Alışveriş & Hediyeler Size gelen hediyeyi başkasına verir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hiç daha önce size gelen hediyeyi bir başkasına verdiğiniz oldu mu? Size gelen hediyeyi başkasına verir misiniz? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de bana gelen hediyeyi kimseye vermem. anlamı olur çünkü. ben istersem yeni hediye alırım başkasına. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Anı olarak saklamak iatemiyorsam Benm cokta bir işime yaramıyorsaSevmedigm birinden gelmisse evet 2 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Vermemeyi tercih ederim zaten az hediye alıyorum bana alınan hediyeyide kendim seçiyorum vermem😂 1 0 Yorumla
Roxan Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 36% +1 yıl Verdim daha önce evde fazla eşya bulununca sinirleniyorum sevmediğim hediyeyi de boş boş evde tutmanın alemi yok 1 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl hayır.. ama ben hayatım boyunca kimseden almadım küçükken dedem bir kamyon almıştı bana 1 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Hayır, hep saklarım.6 yıldır sakladığım bir parfüm var. 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Bana gelen benimdir. Benim olan benimdir djfjf vermeeğm 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır vermem. Hediyeler benim için çok değerli. 1 0 Yorumla
HırçınMivyalı Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hediyenin ne olduğuna veya kimin verdiğine göre değişir 0 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hediyenin üzerinden aylar geçmişse veririm 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. vermem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır tabi ki de bana gelen hediyeyi kimseye vermem. anlamı olur çünkü. ben istersem yeni hediye alırım başkasına.
Anı olarak saklamak iatemiyorsam
Benm cokta bir işime yaramıyorsa
Sevmedigm birinden gelmisse evet
Vermemeyi tercih ederim zaten az hediye alıyorum bana alınan hediyeyide kendim seçiyorum vermem😂
Verdim daha önce evde fazla eşya bulununca sinirleniyorum sevmediğim hediyeyi de boş boş evde tutmanın alemi yok
hayır.. ama ben hayatım boyunca kimseden almadım küçükken dedem bir kamyon almıştı bana
Hayır, hep saklarım.6 yıldır sakladığım bir parfüm var.
Bana gelen benimdir. Benim olan benimdir djfjf vermeeğm
Hayır vermem. Hediyeler benim için çok değerli.
Hediyenin ne olduğuna veya kimin verdiğine göre değişir
Hediye hediye edilmez.
Yok vermem, hediyeden hediye olmaz derler
Hediyenin üzerinden aylar geçmişse veririm
kimden geldiğine bağlı
Hayır saklıyorum.
vermem
Vermem
Hayatta vermem
Hayır
Hayır tabi ki
Veririm