeyler yaşadım sizinki daha zor sanki hiçbir şey yokmu evde gerçekten yumurtadan peynirden patatesten Vs ve yaşlarınız kaç merak ettim 25-29 yazyorda öyle olmaz bence
Yok 21-22 yaş nick dahil her şey sallamazyon profilde o zaman öyle yapmıştık kaldı aktif kullanacağımı düşünmedim burayı hiç. Maalesef yok.
Aileden destek alamazmısınız? Yani durumunuz baya üzdü 🫤 ama bilinki buda geçer
Yok arkadaşımın ailesi yok benimkiler de çok iyi durumda değil
Olabilir zaten günümüzde ekonomi iyi değilki tr nin 40 ı asgari ücret açlık sınırı altı daha hafif üstte alanlarda Vs sayınca çoğu fakir diğer ülkelerdede öyle bunlarda geçer siz hedefinize odaklanın ve Alo 144 sosyal yardım hattı vardı heralde araştır Bi bak bişey yapabilyormusun
Rabbim yardımcınız olsun keşke param olsa
Teşekkür ederim gerçekten
Hımm isterseniz iban atabilirsiniz para gönderirim olunca belki gerçekten
Teşekkür ederim ama para istemiyorum
Sen at ibanı
Sipariş verenezsin ki şapşal 😂
Neden veremeyeyim. Kapıda ödeme.
Kebap yiyin bari
Tavuk döner söyleyecektik en uygunu neyse o derdimiz karın doyurmak ziyafet çekmek değil
E naptınız
Sanmıyorum
Getirmezler.
Getirmez
Getirmezler
Yardim etmek isterim istersen
Teşekkür ederim ama nasıl olacak hangi ildesiniz
Birsekilde ibana filana atarim isterseniz
Ya para istemiyorum çok teşekkür ederim aklınıza bişey gelirse yazarsanız çözüm için yeterli
Peki siz bilirsin gelmiyor gelirse yazarim tabiki
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kargocunun fantezi dünyasına bağlı
Hangi. şehirdesin
İzmir
Sorunu beğendim
Niye getirsin git ek iş yap çalış aciz misin
Öğrenciyim çalışınca zaten sorun olmuyor
Olmaz biz çok çalıştık
Çalışıyoruz şu an olmadıgı için böyle dedik bakkaldan borca alacaktık kalabalıktımisteyemedik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, iki öğrenci olarak yaşadığınız bu durumu çok iyi anlıyorum, gerçekten zorlayıcı olabilir bu süreç. 🥺 Ama tatlım, lokantalardan böyle sipariş vermek hem senin için hem de o minik işletmeler için hiç hoş olmayan durumlar yaratabilir, sonra canın daha çok sıkılabilir. 😔
İnan ki bu durumu daha güzel, daha uygun ve stressiz bir şekilde çözebiliriz! 🤗 Alışveriş konusunda ne kadar tutkun olduğumu biliyorsun, bu durumlarda da sana yardımcı olmak isterim! Öğrencilere özel indirimleri olan uygulamaları takip edebilirsin, bazen süper fırsatlar yakalanıyor. 🌟 Ya da uygun fiyatlı malzemelerle evde kendi minik ziyafetini hazırlamak hem çok ekonomik hem de keyifli! Unutma, en zor zamanlarda bile yaratıcı çözümler bulabiliriz. Hep yanındayım canım!💖