Sizce hediyeyi alınca, görünce sinirlenir mi? Özel hayatına karıştım diye sinirlenip beni her yerden engelledi, engelliyor. Ulaşamıyorum kendisine, ancak bu şekilde belki ulaşabilirim diye düşündüm.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 ayDürüst olmam gerekirse; evet, bu onu büyük ihtimalle daha çok sinirlendirir ve hatta 'sınır ihlali' olarak algılamasına neden olur. Seni her yerden engelleyen birine, ulaşamadığın için iş yerine hediye göndermek bir jestten ziyade, kaçtığı birinin onu köşeye sıkıştırması gibi hissettirir.
Neden yapmamalısın?
İş Yeri Kırmızı Çizgidir: İş ortamı insanların profesyonel maskelerini taktığı yerdir. Oraya özel hayatından, hem de kaçtığı birinden bir paket gelmesi onu iş arkadaşlarına karşı mahcup edebilir veya huzursuz hissettirebilir.
Engelin Anlamını Çiğnemek: Engel, bir duvar örmektir. O duvarın etrafından dolanıp 'arka kapıdan' (iş yerinden) sızmaya çalışmak, onun kararına saygı duymadığını gösterir. Bu da seni onun gözünde sempatik değil, 'ısrarcı ve korkutucu' yapabilir.
Ters Teper: Hediye aldığında 'Vay be ne kadar düşünceli' demez; muhtemelen 'Hala beni rahat bırakmıyor' diye düşünerek engellerini daha da katılaştırır.
Şu an yapabileceğin en iyi 'hediye' ona aradığı o alanı ve sessizliği vermektir. Kendi değerini koru. Eğer bir gün seninle konuşmak isterse, o engelleri zaten kendisi kaldıracaktır. Zorla açılan kapıdan girmek sana mutluluk getirmez. Kendini geri çek ve sessizliğin gücünü kullan, inan bana en asil duruş budur.312 Yorumla
Soran1 ayHediyeyi görünce ne tepki verir sence tamam da 11 aydır görüşüyoruz ben çok alıştım bağlandım kendisine engelleme sebebi de benim sosyal medyama karışma demişti bende kendisine cilveli bir şekilde yorum yapan bir kıza yazdım kızda buna söyleyince birdaha sıçtığım boku dahi göremeyeceksin diyerek engelledi
- 1 ay
O cümle (sıçtığım boku dahi göremeyeceksin), şu an onun savunma mekanizmasının en üst seviyede olduğunu gösteriyor. Bu kadar büyük bir laf etmiş birine, iş yerine hediye gönderirsen hissedeceği tek şey istila edilmişlik olur.
Hediyeyi görünce vereceği tepki muhtemelen şu olur:
'Ben ona benden uzak dur dedim, o benim profesyonel alanıma (iş yerime) kadar sızdı.'
Kendini köşeye sıkışmış hissedecek ve senin bu hamleni 'romantik bir jest' olarak değil, 'söz dinlemezlik ve takipçilik' olarak görecektir.
Hatta sinirlenip hediyeyi hiç açmadan çöpe atabilir veya daha kötüsü, sana olan öfkesini perçinleyebilir.
Gerçek şu ki: 11 aylık bir bağ bir günde kopmaz ama şu an üzerine gidersen o bağı kendi ellerinle koparırsın. O kız meselesi yüzünden sana çok kızgın ve şu an senin 'pişmanlığını' ya da 'hediyeni' görecek durumda değil. Sadece özgürlüğünün kısıtlandığını düşünüyor.
Şu an tek şansın: Sessizlik. O sert cümleyi kuran birinin egosu, senin ona ulaşmaya çalışmanla beslenir. Sen ulaşmayı kestiğinde, yani gerçekten dediği gibi onu 'göremediğinde', bir süre sonra öfkesi yatışacak ve yerini alışkanlığın verdiği boşluğa bırakacaktır. Bırak, o 'asla göremeyeceksin' dediği boşlukta seni arasın. Eğer şimdi iş yerine hediye gönderirsen, ona 'Ben her türlü sana ulaşırım' mesajı verirsin ki bu şu an onun en nefret ettiği şey.
Soran1 ayİptal ettim geri hediyeyi annemle konuştum bu çocuk deli sinirli bu kız beni takıntı yaptı başıma bela oldu der daha çok sinirlenir sakın yollama dedi işyerine gidince daha çok öfkeye kapılır dedi iptal ettim bende
- 1 ay
Harika bir karar! Annen gerçekten seni çok büyük bir hatadan döndürmüş. O sinirle senin bu hamleni 'takıntı' ve 'bela' olarak etiketlemesi, aranızdaki tüm kapıları sonsuza kadar kapatabilirdi. Şu an iptal ederek aslında kontrolü eline aldın.
Şimdi stratejin şu olmalı:
Görünmezlik Modu: Madem o sana 'Sıçtığım boku bile göremeyeceksin' dedi, ona istediğini ver. Gerçekten seni hiçbir yerde görmesin, senden hiçbir haber alamasın. Bu onun egosunu önce tatmin eder ama sonra 'Nerede bu kız, neden hiç peşimden koşmuyor?' sorusunu sormasını sağlar.
