Görücü usulü tanışma da kıza çiçek götüreyim mi? Birde neler konuşuluyor bu tür tanışmalarda yardım edin lütfen? :(
Cevabın nedir?
Götür tabi.. Ama sizin görücülük ne seviyede? Fazla sıkı mı yoksa bir tanışın arkadaş olun falan mı?
00 Yorumla
götür bence kendin ol saygılı ve dürüst olmaya çalış her konuda
10 Yorumla
+1 yıl:) sakın götürme derim. fazla kendini abartma. sıradan şeylerden konuş. cinsel konulara girme
18 Yorumla
SoranBir adet beyaz gül hoş olmaz mı?
Soran+1 yılZaten cinsellik karı kocaya özel olmalı. O tür bir konuşma hem benim hem de kızın aile yapısına ters. Direk cinayet sebebi gibi bir şey. :)
- +1 yıl
ilk görüşmede hoş olmuyor. tanımıyorsun çünkü. şahsi düşüncem
- +1 yıl
söylememin nedeni ailemin ısrarıyla biriyle görüştüm. görüşmez olaydım bir müddet sonra cinsel konulara girdi. hatta direkt bakire misin dedi. o günden sonra görücü usulüne sıcak bakmıyorum
Soran+1 yılBakire misin diye bu kıza soramam. Çünkü ailesini çok iyi tanıyorum. Yaşam Tarzı v. s. Dediğim gibi cinsellik karı koca arasına özel olmalı.
Soran+1 yılKaldı ki? Kandırmak isteyen insan ger türlü kandırır bakirelik konusunda. Allah bizi vicdan sahipleri ve dürüst insanlarla karşılaştırsın.
- +1 yıl
Adam olan bu soruyu sormaz. Ben şok geçirdim bide ilk görüşmede. Zaten başından bir şey geçmiş olan illaki söyler. evlenince çıkmayacak mı ortaya. Eskinin beyfendileri kalmamış ya. Bu devirde insan kime güveneceğini şaşırıyor
Soran+1 yılAllah iyi ve dürüst insanlarla karşılaştırsın. :/
+1 yıldaha yaşamadım öyle birşey ama çiçek götüreceksen kırmızı gül götürme
013 Yorumla
SoranÇiçek götüreyim mi? Peki hangi çiçeği götüreyim? Neden kırmızı gül götürmeteyim.
- +1 yıl
aşığım deyip açık çek verirsin kıza çünkü şimdi sadece ikiniz mi olacaksınız yanınızda başkası olacak mı
Soran+1 yılİkimiz olacağız.
- +1 yıl
çiçek götüreceksen beyaz tek gül götür ya da bir buket papatya
- +1 yıl
kızın çiçeğe alerjisi varsa çok gülerim :)
Soran+1 yılBir de o var değil mi?
- +1 yıl
sen en iyisi düzgünce giyin gül al vermeden önce çiçeğe alerjin var mı de
Soran+1 yılSana ilk tanışmada beyaz gül verilse hoşuna gider miydi?
- +1 yıl
beyaz gül ve hanımeli vazgeçilmezim sence hoşuma gider miydi
Soran+1 yılTamam. Mesaj alındı? Ben de çiçek almayı severim. Çalıştığımız işyerinin çaycı ablasına ve sekretere genelde mutlu olduğumda ya da özel günlerde çiçek hediye ederim. :)
- +1 yıl
afferim :) hey sonucunu da yaz bakalım eğer anlaşırsanız böyle sevimli basit ama kızlar için önemli olan taktikler verebilirim
Soran+1 yılBaşka Neler Yapabilirim? Mesela nelerden bahsedeyim. Evlilik yoksa daha çok hayata bakış açım hedeflerim ya da yaşadıklarımdan mı bahsedeyim?
- +1 yıl
hobilerinden sınırlarından yasaklarından hayata bakış açından vs...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
Zahmet olacak ama gotur hatta kiza kucuk bir hediye de al
00 YorumlaNe farkeder götür bence. O kızla değil sen karakterinle alakalı. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaldımı ya görücü usulü, papatya falan olur abartıya kaçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulu ozellikle okumamis olanlar cok iyi en azindan guvenilir yoksa bu kaşarlarla evlenirsek sürekli sorun
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen.
Götürme şimdilik eğer sonuç olumlu olursa sonra gotur
00 YorumlaKesinlikle götürme gotunu kaldırma kendinden bahset kısaca zaten o da bahsedecektir kızın içine duser gibi de heyecan yapma
10 Yorumla
+1 yıltakipteyim aynı dertler bende de var :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEt bakalım. ;)
+1 yılKendine yakışanı yap.
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani. Daha açık olur musunuz?
- +1 yıl
Senin için nezaket önemliyse sana yakışan çiçek götürmek olur. çünkü çiçek götürmek zarif bir harekettir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ben normalde Büromuzun temizlik ve çay işlerine bakan ya da sekreter olarak çalışan ya da yakın çevremde olan bayanlara bile arada mutluoolmaları için Çiçek alırım. Ama işte daha önce başıma hiç gelmediği için bilemedim. :/
- +1 yıl
O kadar kişiye almışsın. hayatını ortak etmeyi düşündüğün aday kişiye neden götürmeyesin ki?
Soran+1 yılYanlış anlamasından korkuyorum. Her önüne gelen kıza çiçek alan yavşayan bir çapkın durumuna düşmek istemiyorum.
Soran+1 yılÇünkü gerçekten öyle birisi değilim. Namazında niyazında düzgün birisi olduğumu düşünüyorum. :/
- +1 yıl
Çiçek almak seni o konuma düşürmez ki :-/ bu senin ince fikrini ve nezaketini gösterir. karşı taraf anlasın diye nezaketli olunmaz. bu bir yaşam biçimidir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. :)
- +1 yıl
Rica ederim :-) hakkında hayırlısı olsun.
Soran+1 yılAmin. İnşallah. 2, 5 saat sonra herşey belli olacak. :)
- +1 yıl
Güzel haberler alırız inşallah :-)
Soran+1 yılHayırlısı ne ise olsun. :)
Soran+1 yılBuluşma pozitif geçti. Telefon nolarımızı aldık. Açıkçası ben olumluyum. İnşallah hayırlısı ise olur. :D
- +1 yıl
Aa tebrik ederim çok sevindim :-) inşallah hayırlısı ise olsun :-)
+1 yılTakipteyim goçum.
11 Yorumla
Soran+1 yılUlen herkes mi takipte. :/
sana zahmet olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi