Bir yemekte en nefret ettiğim şey yerken kıl çıkmasıdır daha da nefret ettiğim şey ise lokma ağzınızda iken kılın ağzına dolanmasıdır yaşadınız mı bunu itiraf edin neler hissettiniz o an
Cevabın nedir?
Bir keresinde arkadaşların evine gitmiştik, annesi yemek yapmış gitmeden önce tüketelim diye bizlere... Lan neyse tencerenin kapağını bir açtık; anaconda gibi kıvrılmış simsiyah upuzun saç yemeğin yüzeyinde duruyordu öylece. İlk başta yemeği güzel göstermesi açısından yapılan bir süsleme olayı sanmıştım, öylesine güzel kıvrılmıştı çünkü. Neyse sonra ister istemez arkadaşın anasına sövdüm o gün :((8 Böyle de bir anım var.
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
Elbette yerim. Artistliğin lüzumu yok. Yemek dökmekten utanıyorum. Aklıma Afrika'daki insanların yedikleri ve çektikleri gelince sadece kıldan yemek dökmek terbiyesizliktir diye düşünüyorum. İçinde kıl görürsem, kılı alır atarım. Bunun için yemek dökmek israf olur.
23 Yorumla
+1 yılHayatımda hissettiğim en iğrenç mide bulandırıcı duygu arasında yer alıyor. O kıl ağzıma dolandığı andan itibaren yemeği yapan kişi saçı hepsi aklımda bir senaryo halinde canlanıyor ve o an orada kusmak istiyorum. Bu saç annemin bile olsa.. Dikkat edilmeli evde bile bayanlar eşarp takıp yapsalar çok daha sağlıklı olur.
11 Yorumla
+1 yılkılı çıkarır tıkınmaya devam ederim. hiç bişey yemekten önemli olamaz. bok filan dersen o farklı tabii.
33 Yorumla- +1 yıl
domates kabuklu ve mısırlı ishal yenmez mesela
- +1 yıl
işte her şey derken oraları unutuyorum siz anlayın oraları her şeye dahil değil onlar
- +1 yıl
Teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
44Cevap
Kılın düştüğü bölge önemli. Saç çok kötü sayılmaz. Koltukaltı kılı kalın oluyor genelde yutmakta sorun yaratabiliyor. Bacak kılını yemeğe düşürmek büyük uğraş gerektirir. Kol kılı yenilebilir.Bıyığı direkt atarım. Kaş ve kirpik çok küçük olduğundan sorun yaratmıyor.Çok kıl bir yazı oldu bu.
10 Yorumlaİğrenç yaptıgım belki ama bundan baya yıl önce bir arkadaşımın evinde yemek yerken yemekten saç çıktı . tabi agzımdayken farkettim.. tükürücektim ya da lavaboya gidicektim. ben ne mantıksa ayıp olmasın diye hiçbirşey söylemeden o şekilde yuttum onu..
Hala düşününce bir garip oluyorum:)10 YorumlaOff hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri olmalı :((( Ben yemeğimde kıl gördüm mü sofradan kalkıyorum hatta arkadaşlarım kızıyor kıl bulunca al at yemene devam et işte diye ama ben dayanamıyorum böğğkkk
11 Yorumlamisafirliğime gittiğimizde eğer gelirse
ev sahibi utanmasın diye belli etmeden alırım yerim
yapacak bişey yok
kötü ama yemek bu kalpp kırırlr14 Yorumla
+1 yılkimin kılı olduğuna bağlı aşşağıda arkadaşlar doğru demiş annemin ise afiyetle yerim :P dışarda biyerdeyse yiyemem :S
24 Yorumla- +1 yıl
ye o zaman afiyet olsun aaa annen sana bakmış büyütmüş pardon altını temizlemi zamanında bir kılından mı iğrencen
- +1 yıl
:)
- Yeme & İçme konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKıl varsa o yemekte mutlak beni bulur. Evde söyler ruh halime göre ya yemem ya da yerim. Dışarıda param ile yediğim veya para benden çıkmasada ısmarlanan yemeği değiştirtirim. Bazen lokantalar pişkinlik yapabiliyor o kıl yabancının değil bizim ahçınındır diyen bile olabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılhiç unutmam, bir yerde misafir olmuştum. birinci lokmamda kıl geldi. neyse ayıp olmasın diye devam ettim, bir kaç lokmadan sonra ikinci kıl çıktı. Midem kötüleşmeye başladı. Sabır rabbim dedim, üçüncüsü de çıkmaz mı sonra ? :D :D
22 Yorumla- +1 yıl
:) kurabiye değildi... :D ne sıkıntılı bir gündü! :)
Aslinda bir insan sactan neden tiksinir ki :) ? Dokunuyosun,oynuyosun felan .. Ama Annemin yaptigi felansa yerim ama tanimadigim yerdeyse yiyemem
12 Yorumla
+1 yılgenelde misafirliklerde bir çok kez başıma geliyor çıkarıyorum gizlice onu yutana kadar öluyorum eve gelincede istifar :D
11 Yorumlaahahah benim konum bu :D
Yemeği geç tabakta çıksın kıl dıyelım o tabağa elimi sürmem..