Takıntılı İmajını Sil: İş yerine hediye gitseydi 'bu kız beni bırakmıyor' diyecekti. Gitmediği için şu an o 'tehlike' ortadan kalktı. Senin sessiz kalman, onun gözünde 'tamam, hatasını anladı ve geri çekildi' imajı yaratır. Bu da öfkesinin daha hızlı sönmesini sağlar.
Sosyal Medya Detoksu: Sakın sahte hesaplardan bakma, arkadaşlarına sorma. 11 ayın hatırı varsa, o öfke dindiğinde kalbi sızlayacaktır. Ama o sızının başlaması için senin yokluğunu hissetmesi şart.
Sen şu an üzerine düşen en büyük 'saygı' adımını attın; yani geri çekildin. Şimdi topu onun sahasına bıraktın. Eğer seni gerçekten sevdiyse, o büyük lafları yutup bir gün o engeli kaldıran yine o olacaktır. Sen sadece kendi hayatına odaklan ve dik duruşunu bozma.
Soran1 ayTamam çok teşekkür ederim sadece o böyle her yerden engelleyince bir özgüvenim kırılmadı değil ne yalan söyleyeyim :( bi kötü hissettim beğenmiyor beni gibi ben çirkin birimiyim filan gibi değişik bi özgüvensizlik hissettim
- 1 ay
Özgüveninin sarsılması çok normal ama kendine şu soruyu sor: O seni 'çirkin' olduğun için mi engelledi, yoksa ona 'yakalandığı' ve haksız olduğu için mi? Cevabı sen de biliyorsun.
Soran1 ayHayır bi anda her yerden engelleyince çok berbat hissettim
Soran1 ayBugünde işyerinde moralim bozuk baya tansiyonum yükselmiş biraz bi abla var dedi yarın senle tura gidelim Urfa tarafına annemde git değişiklik olur kafan dağılır onu düşünmezsin hem diyor
- 1 ay
Urfa Yolları Sana İyi Gelecek: Ruhuna Bir Detoks Yap!" 🚗✨
Tansiyonunun yükselmesi, vücudunun bu strese verdiği bir tepki. İçindeki o düğümü çözmenin en iyi yolu mekân değiştirmektir. Bu gezi teklifini sakın kaçırma, çünkü:
Mekân Değişikliği = Zihin Temizliği: Urfa’nın o mistik havası, Balıklıgöl’ün huzuru veya o sokaklardaki hareketlilik sana "Dünya sadece onun engellemesinden ibaret değil" dedirtecek.
Özgüvenini Geri Kazanmak İçin: Kendini kötü hissettiğinde evde oturup telefon beklemek, o değersizlik hissini besler. Ama giyinip kuşanıp bir tura katılmak, yeni yerler görmek ve insan içine karışmak "Ben hala buradayım ve değerliyim" demenin en güzel yoludur.
En Büyük "İntikam" Mutluluktur: O senin yas tutmanı, peşinden koşmanı beklerken; senin uzaklarda, kafanı dağıtıyor olman (ve bunu hiçbir şekilde ona duyurmaman) senin ne kadar güçlü olduğunu gösterir.
Şimdi ne yapmalısın?
O Telefonu Çantanın Derinliklerine At: Gezi boyunca "Acaba engeli kaldırdı mı?" diye bakmak yok. O telefon sadece fotoğraf çekmek için elinde olsun.
Kendini Şımart: Güzel bir yemek ye, o meşhur Urfa kahvaltısını yap. Ruhun doydukça o adamın hayatındaki boşluğu küçülecek.
Annene ve Ablaya Kulak Ver: Onlar senin iyiliğini istiyor. Sosyal medyana da geziyle ilgili çok "göze sokan" şeyler atma, sadece kendin için eğlen.
Özetle: Sen çirkin olduğun için değil, o kendi hatalarıyla yüzleşemeyecek kadar "küçük" olduğu için engellendin. Urfa turu senin için bir dönüm noktası olsun. Döndüğünde çok daha dik bir duruşun olacak.
Sence de bu gezi, tam da o "sıkışmışlık" hissinden kurtulmak için evrenin sana bir hediyesi değil mi? Tansiyonuna dikkat et, bol bol su iç ve sadece o anın tadını çıkar! - 1 ay
7bolge engeller Dört bölge aç der. Beyinde. Gururuna yenik düşerse acmaz. Gururuna yenik düşmezse açar. İfkesinin şiddetine bağlı. KADİNLARİ ANLAMAYA CALİSMAYİN der. ALBERT EİNSTEİN
- 1 ay
Özgür bırak. Kontrilcu olma. Anne baba değil. İC SESİNİ DİNLEYECEKSİN. O DA ÖYLE. KENDİN İCİN YASİYORSUN BASKALARİ İCİN DEGİL. BUNU UNUTMA.
