Bugün kemeraltından pembe kuvars, ametist, labrodit, jasper aldım kendim bileklik yapıcam bide birkaç doğal taş kolye ucu hazır küpe falan. İncik boncuk dükkanları gezmeyi sever misiniz?

Bugün kemeraltından pembe kuvars, ametist, labrodit, jasper aldım kendim bileklik yapıcam bide birkaç doğal taş kolye ucu hazır küpe falan. İncik boncuk dükkanları gezmeyi sever misiniz?
Belki sana garip gelecek sma ben de öyle incik boncuk el emeğine yönelik atölyeleri ve mağazaları gezmeyi çok severim. İnce el işçiliğinde de çok yetenekliyim. Hassas işlere elim çok yatkındır. Sen de çok titiz, temiz ve hassas bir yapıya sahipsin, beceriklisin. Kolay geldin. Senden bir bileklik istesem? 🤗😃
Beni sarmaz ama kız kardeşim doğal taş seviyor, onun için sıradan olmayan şeyleri almayı seviyorum.
Geçen yıl oniks taşından yapılmış bir yumurta 🥚 almıştım.
Cevap
5Cevap
Aslında degerli taşlara ilgim var değişik pirizmatik oluşumlar ilgimi çeker ama üzerimde taşımam. Ancak esas hanımların dikkatini cekiyor
Kadıköy salı pazarından almıstım. Yok topraga koy felan hahahah. Ama bos seyler
Sevmiyorum ama 1 piercing 2 küpe bulana kadar 50tane yer gezmek zorunda kalıyorum :D
Aa bayılırım hatta moralim bozuksa bakmaya giderim güzel oluyor.
Hayır sevmiyorum
Kendin mi yapıyorsun?
severim evet
Çok severim