Diyelim ki tencerede gördüm o yemeği asla yemem ;)
Beni deniz tutma uçak tutmaz.. Ama yemekte kıl cıktıgında aga miğdem bulanıyo ya :S20 Yorumlaıyyyyyyyyyyyyyyy yiyemiyorum helede misafirlikte olunca insan ne yapacağını bilmiyor yesen olmaz yemesen yemiyorsun beğenmedin off off :D çok fena
22 YorumlaLokantada çıkmışsa yemem.Ama arkadaşım vs biri hazırlamışsa ayıp olmasın diye çaktırmadan kimseye göstermeden atarım sonra devam etmek zorunda kalırım
14 Yorumlaalır koyar devam ederim evde ama lokantada filan olursa ortalığı birbirine katarım :)
12 YorumlaYeme & İçme konusunda 723 cevap paylaştı. kıl'ın sahibinin kim olduğuna bağlı yani
evde isem hiç sesimi çıkarmam
lokantadaysam birdaha oraya gitmem12 YorumlaHayatta yiyemem midem bulanır hatta öğürürüm şimdi bile midem bulandı öff
24 YorumlaValla ne yalan söylyim hic igrenmedim.40 cm kil cikardigimi bilirim gene yemege devam ederim :D
11 Yorumla
+1 yılasla midem bulanmaz sadece kıl degil hiçbiseyden galiba asırı midesizm:)
22 Yorumla- +1 yıl
yalnızken ii ama toplum içinde öyle bir durumda diğerlerinin yemek özgurlunu kısıtlamıs oluyorum:)
mahcup etmemek icin belli etmeden kili cikartirim ve midem rahatsizladin ben yiyemiyecegim derim..
cok ayip özellikle misafirlikde olmasi..
olabilir kaza sonucu kil cikabilir..10 Yorumla
+1 yılvalla ev sahibi etkilenir falan dinlemem kalkarım yemem daha.. hassasım..
13 Yorumla- +1 yıl
o hala devam ediyor mu?
+1 yılpilavın içine sinek düşmüştü bildiğin hayvan gibi bir sinek, sineği aldım biraz inceledim, düştüğü yeri aldım sininin kenarına koydum yemeye devam ettim bu arada sofrada benden başka kimse kalmadı hatta dayım koşarak kaçmıştı
11 Yorumla
+1 yılAllah'ım ya çok kötü bir durum ikinci söylediğin insanı yemek yemekten soğutuyor.
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. Annemin ise afiyetle yiyorum da başka birinin ise ona çaktırmadan kılı atarım .. yiyeceğide kedi felan yesin koyarım sokağa
14 Yorumla
+1 yılKendi sacimsa yerimde baska biryerdeyse hem midem bulanir hem yiyemem belli de etmem tabi ama disarda yediysem o yemegi yapanlari kesinlikle uyarir bildiririm bunu
10 Yorumla
+1 yılÇok rahatsız olurum ama ailemizde yemeği kim yaptıysa utandırmak istemem,usulca yerim
11 Yorumlaİçinden 2 cmlik tırtıl çıkan asker yemeği yiyen bir adamım kıl ne ki :)
13 Yorumlagecen yemek yerken yemege annemin sacida grms bir tel agzima dolandi cikarttim sonra hic istifimi bozmadan yemege devam ettim napiyim cok actim ama )
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim yaptığım ya da annemin yaptığı yemekse tiksinmem yerim. Başkalarının yaptığı yemekten çıkarsa yiyemem o yemeği.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbidefasında 30 cm vardı en az sanırım ama tabi çıkardıktan sonra gördüğümde yemekle beraber bademciğimin orda bademciğime dolandı öyle tahmin ediyorum canım çok yandı sonra elimi soktum çıkardım ve tabiki yemeye devam ettim kesin anneannemin saçıydı hafif beyazdı
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. evdeyse göstermeden kenara atıp devam ederim , tanıdığım bir akrabamdaysa yine kenara atıp devam ederim , ama bir cafe vs ise olay çıkartırım :D tanımadığım birinin evinde ise yemeğe devam etmem. bu kadar yiyebildim diyip başka bişey isterim
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kıldan öylesine nefret ederimki sorunu gördükten sonra şuan içeceğim çayı dahi erteledim.yemeğin içinde kıl çıkacağına akrep çıksın sorun yok tabi ölü olsun:/