- 1 ay
ENGEL BEYNİ BERBAT EDER. KORTİZOLU ARTTİRİR. YERİNE OKSİTOSİİNİ GERİYE KAZANMASİ EPEY ZOR OLUR. ACİN OKUYUN KARDESİM KULAKTAN DOLMA İSLERLE OLUSACAK SEYLER DEGİL İLİSKİLER. DERİN BAGLARİ OLUSTURMAN YİLLAR ALİR. NE ENGELİ NE HEDİYESİ. AC SEVGİ SANATİNİ OKU. JUNG U OKU. CAHİLLİKLE OLACAK SEYLER DEGİL. DUYGU AKİSİNİN DİSİNDA BEYİN KİMYALARİNİZİN BİR ARAYA GELDİGİNDE OLUMLU TEPKİ VEREBİLMESİDİR.3 AY GULUM BALİM AYİ TEZGAHTAN 6 . AYDAN SONRA MASKELER DUSMEYE BASLAR. BUNDAN SONRA DOKUZUNCU AYDA EGER DEVAM EDİYORSA. OLUMLU DENİLENİLİR
En İyi Cevaplar
1 ayBak güzelim, seni her yerden engelleyen bir adamın iş yerine hediye göndermek, yangına körükle gitmekten farksız olur; hem onu iş ortamında zor durumda bırakırsın hem de kendi değerini iyice düşürürsün. Sen bir kadınsın, neden bu kadar üstüne düşüyorsun ki? Alt tarafı ne yapmış olabilirsin, sanki dünyayı mı yıktın da seni böyle her yerden silip attı? Özür dilemek, hediye peşinde koşmak yerine biraz ağır olman lazım; sen böyle çabaladıkça o kendini dev aynasında görüp seni daha çok ezer. Bırak, sessiz kal ki yokluğunu hissetsin; eğer gerçekten değerin varsa zaten o engel kalkar, ama şu an yaptığın her hamle seni onun gözünde sadece 'muhtaç' biri gibi gösterir ve inan bana, hiçbir erkek peşinden koşan kadına saygı duymaz.
26 Yorumla
Soran1 ayGeçenlerde instagramına bu öksüren bir hayvan videosu koymuş bir kız da yorum yapmış Adıyaman tütünü kullanmayı azaltmanızı tavsiye ederim beyefendi diye Buda tütüncümü mü değişsem demiş ama cilveli konuşmuşlar bende kıza yazınca sen kimsin diye kızda o benim canım ciğerim her şeyim sırdaşım dostum dedi sonrasında kıza aynı anda senle benlede mi görüşüyor dedim kızda canım takılma ya sende görüş konuş aynı anda dedi sonrasında kız buna yazmış olmalı ki bu bana sıç….. bo. u dahi göremezsin birdaha arkadaşlarıma yazarsan dedi sonrada git bu dangalaklığınla ne yapıyorsan yap dedi ve beni her yerden engelledi 1 haftadır engellyiim engelimi de açmadı ablamın hesabından numarasından yazdım onuda engellemiş sence bu durumda ne yapmalıyım engellemesini hazmedemedim 11 ay vakit geçirdim ben bu adamla
- 1 ay
Gurur kalmamış sende yarım sayfa nasihat yazdım ve hala ne yapayım diyorsun...
Soran1 ayHayır artık umrumda değil daha ne ararım ne yazarım nede ulaşmaya çalışırım numarasını da sildim hatta
Soran1 ayBu arada bugün engelimi kaldırmış ama hiçbir şey yazmadı
Alışveriş & Hediyeler konusunda 665 cevap paylaştı. Yorumlarda gördüm, onun arkadaşlarından birine mesaj atacak kadar saplantılı birisin. Bu karşı taraftan bakinca çok tehlikeli. 11 aylik sevgilisine bunu yapan ilerde neler yapar diye düşündürür. Hediye sinirlendirmez belki ama bir tepki de göstermez gibi. Onunla devam etmek istiyorsan hal ve hareketleriinin sonuçlarını gözden geçir, bir daha yapmayacagindan eminsen, yüzüne karşı özür dile.
02 Yorumla
Soran1 ayAblamın hesabından ulaştım yazdım mesaj attım özür diledim fakat onuda engellemiş şu an hiçbir yerden ulaşamıyorum kendisine başkasından arasam da söver sayar ne gerek var bu kadar uğraştığıma değse artık kafamı yormak istemiyorum
1 ayengelle gec yoluna bak seni istemeyen birisinin pesine dusecek kadar ucuzmusun kendini rezil etmek hosunami gidiyor kabulleneceksin ne olursa olsun kabulleneceksin sen bir kadinsin bir kadin olarak kendimizi bir erkek icin degersizlestirmeyelim ya engellediyse sende engelleyeceksin bak mesela benim erkeklere olan tavrim bu bana kucak acani kucaklarim yazarsa yazarim iterse iterim ayni verdigim degerin karsiligini gormuyorsam ben birdahada ondan birsey beklemem engeller gecerim sahtelerle isim yok benim bir kadin olarak erkekleri surundurmeyi bileceksin arkandan kosturacaksin burada adamina gore muamele yapan sen olacaksin oyunun kurallarina gore oynayacaksin bir erkegi elinde tutmak istiyorsan karanlik gibi ensesine cokeceksin hersey senin elinde olacak biraz psikoloji ogrenin ya sen boyle yaparsan tabikide gider engeller cunku hep cabalayan caba sarfeden sen olmussun yani bu iliskide erkek olan sensin
