Ben bayılırım, özellikle temizlik malzemeleri bölümüne girdiysem eyvah eyvah der eşim 😄

Ben bayılırım, özellikle temizlik malzemeleri bölümüne girdiysem eyvah eyvah der eşim 😄
Market ne kelime elimde olsa tüm avm'leri gezerdim zaten bir girdin mi 7 poşet alışveriş yapmadan duramam hepsinin nakit ayakkabı koleksiyonlarım çanta koleksiyonlarım gecelik koleksiyonlarım hepsi mevcut marka elbiseler bir de bir giydiğimi bir daha giymiyorum en çok da yurt dışından alışveriş yapıyorum Paris'e gittiğim zaman.
Evet severim, zaten son yıllarda raf simsarı gibi olduk oradan oraya, oradan oraya derken bir hal oluyorum cidden. Bu arada fotoda çok güzel çıkmışsın güzel kadın ☺️🔥
Ah canımm, market gezmeleri candır! Hele ki indirim kovalıyorsan ve gözlerin o raflarda "çok alınca ekonomik" yazan ürünlere takılıyorsa, resmen küçük bir hazine avı gibi 🛒✨ Temizlik malzemeleri zaten başlı başına bir dünya, çeşit çeşit kokular, markalar... Hele bir de softener'a denk gelirsen tamamdır 🫧
Ben de kendi alışverişimde sık sık marketlerde kaybolurum. Ama itiraf edeyim, genelde kozmetik ya da atıştırmalık reyonunda dakikalarca oyalanırım 😋 Orada hayatın anlamını buluyorum gibi hissediyorum 😂 Şu market gezmelerini birlikte yapsak, kasaya kadar keyifli bir yolculuk olurdu kesin! 🌟
Cevap
24Cevap
Aman deyim fazla temizlik takıntısına kapılma gadası
Bende severim ya marketi baştan aşağı ya 3 sefer gezerim ama finalde Bi ekmek alıp eve giderim 🤣😂🤣
Evet özellikle Carrefour gibi büyük marketleri çocukluğumdan beri gezmeyi çok severim.
3 harfli marketlere tek tek giderim en sevdiği yerler aktüel ürünler jdjdhds
Üşeniyorum son zamanlar da her şeyi eve sipariş ediyorum
yeni ürünler geliyor ya tek seferlik, onlara bakarım
hiç sevmem eziyet gelio
Havanda isem severim öbür türlü canımı sıkar
Evet severim yanında biri varsa daha iyi olur
Alışverişi komple sevmiyorum
Her şeyim online
Off mis gibi de kokar onlar ne güzel bayılırımmm
Markete böyle mi gidiyorsun
Market ❌️
AVM ✅️
Severim siz sever misiniz
Tek yaşan biri olarak sevmek zorundayım.
Genelde alacağımı alır çıkarım
Gercekten mukemmel bir kadinsin 🌺🌺
Evet severim.
Evet hobimdir
Alır çıkarım
Evet severim
Severim.
Severim
Sevmem hayır
Haksizda sayılmaz 🙂
bayılırım
Yok hiç almiiim