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. Okurken bile iggg dedim. Duruma bağlı. Temizlikten eminsem belki belirtlemeye çalışırım ama değilsem Saol deyip yemem ihtimali yüksek
10 Yorumlaevet yaşadım,hatta geçen yemek yerken ekmeğin içinde buldum.hayır yemem kalkarım.dişlerikmi fırçalayıp çay,su içerim ve hatırlamamaya çalışırım.aklıma gelirse kusarım çünkü :/ böyle şeyler de hep başıma gelir ayrıca ne hikmetse
10 Yorumla
+1 yılEskiden midem bulanırdı ama şimdi umursamıyorum bile :)
12 Yorumla- +1 yıl
Zamanla düzeliyorsun akışına bırak :)
+1 yılNe olacak yerim öyle iğrenme gibi birşey olmaz bende allah ne verdiyse :)
11 Yorumla
+1 yılkıl çıkan kısmı atarım geri kalan kısmı yerim bazen kendi saçımızda düşebiliyor oluyor yani normal.
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 585 cevap paylaştı. Asla yemem gider tukururum ki oylede yapmistim igrenccc
10 Yorumlaçok tiksinirim, öyle biseyi dusunerek kusabilrm direk :) iigrencccccccccc
10 Yorumla
+1 yılKendi evimde yerim ama evimin dışında kesinlikle yemem. Hatta bir daha o mekanı asla tercih etmem.
10 YorumlaNe var bunda içinden kılı alır yemeye devam ederim.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıltiksindim ben ıspanaklı börekten çıkarçiğnersin sonra çekersin ya uzun uzun ıyyy
10 Yorumla Evet maalesef :S ama cikinca o yemegi daha agzima sürmem cok igrenc bir durum :/
10 YorumlaEğer kendi evimde çıktıysa kılı çıkartır yemeye devam ederim ama dışarıda bir mekanda karşılaşırsam ...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer düşen benim saçımsa o düşüşü görürsem kenara atarım yemeye devam ederim sonuçta her yerine bulaşmamış ama direk yemeğin içinden çıkarsa o yemek onunla karışmış düşüncesiyle yiyemem
10 Yorumladua ette kıl çıksın. ya hamamdan keselenip çıkmış olan bir böcük çıksaydı...
10 Yorumla
+1 yılbir kaç kez denk geldim...kusacak gibi oldum...yemeğe devam ettim ancak midem kalktı...
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılhep öyle zamanlarda ortaya tükürüp bağırmak istemişimdir ama kendimde o cesareti bulamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğç
öhhhhhhhggggggggggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhh10 Yorumladisarda yedigim yemekte cikarsa yemem..evde ise anneminder sac teline kurban olurum..caktirmadan alir devam ederim
20 Yorumlaablamın yaptığı ıspanağın içinden çıkmıştı ve iğrençti. öğürmekten ağlamıştım.. şuan bunları yazarken öğürüyorum !
23 YorumlaLokantada olursa sikayet ederim, ama evde yere atip devam ederim yemeye hiç bozmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKılı çıkarttırım yemeğe kaldığım yerden devam ederim.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:):)
Benden düşmüşse Yerim .
Eğer benden düşmemişse cok küçük kirpik boyutundaysa
Yerim daha büyükse Yemem :)10 YorumlaÖmrümde yiyeceğim son yemeğim dahi ola asla yemem.
11 Yorumlaparası neyse verelimde sen soru yazma :))
11 YorumlaYiyemem okurken bile midem bulandı.
13 Yorumla
+1 yılıyyyy yemem yediklerimi de çıkartırım herhalde :(
12 Yorumla- +1 yıl
sen şanslısın öyle yemek yenirmi ıyy ucuz atlatmışsın :(
ayyy kusardım galiba :p
11 Yorumla
+1 yılo dolanan saçtır.
iğrenmem. zaten kendi saçımdır.13 Yorumla- +1 yıl
uuff çok acıtır. çükün yanmadı mı lan? asdfghjn
böcek çıksa bile atar devam ederim.
11 Yorumla
+1 yılkendi kılımsa yerim ama dışardaysak olmaz hacı