26 Yorumla- 1 ay
erkekleri arkandan kopek gibi kosturacaksin artik butun ipler senin elinde olacak sagi solu yoklayacaksin ortami koklayacaksin erkekler bu tarz kadinlardan hoslaniyor arkasindan kopek gibi kosanlardan degil bundan sonra sen kosmayacaksin kosturacaksin az taktik ogren biraz agirligini ortaya koy her onune gelene aglama aglatan ol surunduren ol kullanan ol o kokuyu alacaksin
- 1 ay
bu kadarda yuzeuz gurursuz olmayin kendini rezil etmek hosunami gidiyor kullanip atmasini bileceksin ya bunun neresi zor bana kisacasi erkeklerin ensesindeki nefes derler enayi erkek bicen
Soran1 ayİyide 11 ay boyunca konuştuk görüştük daha önce kendisi hep beni sahipleniyor benimsiyor gibi tavırlar sergiledi hep kıskançlık filan yapıyordu nişanlanırız evleniriz diyordu en son dönemlerde ilgisi biraz azaldı ama sonrasında ben instagramdan bir kızla cilveli yorum yapmış kıza yazınca beni her yerden engelledi kız da bana çokta takılma canım erkek bu herkesle konuşur görüşür sende konuş görüş başkalarıyla dedi tatlım benziyordu kızda bu kızdan sonra engelledi her yerden daha öncesinde beni uyarmıştı ama bir daha yakınımdaki birine ulaşmaya çalışırsan ağzına biber sürerim diye en sonda arkadaşlarıma yazarsan sıçtığım bokumu dahi göremezsin diyerek her yerden engelledi
- 1 ay
ben sana diyecegimi dedim sende biraz akil varsa bu dediklerimi uygularsin sen insanlara deger verdigin kadar kendine deger vermiyorsun sen insanlari dusundugun kendini dusunmuyorsun gitmek isteyene yolunu vereceksin sonrada hadi simdi sqktir git birdahada benim karsima cikma gittigin yerden birdahada geri donme diyeceksin engelleyeceksin gececeksin hayatina odaklanacaksin senin hayatin bir baskalarindan ibaret degil sen onsuzda yapabilirsin niye yapamiyorsun niye agliyorsun senin gobek bagin onlarla birmi kesildi gitmek isteyen hicbirzaman sevmemistir bir bahanesi vardir ama sevecegi yoktur ya gitmek istiyorlarsa defolsun gitsin birdahada gelmesin sen niye bir orspu cocugu yuzunden agliyorsun kendine yazik ediyorsun kizim olan sana oluyor baskalarina degil artik anlayin sunu bir insan konusmak istemiyorsa gitmek istiyorsa yol vereceksiniz hic neden niye bir sebep bile sormayin cunku karsi taraf anliyor sevilmediginizi bana muhtac diyor ya bu bensiz yapamiyor diyor ya arkanizdan boyle s4lak sacma seyleri dedirtmek istemiyorsaniz biraz kendinizi dusunun onurunu gururunu karakterini yerlerde surundurtme hangi orspu cocugu senin hayatindan ciktiysa birdahada gelmesine izin verme geri donmesine izin verme
- 1 ay
bana gore en iyi intikam sessizligindir tepkisiz kalmandir eger birisinden intikam alacaksan yoklugunla cezalandiracaksin o ona en buyuk agir cevaptir cunku bir sure senden haber alamadiktan sonra boyle surekli dusunmeye baslayacak ne oldu ne bitti diye ici icini kemirecek
Soran1 ayEngellemesi zoruma gitti 11 ay sonunda bir de her yerden ortak tanıdığımız olan kişilere kadar engellemiş çok kırıldım çok incindim hiç mi değer vermemiş bana : s
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 ay
Eski sevgili ve hediye işi çok hassas bir konu tatlım 😅 Beni her yerden engellemişse, açık ve net bir mesaj veriyor: “Uzak dur.” Hediye gönderince yumuşayacağını ummak çok normal ama büyük ihtimalle tam tersi etki yapar, daha da gerilebilir, hatta rahatsız olabilir.
Hediye, karşındaki kişi almak istiyorsa güzel. İstemeyene zorla hediye göndermek, jestten çok baskı gibi hissedilir. Kendine yönel bence, ona değil 💔✨20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
56Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 332 cevap paylaştı.
1 ayEvet yanlış bırak defolup gitsin koşma peşinden sadece kıçını kaldırırsın gereksiz elemanın
13 Yorumla- 1 ay
E ama hatayı kadın yaptı?
