Yeme & İçme Yemeğin yanında cips yenir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben yiyorum sade patates cipsi pilavla vs Güncellemeler+1 yıl Baharatlo degil cips be sade olduu icin normal patates tadi veriyor merak eden denesin cok guzek Yemeğin yanında cips yenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Merhaba ben yiyorum valla yoğurda banıp, kanat ile, bazen çiğ köfte ile vs oluyor gidiyor yani o senin damak tadına kalmış bir şey 0 4 Yorumla GhosT_TE +1 yıl Bu çiğ köfte ile bir alıp veremediğin var ama hadi hayırlısı 😅 Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl @GhosT_TE lahmacundu o çiğköfte diildi yalnız Yorumla GhosT_TE +1 yıl Ben bilmem ama bugün çiğ köfte mesajı verip duruyorsun evrene 😅 bence hemen sipariş ver, 😊 Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl @GhosT_TE noo Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cips her şartta, havada, karada, batakta, çatakta, her şartta yenir 0 1 Yorumla ikizterazi +1 yıl Ama başka bir şeye karıştırmadan Yorumla
Karakartal2903 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl kaşara çokokrem de sürüp deneyebilirsin çok güzel tadı oluyor 0 0 Yorumla
yarenozturk251219 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Damak zevkine baglı mesala ben yemekle meyve yemeyi çok severimBaklava ile ayran da çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
nil_aaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Neden yenmesinki ben ekmek kilo yapiyor diye cips ile yiyorum kuru fasulyeyi 1 0 Yorumla
CandyGirl0123 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Yemek yendikten sonra cipsi direk yemek dahaiyi olur 0 0 Yorumla
Kurtbey27 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ben genelde yerken değilde içerken tercih ederim 😀 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Yok dip sosla yemeğin ardından yerim 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Canın ne istiyorsa yiyebilirsin mide senin miden 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Doyurucu olur istah keser 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 677 cevap paylaştı. Midesizlik bu. 0 0 Yorumla
BayanMedussaa Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Cipsle yaş pasta kreması harika oluyor bana göre 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yenmez 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yenmez be :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhaba ben yiyorum valla yoğurda banıp, kanat ile, bazen çiğ köfte ile vs oluyor gidiyor yani o senin damak tadına kalmış bir şey
Bu çiğ köfte ile bir alıp veremediğin var ama hadi hayırlısı 😅
@GhosT_TE lahmacundu o çiğköfte diildi yalnız
Ben bilmem ama bugün çiğ köfte mesajı verip duruyorsun evrene 😅 bence hemen sipariş ver, 😊
@GhosT_TE noo
Cips her şartta, havada, karada, batakta, çatakta, her şartta yenir
Ama başka bir şeye karıştırmadan
kaşara çokokrem de sürüp deneyebilirsin çok güzel tadı oluyor
Damak zevkine baglı mesala ben yemekle meyve yemeyi çok severim
Baklava ile ayran da çok güzel oluyor
Neden yenmesinki ben ekmek kilo yapiyor diye cips ile yiyorum kuru fasulyeyi
Yemek yendikten sonra cipsi direk yemek dahaiyi olur
Ben genelde yerken değilde içerken tercih ederim 😀
İlginç bir zevk. Afiyet olsun
Yok dip sosla yemeğin ardından yerim
Canın ne istiyorsa yiyebilirsin mide senin miden