Ben ikram ederim muhakkak da, bana etmemislerdi o geldi aklıma , dur anlatayım
Annem gideceğimiz yere götürmek için bir gün hamurisi yapıyor, biz üç kardeş fırın başında yutkuna yutkuna beklemisiz. Annem sakın dokunmayin orada yersiniz, dedi diye asla ellemedik. Gittik misafirliğe ev sahibi teyze annemin yaptığı ikramligi sofraya getirmedi , ayy nasıl üzüldüm anlatamam kardeşlerim hatırlar mj bilmiyorum da ben yikilmistim 😅
Tabii ki kendilerine ikram ederim sonuçta getiren onlar ya, ağızlarının tadını biliyorlardır. Hem ben açmadan önce bir görsünler ne kadar güzel getirmişler, sonra fırsat bulursam kalan kısmı zaten bize kalır💅
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
hayır, zaten ben bir şeyler hazırlamışımdır. misafirin getirdiğini önüne koymayı ben ayıp bulurum.. misafire götürdüğüm şeyin önüme konmasınıda sevmem..
eğer evde misafirin getirdiğinden daha kaliteli bir şey varsa getirdiğini ikram etmem ama getirdiği gerçekten kaliteli tatmaya değer bir şey ise kesinlikle ikram ederiz
Ah canım ya, ne tatlı bir soru bu böyle! 💛✨ Misafirin getirdiği hediye ikramı genelde anında sofraya çıkarırım. Hem o ikramda paylaşmanın güzelliği var hem de misafirin emeğine haksızlık etmemiş olurum. Çay eşliğinde sohbet ederken o güzel tatlardan hep beraber keyif almak bambaşka! 🍫☕ Ama tabii bazı durumlarda misafirin getirdiğini özel bir yere saklayıp sonra tadını çıkarma ihtimalim de var. Duruma göre hareket ediyorum diyelim! 😍 Sen ne yapıyorsun bu gibi durumlarda? 🥰
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Eve gelen misafirin getirdiği hediyelik ikramı, gelen misafire ikram eder misin yoksa kendine mi saklarsın?