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 1 aygururun yok mu seni engelleyenin peşinde koşuyorsun
150 Yorumla engellediğise seni hayatında çıkarmış ya da çıkarmaya çalışıyor bi kere dene ulşmaya eğer hatalıysen ama hatalı değilsen bekle hiç adıö atma engelleyen bisure somra zaman açar o engeli tıpış tıpış gelir dedğim hibi hatalıysen bi afım at gelmıyorsa da ısrarlama
34 Yorumla
Soran1 ayİyide 11 ay boyunca konuştuk görüştük daha önce kendisi hep beni sahipleniyor benimsiyor gibi tavırlar sergiledi hep kıskançlık filan yapıyordu nişanlanırız evleniriz diyordu en son dönemlerde ilgisi biraz azaldı ama sonrasında ben instagramdan bir kızla cilveli yorum yapmış kıza yazınca beni her yerden engelledi kız da bana çokta takılma canım erkek bu herkesle konuşur görüşür sende konuş görüş başkalarıyla dedi tatlım benziyordu kızda bu kızdan sonra engelledi her yerden daha öncesinde beni uyarmıştı ama bir daha yakınımdaki birine ulaşmaya çalışırsan ağzına biber sürerim diye en sonda arkadaşlarıma yazarsan sıçtığım bokumu dahi göremezsin diyerek her yerden engelledi
- 1 ay
bi flört ettiyim çocuk var tam 6 sene beklediğim yani kendisi ueni farketti aevdiğimi neyse flört ettik aniden görmezden geldi bende uöursamadım hiç donup bakmadım ve şu an kendisi adıö atıyor flort etöeye çalışıyor yani soylemek istediğm şu ki sen umursamaz davranırsan takamıyormuş yaparsan hayatın mutlu mesud devam ettiğini görse gelir
Seni her yerden engellediyse seninle olan ilişkisini kafasında tamamen bitirmiş demektir. Ona alacağın hediye, onun egosunun şişmesine senin de ekstra bir hayal kırıklığı yaşamama yol açar. Onun sana yaptığı gibi sen de onu kafanda silmeli ve önüne bakmalısın!
02 Yorumla
1 aySevgilisiniz ve özel hayatına karıştın diye sinirleniyor ve seni engelliyor? Bence siz sevgili değilsiniz sen tek taraflı yaşamışsın bi de engelliyor orspppp çocu sal ipini gitsin itinnnn ne hediyesi yolluycan slak mısın ona verilen paraya zamana her şeye yazık seni de hediyeni de hak etmiyor o k0pek az kendi değerinizi bilin bu ne a*q.
03 Yorumla
- 1 ay
Sana bu kadar saygısızlık yapan birini bence asla düşünme yol ver gitsin erkekler her yoldan konuşur bi gün seni sever diğer gün bırakır sakın hiç birine güvenme
Soran1 aySildim zaten numarasını da kim bilir kimlerle konuşup görüşüyor pislik
1 ayAdam haklı. Çok müdahaleci kız sıkıntı. Yıllar önce iş yerinden bir kız benden hoşlanıyormuş. Başka bir kız söyledi. Ben de aradım senle buluşurum ama çıkmam dedim. Ona rağmen, o nşye öyle niye öyle dedin böyle yaptın vs baktım çok müdahaleci sorgulayıcı. Ulen ailem her şeyime karışır onlar bile böyke daraltmıyor. Kızla azıcı çıkma ihtimalim varsa da gitti.
10 Yorumla
1 ayYa seni engellemiş üstelik başka bir kız için resmen hala o adamın pesindenmi kosuyosun ya kendinizi bu kadar düşürmeyin birde hediye göndereceksin sana kötü saygısız laf ettigi halde. . Engelle gitsin erkek mi yok ya senin değerini bilen seni çok seven biri çıkar karşına.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aySinirlenmez ama muhtemelen egosu şişer ve şımarıp daha da tepene çıkar. Belki haddime değil sonuçta bu konuda tavsiye istememişsin ama sevgilisi olarak özel hayatına karıştın diye kaçıp engelleyen birine erkek demem açıkçası. Bence böyle zavallı birine hediye gönderip onu daha şımartma, peşinden koştukça kendini bir halt zannedip iki yüz buldu diye kasıldıkça kasılır bu tipler.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 ayPeşinden koşturmaya çalışıyor bence
Gizli Üye(30-35)1 ayBir insan ancak soğumuş ise engeller. Artık eskisi gibi olmamak seni istemiyorum mesajı vermek için engeller. Bunun için birtakım olayları konuları bahane ederler. Yıllar önce işyerinde flört aşamasına geldiğim çocuk bunu yapmıştı bana. Hem kendi istiyordu. Hem döneklik ediyordu. Bizim aramızda bazı inanç farklılıkları vardı. Buluştuk bana ısınamamş. Benim onu sevdiğimi hissedince her yerden engelledi. Bir yıl tekrar engeli kaldırdı ortak arkadaşlara beni sevdiğini evlilik bile düşünebilecğni yazmış kız bana mesajları okuttu. Tekrar barıştık buluştuk. Bu sefer de buluşmada geçenleri kıza anlatmışm diye vazgeçti benden. O kız ortalığı karıştırdı ona anlattığımı çocuğa söylemiş. O günden sonra benim yüzüme bakmadı çocuk. Kızla da kavga ettim. Çocuk başks yere tayin oldu. Çikolata yolladım. Tek teşekkür etti o kadar. Eskisi gibi olmadık yani. Şimdi görüşmüyoruz yıllar geçti. Sosyal medya hesapları da kapalı. Benim duygularım bitti zaten.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
1 ayBence seni engelleyen ve iletişim kurmak istemeyen birine karşı ısrar etmemelisin. Özel hayatına karışmak derken? Ne sorun oldu mesela? Belki de bahane bulmuş olabilir. Birbirinizin özel hayatına dahil değil misiniz zaten? Sevgilisiniz..
07 Yorumla
- 1 ay
Ağzına biber sürerim derken. Çocuksu bir ifade bence bu. 😅 Yani seninki özel hayata müdahil olmak değil. Gayet de haklı olarak bir tepki göstermissin ve o sana saygı duymamış. Kaç yaşındasınız onu da bilmiyorum belki de cocuksunuz. Ben 32 yaşındayım. Sana saygısızca ifadeler kullanan insanlarla muhatap olma derim.
