AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Bir kızın iş yerine hediye gönderdiğini de görmemiştim. Erkekler gönderiyor ama tecrübelerimden yola çıkarsam bir işe yaramıyor. Ya çöpe atılıyor ya da çiçeğin yüzüne bile bakmıyorlar
Sakın yapma. Ben yaptim, yapmaz olaydım. Taktin bana diye ağzıma. ıcmıstı
Onu çok iyi tanıman gerekiyor ama bunu bir kadın yapsa gönlünü kazanmak için her şeyi yaparsın erkeğin yapması beni rahat bırak senle işim bitti anlamına gelir...
Bence artik sevgilin degil. Gerçekten seven boyle yapmaz
keriz bensiz bir hiç der seni küçük değersiz görür ben bu kerizle istediğim gibi oynarım der öyleysen devam et
Haklısın zaten her yerden engelleyip duruyor önce sadece instagramdan engellemişti sonra ben kıza yazınca her yerden engelledi
yakınsak sen gel benim eşim ol bırak onu
Biraz dik dur adam engellemiş senj niye ugrasiyorsun
Yorumlardan okudumda böyle bir adamla değil sevgili muhattap bile olmam. Arkadaşı can ciğeri olan kızla ona mutluluklar
Niye hediye gönderdin peşimden kosuyor karaktersiz diye sağda solda senden bahsedecek
Kusura bakma ama gururunu ayaklar altına alırısnu
T. akipp atar mısın lütfen 🙏
Şimdiden tşkler 😊👍
Aynı şey yaptım özelikle doğum günü hediyesi gönderdim beni aradı teşekkür etti ve buluştuk ama 2-3 günde tekrar engelledi
Sizde Suna cevap verin bakalım. Engelliyken diyelim bir ay boyunca OZLEM DUYDU. KURDUGU BAG NE SEVİYEDE? DÖKÜLÜN TASLARİ
...
engellemiş seni istemiyo işte niye uğraşıyorsun gurursuz musun
boş ver gitsin kimse için kendini üzmeye değmez. üzülsen olan sana olur o kişiye değil.
Mal misin ya sakin öyle bir gurursuzluk yapma sen kadınsın
Aynı hatayı bende yaptım hiç kıymetim de bilinmedi hep aynı hareketlere devam ediyor
Benı her yerden engelleyecek bide ona hediye mi göndereceğim? Hadi ordan ya.
Hayat kısa birinin arkasından koşmak için harcama
Meczup musunuz amdkdk istenmediğiniz yerde durmakta ne?
O ne yapar bilmem ama
Sen değerini baya düşürürsün net.
Seni istemeyen erkek için hiçbir şey yapma.
Şuna şaşırıyorum önceleri bana kızıyordu kavga yapınca ya da ayrılınca numarasını sildiğim için şimdiyse her yerden beni kendisi engelledi sebepse bir kızla cilveli yorumlaşmış bende kıza sen kimsin diye sorunca kızda buna söyleyince birdah benim arkadaşlarıma yazarsan sı…. Boku dahi göremezsin diyerek engelledi beni her yerden kıza sen kimsin diye sorunca da kız o benim canım ciğerim her şeyim dedi ve dostum sırdaşım dedi kız bir de bana diyor ki git sende görüş başkalarıyla umursama diyor kız da or…. Gibi bir şey di
Seni sevmiyor. Azıcık kendine saygın varsa tüm bağını kopar. Seviyorsan da zamanla geçer ya da başka birini sevebilirsin.
11 ay oyaladı beni tayin gitme durumu vardı sen olmasan burdan giderim beni buraya bağlayan bir şey yok bir valizim var senin için kalmak istiyorum diyordu bana böyle umutlar verdi şimdi çok kötü hissediyorum tayin gitme durumu da ortadan kalktı burada 3 sene daha polis kendisi burada bunca her şey sözler hepsi mi yalandı ne bilim üzülüyorum 1 haftadır sürekli ağlıyorum durup durup aşk şarkılarında bile bir anda engellemek nedir hiç mi değer vermedi hiç mi sevmedi beni anlamadım ben kendi kendime mi kurgulamışım her şeyi
Emin ol sevseydi bu hale gelmezdin. Seni umutlandırarak senin üstünden ilgi ihtiyacını karşılamış. Sorsan umut vermedim der.
Hiç mi vicdanı sızlamıyor hiç mi merhamet etmiyor ben birine böyle yapsam sevmesem bile vicdan azabından ölürdüm bu direkt kendi çıkarına uymayan bir şey yaptım diye engelledi beni
O seni uzaklaştırmak için bahane arıyormuş bulmuş. Şu an pek de umurunda olduğunu sanmıyorum. Kendi kendini üzme lütfen. Düşünme onu. Daha fazla kendinden verme.
Haklısın bahane arıyormuş bu da bahanesi oldu demekki bir de iki gün öncesinde ben kısır yapmıştım durum atmıştım onu görünce beni arayıp bana nispet mi yapıyorsun canım kısır çekti gelip yiyeyim demişti ve gelmişti
Yalnız kalıp sıkıldığında falan dönmek ister. Sen seni hak eden biriyle beraber ol. Aynı hataya sakın ikinci kez düşme. Biliyorum zor ama hayatta her şey geçiyor.
Bu arada bugün engelimi kaldırmış ama hiçbir şey yazmadı
İlgisiz kalmıştır. Sevse kendisi yazar. Git başka erkeklere şans ver. Gerçekten vaktini çöpe atma, gençliğini böyle harcama.
Hayır mal hem engelliyor hem 1 hafta sonra geri açıyor bu neydi şimdi
Kafa karışıklığı, belirsizlik ve en önemlisi seni sevmemesi, değer vermemesi. Bunlar sana yetmiyor mu unutmak için?
Engelleme sebebi önemli
İyide 11 ay boyunca konuştuk görüştük daha önce kendisi hep beni sahipleniyor benimsiyor gibi tavırlar sergiledi hep kıskançlık filan yapıyordu nişanlanırız evleniriz diyordu en son dönemlerde ilgisi biraz azaldı ama sonrasında ben instagramdan bir kızla cilveli yorum yapmış kıza yazınca beni her yerden engelledi kız da bana çokta takılma canım erkek bu herkesle konuşur görüşür sende konuş görüş başkalarıyla dedi tatlım benziyordu kızda bu kızdan sonra engelledi her yerden daha öncesinde beni uyarmıştı ama bir daha yakınımdaki birine ulaşmaya çalışırsan ağzına biber sürerim diye en sonda arkadaşlarıma yazarsan sıçtığım bokumu dahi göremezsin diyerek her yerden engelledi
Yani en azından net olarak söylemiş
Gönder gitsin.
Tepkisi ne olur sence ters teper sinirlenir diyenler olmuş
Bence mutlu olur. Sevildiğini anlar.
4 gündür her yerden ulaşmaya çalışıyorum engelleyip duruyor canım çok sıkıldı artık geçenlerde dediki benim sosyal medyamı kurcalama bende hesabında cilveli bir şekilde yorum yapan kıza yazınca sinirlenip engellemiş her yerden
Demek ki o kızla ilgileniyor senle değil. Ama yin de al hediye belki değerini anlar.
Kızlada konuştum geçen gün kız dediki biz sevgili değiliz o benim canım ciğerim normal arkadaşım dedi toplamda 2 kere gördüm dedi konuşuyoruz ama dedi sonra ben kıza benim dışımda 3-4 kişiyle daha konuşuyor galiba dedim kızda aldırma canım sende konuş görüş herkesle ne olacak dedi sonrasında buna demiş heralde Buda sıçtığım boku dahi göremeyecksin arkadaşlarıma yazdığın için dedi engelledi bu kızla arasında nasıl bir ilişki var anlayamadım
Peki o kişi senin ona yapmayı düşündüğün gibi neden sana hediye yollamak istemiyor?
İptal ettim geri hediyeyi annemle konuştum bu çocuk deli sinirli bu kız beni takıntı yaptı başıma bela oldu der daha çok sinirlenir sakın yollama dedi işyerine gidince daha çok öfkeye kapılır dedi iptal ettim bende
Peki o neden sana hediye almıyor
Ona sorsan şu an ben onun özeline karıştığım için gıcıklandı istemiyor artık çünkü hayatına karıştım arkadaşına mesaj attım yapmamam gerekirdi
Sence bu işte bir tuhaflık sezmiyor musun yani senden gizli saklı şeyler çeviriyor olabilir mi başka kızla flörtleşmek gibi yani seni aldatmak gibi?
Evet annemde diyor öyle erkeğin gereği yok hiç peşine düşme onun diyor
Seni engellemis ne eziklik bu hediye yolluon
Evet yanlış olur iyice değerin olmicak
Kullanılmış iç çamaşırı gönder daha güzel olur
Birazcık gururlu olun ya
Burcun ne
Aptalliktan başka hiçbir sey değil.
Kesinlikle sinirlendirir.
Göndermeeeee göndermeeeee göndeeerme aşağılık sevgiline göndereceksen bok gönder
Sinir etmek için birebir
S@lakmısjn cemile
ay aman kosma pesinden
Sende şeref varsa daha senden gidene gitmezsin
sinirlenebilir. yapısına bağlı
Çok gereksiz kendini saha fazla düşürme
Bırak gitsin ne hediyesi
Yatağına ölüm kartı bırak tam olsun
Ee yuh yani erkek misin sen ne vrşça
Ne yaptın da engelledi tam olarak
Öğretmen misin
@35YAMAÇ35 evet neden?
Ne öğretmeni için
Sin
@35YAMAÇ35 neden sorıyorsun
Seni merak ettim dikkatimi çektim kapalı burdan yazdım
Böylesi bir bayanıda ilk defa gördüm
😅 bu hediye bana verdiğin eziyet için teşekkür ederim anlamına geliyor.
Karıstığın konu neydi ki
Yanlış bence uzak dur
Tövbe estağfurullah tövbe ya
çok mu sıkıyorsun takılıtı mısın
Yok çok doğru bir karar
Ulaşma istemiyor işte daha ne
Gurursuz musun ya😵💫
İyi yapmış 😹 salll adamı
Gururun olsun azcık bırak peşini adamın
Ayyy saçmalama lütfen
Yerinde olsaydım muhatap bile olmazdım
Yanlış gönderme bırak