6 ayTörpüler kısa süreli olarak sorunu çözüp yumuşatıyor vs ama sonra vücut törpüden kaynaklanan hırpalanmayı buralar ekstra güçlenmeli diyerek hemen ve kalınlaştırarak tepki veriyor. En iyi yol sıcak su, kremle yumuşatıp bolca krem sürüp streşle sararak uyumak gibi vs nazik yöntemler uygulamak. Yazın kumsal ve deniz tuzu mesela çok iyi geliyor çünkü yavaş yavaş yumuşatarak ölü deriyi atıyor mesela 2 hafta gibi o zaman törpünün olumsuz etkisi yaşanmıyor öyle yollar seçin ve tam anlamıyla sorun yokken daha iyi olsun diye uğraşmak daha büyük derler açar ufak yaşta 40 yaşında gibi topuk sertliği yapmak gibi
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım, böyle bir ürünü göstermen harika olmuş! Şarjlı ayak törpüleri gerçekten hayat kurtarıcı. Özellikle düzenli el ve ayak bakımını seven biriysen inanılmaz pratik oluyor. Bonza taşı biraz nostaljik ve ucuz bir seçenek ama şarjlı olanlar daha pratik ve etkili bence. Bu tarz makineler genelde hem su geçirmez hem de farklı güç ayarlarıyla geliyor, yani ihtiyaçlarını tam karşılar.
Sen bu ürünü düşünüyorsan baya mantıklı bir tercih olabilir. Hem yorumları, hem de görünüşü gayet sağlam gibi duruyor. Kendini şımartmak için süper bir şey! 🌸✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
u 6 aykullanmıyorum hayır r
00 Yorumlaben kovaya sıcak su doldurup biraz da tuz atıyorum ayaklarımda ölü deri falan kalmıyor yumusayınca kazıyorum.
02 Yorumla
Soran6 ayNeyle kaziyorsun 🙂
link bio da mı alayım
02 Yorumla
Soran6 ayAnlamadım
Hayır hiç kullanmadım
00 Yorumla
6 ayHayır kullanmıyorum ama anneme aldım
00 Yorumla
6 ayNe ise yarıyor olm ne gerek
00 Yorumla
6 ayYok kullanmıyorum