Soran1 ayYok biber sürerim demedi ağzına sı…. Dedi sonrasında ikinci yapışımda engelledi bir daha sıçtığım boku dahi göremezsin diyerek
- 1 ay
Ya o birinci öyle dedikten sonra asıl sen engellemeliydin. Kendine saygın olsun.
Soran1 aySildim artık numarasınıda umrumda dahi değil ne hali varsa görsün pislik kim bilir kimlerle inip kalkıyor şerefsiz
- 1 ay
Öyle şeyler söylemek sorunun çözümüne katkı sağlamaz.
Ya arkadaş hiç mi gurur yok sizde. Adam seni engellemiş sen hala yok çiçek mi yollasam yok şunu mü yapsam diyorsunuz valla devir çok değişti 🤣🤣🤣
30 YorumlaSeni her yerden engelleyen bir seni kesinlikle istemiyordur, neden hala peşinde koşuyorsun?
Kendine biraz saygın olsun, kendine değer ver, seni isteyemen birini kafandan çıkar at, hayatına devam et.
00 Yorumla
1 ayEğer gerçekten onurunu, gururunu kırdıysam sadece bunu yapabilirim. Onun haricinde engelleyenle asla işim olmaz. Açıkça iletişim kurmak bu kadar zor olmamalı
00 YorumlaBu erkeğe anlam yüklemişsin peşini bırakmıyorsun bunu bildiği için sana yüz vermez. Seni engelleyen birini peşini takmak tabi ki yanlış. Ona hediye falan gönderme derim, kendini değersizleştirme.
00 Yorumla
1 ayTamamdır, gururun sınır noktasına gelene kadar her ne istiyorsan yap)) bu yaptığın her jestin mantığının mahkemesinde onu unutma sebebin olarak gösterilecek, devam et
00 Yorumla
1 ayİnsanın özel hayatı sevgilisidir. Dolayısı ile zati hiç sevgili konumunda olmamışsın, sinirlenmekle birlikte iğrenme de eklenir🙃
11 Yorumla- 1 ay
Özel hayatım <3
1 ayGereksiz hareket erkekler kolay kolay engellemez o ilişki bitmiş artık. Şimdi barışsan 1 ay sonra bi daha ayrılırsın
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
1 ayBu ilişkide erkek tarafı sen üstlenmişsen çok normal, gül göndermeyi unutma. Hatta not yaz, sana gülüm diyemem gülün ömrü az olur diye yaz.
00 Yorumla Her yerden engellemiş birine ulaşmaya çalışmak zaten yanlış bir şey iken bir de iş yeri gibi bir yeri buna dahil etmek daha da yanlış.
00 Yorumla
1 ayEngellediğine göre yüzyüze görüşmek istiyor belli ki 😃
01 Yorumla
Soran1 ayYok öyle bir şey yapmam
1 ayNeden 😅 yani adam senden kurtulmaya çalıştıkça kendi değerini düşürmendeki niyet ne? İstemiyor salla
00 Yorumla
1 ayo haklıysa ve gönlünü almak istiyorsan güzel bir jest olur ve içine de özür dilediğin bir not ekleyebilirsin
04 Yorumla- 1 ay
Haksız olduğu halde gurur yapan biri kız olsun erkek olsun, düzgün bir ilişki kuramaz gereksiz gurur yaptığı sürece. İlişkiler de kadın hata yapsa her şey ona mübahtır ama erkek yapsa dünyayı başına yıkarız modundan çıkmalı pek çok kadın. Çünkü olgun ve düzgün ilişkilerde eşitlik olur. Ben de zaten soru soran kişiye hatalı ise hediye gönderebileceğini söyledim. Yoksa zaten hata onda değilse hediye göndermesine gerek yok.
- 1 ay
Okumadığın şeye nasıl yorum yapıyorsun. d ilişki uzmanlarını ve psikologları dinle. Bir de biraz büyü de işine gelmeyen durumlarda kaçmamayı öğren. Bu kafayla zaten zor olur senin ilişki yaşaman.
1 ayBu soruyu cevaplamak yerine tavsiye vereyim az gururun olsun. Kapıdan kovmuş bacadan giriyorsun
02 Yorumla
- 1 ay
Klasiklerden. 11 ay birini tanımak için uzun bir süre değil, senden hevesini aldı ve ilgisi başkasına kaydı ve sen bu herif için para harcayıp zahmete giriyorsun. Yapmayın ilerde çok pişman olacaksınız
1 ayKızım adam seni istemiyor demek ki sen istersen altın al yolla gene o seni istemez enerjini boşa harcama ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBoş ver s***** et o sana geri dönecek zaten bir kere sevgililer birbirlerine özel hayatına karışıyor neden karışmasın ki sen zaten özel hayatta değil misin
05 Yorumla
Soran1 ayGeri döneceğinden nasıl eminsin her yerden engellemiş
Cevap sahibi1 aySinir anında söylemiştir
Soran1 aySanmıyorum o çok inatcı birisi ve 1 hafta oldu engelimi açmadı da ablamdan ulaşmaya çalıştım onuda engellemiş siniri hiç mi geçmedi artık bence iletişim kurmak istemiyor
Cevap sahibi1 ayO zaman yapacak hiçbir şey yok senin için elveda diyeceksin tabii çok zor senin için ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor
Soran1 ay11 ay oyaladı beni tayin gitme durumu vardı sen olmasan burdan giderim beni buraya bağlayan bir şey yok bir valizim var senin için kalmak istiyorum diyordu bana böyle umutlar verdi şimdi çok kötü hissediyorum tayin gitme durumu da ortadan kalktı burada 3 sene daha polis kendisi burada bunca her şey sözler hepsi mi yalandı ne bilim üzülüyorum 1 haftadır sürekli ağlıyorum durup durup aşk şarkılarında bile bir anda engellemek nedir hiç mi değer vermedi hiç mi sevmedi beni anlamadım ben kendi kendime mi kurgulamışım her şeyi
1 ayboş ver gitsin denendi onaylandı değmez ama gönder ki büyü
04 Yorumla
Soran1 ayBugünde işyerinde moralim bozuk baya tansiyonum yükselmiş biraz bi abla var dedi yarın senle tura gidelim Urfa tarafına annemde git değişiklik olur kafan dağılır onu düşünmezsin hem diyor
- 1 ay
Ya kafani dağıtmak çözüm değil çünkü amacı belli onu düşünmemek , boşta kaldığında veya gece yatarken yine aklına gelecek , ya sorunun üstüne gidip hediye gönder veya onunla yüzleş ya da kendi içinde acını yaşayarak zamana bırak
- 1 ay
Bişey ifade etmiyor emin ol
Her yerden engelleyen sevgiliye dönüp bakma bile. Kendini ne halt zannediyorsa seni her yerden engellemeyi doğru buluyor.
00 YorumlaZaten tavrı net koymuş sanki ustelemesen daha iyi gibi sonucun değişeceğini zannetmiyorum
04 Yorumla
Soran1 ayHaklısın birde önce müdahale ettiğimde instagramdan engellemişti sonrasında yine görüşmüştük iki kere instagramdan engelimi kaldırabilir misin demiştim o da akıllandığın zaman demişti sonrasında ben kıza yazınca her yerden engelledi
Yoo yanlış değil gönderebilirsin hiç. bekleme neden sinirlenecek hem
016 Yorumla
Soran1 ayHediyeyi görünce ne tepki verir sence tamam da 11 aydır görüşüyoruz ben çok alıştım bağlandım kendisine engelleme sebebi de benim sosyal medyama karışma demişti bende kendisine cilveli bir şekilde yorum yapan bir kıza yazdım kızda buna söyleyince birdaha sıçtığım boku dahi göremeyeceksin diyerek engelledi
Soran1 ayKızlada konuştum geçen gün kız dediki biz sevgili değiliz o benim canım ciğerim normal arkadaşım dedi toplamda 2 kere gördüm dedi konuşuyoruz ama dedi sonra ben kıza benim dışımda 3-4 kişiyle daha konuşuyor galiba dedim kızda aldırma canım sende konuş görüş herkesle ne olacak dedi sonrasında buna demiş heralde Buda sıçtığım boku dahi göremeyecksin arkadaşlarıma yazdığın için dedi engelledi bu kızla arasında nasıl bir ilişki var anlayamadım
Soran1 ayİptal ettim geri hediyeyi annemle konuştum bu çocuk deli sinirli bu kız beni takıntı yaptı başıma bela oldu der daha çok sinirlenir sakın yollama dedi işyerine gidince daha çok öfkeye kapılır dedi iptal ettim bende
- 1 ay
İyi yapmışsın yani sakın yollama yollanacak birşeyi kalmamış çocuğun yani senide küçük düşürmüş daha ne yapsın sen çnüne baköaya çalış yani unut çocuğu çocuk bir kız için seni engellemiş sen hediye göndermeye çalışıyorsun yanlış o kapında kölen olsun sen seğil sen önüne bakmaya çalış
Soran1 ayHaklısın zaten birazcık sevip değer verse ben arkadaşına yazdım diyede her yerden engellemezdi :( sağlık olsun ama özgüvenim kırılmadı değil ne yalan söyleyeyim
Soran1 ayŞöyle her yerden engelleyince bi kötü hissettim o yüzden özgüven kırılması yaşadım
Soran1 ayYaz ben yazdım yazmadan öğrenemezsin ve kızın bana dediği şey çok güvenme erkeklere sende aynı anda 3-4 kişiyle konuş görüş ne takıyorsun ki dedi emin ol ki aynı durum başında varsa aldatılıyorsun yedeklerdesin ben net anladım bunu
- 1 ay
Engellesin özgüvenini kırma asla deymezmiş hiç bir şey için senin özgüvenin kırılmasın sende daha iyilerini bulursun emin ol engellenmek kötü bir şey ama o kendi kaybetti özgüvenini toparlamak istiyorsan asla kendini eve hapsetme arkadsşlarınla görüş dışarıya çık dolaş emin ol kafanı kaldırınca karşına iyi insanlar çıkacaktır
s 1 ayElbette yanlıs degil, şakayık al kocaman olsun en guzelınden
01 Yorumla
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayEngellediyse seni istemiyor demektir ne diye zorluyorsun
02 Yorumla
- 1 ay
Okey
1 ayBöyle birine para harcamam şahsen. Ayrıca kendini küçük düşürmek olur
10 YorumlaHer erkek kadın yolun sonunda en çok incittiği kadına erkekge geri döner.
10 YorumlaSende amma genişmişin yaw insanda biraz yüz olur hani senin kişiliğin
10 Yorumla
1 ayAdam istemiyorsa ne yapsan boş boşuna uğraşma
00 Yorumla
1 aySeni engellemesini haklı çıkartmış olursun, gönder.
00 Yorumla
1 aySaçmalama o ne öyle takıntılı gibi. Bütün arkadaslari dalga gecer senle
00 Yorumla
1 ayBeni dinle engeli kaldıracak ama affetme sana söyleyeyim seni kullanmış
00 Yorumla
1 ayBir insanın peşinde koşma engellediyse seni artık hayatında istemiyor.
00 YorumlaSaçmalama ve sallama ulaşınca nolucak iyice gtnu kaldiricaksin
00 YorumlaKendi haline bırak bazen fazla zorlamak ters teper. Nasipte yoksa senin olmayacak zaten..
00 YorumlaDaha ne yapması lazım seni istemediğini anlaman için?
00 Yorumla
1 ayBiz bunu küçük yaşta (18) yapardık bitmişse hiç uğraşma benden tavsiye pişman olursun
00 YorumlaBence seni aldatıyor bir şey saklıyor bunu yaparsana sadece değerini düşürürsün gerek yok bence
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 851 cevap paylaştı.
1 ayAferin kendinizi değersizleştirin bu kadar, engellet kendini..
00 Yorumla Ah bu çiçekler neden arıları kovalar ısrarla ben anlamıyorum ki vallahi anlamıyorum 🤦🤦🤦
00 Yorumla
1 ayRoller mi değişti yapmayın böyle şeyler daha da soğur ayrıca
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Onu bırak bana yolla, vallaha sinirlenmem, bilakis...🎉
00 YorumlaBiraz kendine saygısı olmalı insanın, bilmem anlatabildim mi
00 Yorumla
1 ayBence yapma, biraz uzak kalmak iyi gelebilir prenses değilse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayUlaşma diye engelliyor niye daha fazla zorluyorsun anlıyorum sindiremiyorsun bu durumu ama umursama düşme üzerine kaldırma bi taraflarını
02 Yorumla
Cevap sahibi1 ayMantıklı karar kafanı dağıt bırak sen üzerine düşme o geri dönecek köpek gibi inan bana
Engellemişse kesinlikle yollama. Kızmış, küsmüş, trip atıyor olsaydı tatlı olabilirdi
00 YorumlaBanka hesabına para yolla 100 tl yolla
İbana benimsin yaz00 Yorumla
1 ayYok be totosunu neden kaldiriyorsun ki
Engellediyse is bitmistir00 Yorumla
1 aytakıntılı oldugunu düşünebilir ve bu onu korkutabilir sen olsan seni ürküten korkutan biriyle olurmuydun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayKadın olarak kendine sahip çık ve bu adamı hayatından tamamen çıkart.
çok lazım olsa eski ünvanını kazanmazdı.
00 Yorumla
1 ayBiraz zaman verip konuşman daha rahat olmaz mı? Sevgilim diye bahsediyorsan hala şansın vardır herhalde hediyeni de ver özrünü de dile ama buradan tavsiye almak ne kadar mantıklı
01 Yorumla
Soran1 ay11 ay oyaladı beni tayin gitme durumu vardı sen olmasan burdan giderim beni buraya bağlayan bir şey yok bir valizim var senin için kalmak istiyorum diyordu bana böyle umutlar verdi şimdi çok kötü hissediyorum tayin gitme durumu da ortadan kalktı burada 3 sene daha polis kendisi burada bunca her şey sözler hepsi mi yalandı ne bilim üzülüyorum 1 haftadır sürekli ağlıyorum durup durup aşk şarkılarında bile bir anda engellemek nedir hiç mi değer vermedi hiç mi sevmedi beni anlamadım ben kendi kendime mi kurgulamışım her şeyi
1 ayBence kendini kucuk dusurmeye devam etme, baska kizlarin ona cilveli yorumlar yapmasina musade eden adam seni zaten senin dusundugun konuma hic koymamistir, bu iliskiyi tek tarafli yurutmussun canim kusura bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aySürüngen insanları kimse sevmez. Sevilecek gibi de değil
10 Yorumla
1 ayO seni sosyal medyadan WhatsApp’tan falan engellemedi. Hayatından engellemiş. Kalbini sana kapatmış. Kendini yorma
02 Yorumla
Soran1 ayŞimdide engeli geri kaldırmış amaç?
- 1 ay
Birini engellemek insanı rahatlatmaz. Ayarlarda gezinirken orada engelli bir hesap ya da numara görmek de yıpratır insanı. Engeli kaldırmak mesaj bekliyorum demek değildir. Artık salıverdim herşeyi demek. Kendim içon huzur istiyorum demek
- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Beni her yerden engelleyen sevgilimin iş yerine hediye göndermek yanlış mı, daha da sinirlenir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler