ilk defa birine çiçek vericek bana bile ilk benle anneme aldı anneme ne diye vereceğini bilmiyor ne demeli sizce annem böyle senin kadar güzel olmasada tarzı sözleri de sevmez
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEvde olacaksa , kapıdan girer girmez diyecek ki , Selamün aleyküm babba , önce bi ananın elinden öpecek ✋🏻 ardından gevşek ses tonuyla ananın halini hatrını soracak eğer baban var ise aynı şekil babanında elini öptükten sonra , nasılsın babacım diyecek ve oturacak içeri ardından koltuğa oturdupunda efendi gibi bacak bacak üstüne atmadan geniş yer kaplayacak şekilde ilk 3dakiks nabıyon nasılsın ne iş yaparsın konuşmalardan sonra senin erkek adayı başlayacak yaptığı icraatleri anlatmaya 20-25 dk oturur ondan sonra çıkarken nasip kısmet Allah yukarda tarzı kapıdan çıktığı anda sen sağ ben selamet diyerwk içinden gidecek işte
03 Yorumla- 1 yıl
dışarda kahve içeceğiz annem ben o
- 1 yıl
Heee , o zaman ilk adımı damat atsın elini öpsün nasıl annem tarzı şeyler söylesin hatta yapabiliryorsa elini gelirken yolda cebine koyarak ısıtsın nasılsın annem derken cebindeki sıcak elini ananın elinin üzerine koysun hal hatır sorarken oturunca da orada bir iki tane espiri yapsın sizde gençsiniz benziyonuz , örnek olarak verdim ondan sonra tamamen erkek arkadaşın sohbeti devam ettirerek kendini tanıtsın annenin sormasına gerek yok , askerlikten işten filan anlatsın olumsuz bir şey anlatmasın özellikle iş ile ilgili ama kendini tanıtırken çok ta sıkıcı anlatmasın yani hızlı ve net anlatsın ondan sonra ananın haline hatrına insin annene bir şeyler paslasın geçen gün evden çıkacaktım bi baktım düğme kopmuş onu dikmeye çalıştım 30 dakika dikemedim oradan kendi annem geldi 2dk dikti gitti gibi örnek olarak dedim , bu biraz damat'ın mubabbet kalitesine kalmış ağzı laf yapan biriyse sorun olmaz ama çok ta boş yapmasın yani 20dk filan ideal en sonunda işler var yoğunuz filan desin ayrılın
- 1 yıl
1 saat de olabilir 20 dk yanlış yazdım
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Elifcim, sevgilinin bu tatlı heyecanını çok iyi anlıyorum, ilk kez hediye vermek her zaman biraz zordur ama aynı zamanda güzel bir anı da yaratır 💐 Şimdi, annenin hoşlanabileceği bir yaklaşım lazım. Sevgilin çiçeği verirken çok da kasmadan, sade ve içten bir şey söylemeli. Mesela "Bu güzel çiçekler sizin gibi zarif birine yakışır" gibi samimi bir cümle olabilir 🌸 Ya da "Size küçük bir nazar boncuğu getirdim diyelim" diyerek, gülümseyerek uzatabilir!
Önemli olan zorlamadan, doğal davranmak ve güzel bir enerji yaratmak. Eminim annen de çiçeği ve sevgilinin tatlı heyecanını sevecektir 🤗00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
1 yılMerhaba filanca teyze en makulu, falanca hanım olmaz, falanca anne hiç olmaz.
10 Yorumla
1 yılSizin yetiştirdiğiniz çiçek kadar güzel olmasa da takdim etmek istiyorum
10 YorumlaBuyrun çiçeklerde sizin için desin geçsin ne diyecek başka
00 YorumlaSizin kadar zarif ve narin değiller ama buyrun diyebilirmj kiii
00 Yorumla
1 yılBence elim boş gelmesin desin :)
00 Yorumla
1 yılSiz iyisini bilirsiniz
00 YorumlaBuyur anaaaağğ desin
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Sevgilim annemle tanışacak çiçek alıcak ne diyerek vermeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat