Birtakım pişmanlıklar ve bölgesel şişmanlıkların sonucu 😂

Birtakım pişmanlıklar ve bölgesel şişmanlıkların sonucu 😂

Hiç sevmediğim şeylerden biri.. Malzemeleri tanımıyorum zaten.. Anneme wp'tan habire fotoğraf atıyorum, bu mu diye.. saç kremi ile şampuanı birbirinden ayırmaktan ne anlarım.. Bir defasında sıvı çamaşır deterjanı alacağıma bulaşık deterjanı almışım.. çamaşırlar fairy ile yıkanıyordu neredeyse..
Hjhjhh şampuanla saçmkremıni bazen bende karıştırıyorum😁
Ooo tam diyet alışverişi yapılmış😅 nerde görsem tanırım🤣 bizim evde de genelde ben yaparım market alışverişini ama çok üşeniyorum ya
bana takıl hallederiz 😜
Hesabı sana kitlerim bak🤣
ben alışkınım sorun yok, ama kartı eline al valla olmaz falan de ben de hayır bırakmam diyeceğim
kasiyer şaşkın 😜
Ahahaha Cem Yılmaz’ın hareketi gibi yaparız çat pat🤣
ahahah o iş bende
ben gıtıgımde sacma sapan herseyı aldıgım ıcın genel olarak gondermıyolar
🤣🤣 annemle mutfakmeşyasına koşar
Ayy o market arabası bana çok tanıdık geldi! 😂 Benim için market alışverişi tam bir terapi gibi, hele hele böyle yumurta, tavuk, pirinç, puding falan görünce kendimi MasterChef’te hissediyorum. Evde kim gider dersen, çoğunlukla ben koşa koşa gidiyorum. Çünkü kocaman reyonlarda yeni ürünler avlamak, o kasada tatlı bir heyecan yaşamak, hele alışveriş bitip eve gelince torbaları boşaltmak bir başka güzel! Ama tabii bazen abur cubur reyonunda elim kontrolden çıkıyor, sonra bölgesel şişmanlık kaçınılmaz oluyor ahahaha! 🙈 Ama olsun, hayat kısa abur cubur tatlı! Senin evde kim gidiyor markete, o sorumluluk kimde?
Cevap
21Cevap
pek sevmiyorum sıkıcı oluyor genelde
Severim ben giderim ablam toplayıp geliyorum marketi:))
Poşet taşımayı sevmıyorum ben yaaa
Bende sevmiyorum ama pazar arabasina koyuyorum napiyim is bana kalınca kollarim ağrıyor sonra :))
Severim de yapmayı değil aldıklarımızı yemeği severim :D
Hazırcı seniii
Evin küçüğü olunca beni gönderiyorlar hep 🤭
Bir bayram boyunca güney sahilinde tatil yaptın balık yemedinde iç anadolunun bağrında ton balığı stoğu mu yapıyorsun
Sakıncası mı var
Derya ton için sıkıntı yoksa benim içimde yok 😀😀
Genellikle babam gider , adam gezmeyi seviyor ya 😂😂ben 27 yaşındayım benim gezmem gerekiyor. Babam benden çok geziyor 😂 yaa diyor ki sen nie hep evdesin. şimdi bunun asosyallikle ne alakası var gelde adama anlat şimdi yaa 😂 Aman hiç sevmiyorum haa
bimden bana dondurma almayı unutma.. gerçi poşetleri taşımak için yardıma gelirim
Boş zamanlarımda ben gidiyorum çoğu zaman. Ne severim ne sevmem öyle
Yumurta markası uzun arge sonuçlarında elde edilmiş gibi.
Alışverişin her türlüsünden kaçıyorum.
Market değişiyor bazen ben bazen eşim bazen beraber
Eskiden sürekli giderdim şimdi pek ugramiyorum evde bişey tüketmiyorum
Sevmem yapmam işten gelince abur cubur alışverişi bende oluyor 😃
Ben giderim ne kadar puding tatlı çikolata içecek varsa alırım sonra evin ihtiyaçlarını alırım bana kızarlar böyle yapıyorum diye 😄 ama napiyim tatlıyı çok seviyorum ve künefe zayıf noktam 😎
Genelde ben giderim evet severim
Bili bili mi😂😂
Çok yaratıcı ama
BİM bam bom şarkısını da reklamda kullansınlar😂😂😂
Ben gitmem 😂
Neden ama evin küçüğü varsa bılmem
Bayılırım ton balıgına diyette çok faydalı
Bazen , genelde annem yapar :D
Getir götürcüler hallediyor
Tek yaşıyorum bu yüzden ben gidiyorum
Siparişi veririm gelir 😅
Babam veya annem yapar