Anneler Günü Sevgilimin annesine çiçek yollasam sizce nasıl olur, beğenir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sevgilim var söz durumu olucakti koronadan ertelendi annesinin tam olarak zevklerini bilmiyorum ve anneler gününde cicek göndermek istiyorum sizce nası? Sevgilimin annesine çiçek yollasam sizce nasıl olur, beğenir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Anneler Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
satanistkesencatt Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Bunun fanusun içinde olanları var daha minik, tatlı ama bu da çok güzel :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet onlarda tatli😊 Yorumla
fakeblondiee Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl bence gul gonderme cunku gul genelde sevgililerin birbirine aldigi cicektir annesine daha kibar bir seyler alabilirsin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Mesela? Yorumla fakeblondiee +1 yıl orkide daha zarif hem saksida oldugu icin 1 haftaya cop olmaz Yorumla Soran +1 yıl Kokulu taş cicekler var onlar olue mu Yorumla fakeblondiee +1 yıl onlarda hos :) ama ben olsam orkide gonderirdim Yorumla Soran +1 yıl Anladim teşekkürler 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunun fanusun içinde olanları var daha minik, tatlı ama bu da çok güzel :)
Evet onlarda tatli😊
bence gul gonderme cunku gul genelde sevgililerin birbirine aldigi cicektir annesine daha kibar bir seyler alabilirsin
Mesela?
orkide daha zarif hem saksida oldugu icin 1 haftaya cop olmaz
Kokulu taş cicekler var onlar olue mu
onlarda hos :) ama ben olsam orkide gonderirdim
Anladim teşekkürler 😊
Beğenir
Çok beğenir.