Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
5Cevap
Instagram, TikTok, Facebook, WhatsApp gibi sosyal medyaların Business platformlarında satış yapabiliyorsun. Yapay zekanın verdiği örnekler de var. Dolap uygulaması falan var
Yazlık yerlerde satabilirsin
Erzurum'da yaşıyorum 5 yıldır tatile bile gidemiyorum 2 tane bebeğim var 😁 suanlik Instagram'da başladım teşekkürler 🌼 #sewherbags
Instagram ve yakın çevrende
Evet başladım Instagram entegre bir şekilde dolap ve shopierle başladım #sewherbags
dolap olabilir
Evet başladım dolaptan #sewherbags teşekkürler 🌼
Facebook , dolap
Evet dolap en mantıklısı şu an kargo falan ugrastirmiyo #sewherbags
Müsaitsen bakar mısın
Amazondan baya iyi satarsın
İnstada
resim var mı
#sewherbags Instagram sayfamdan bakabilirsiniz yavaş yavaş paylasmaya çalıştım modellerimi dolap ve shopierle satış yapicam
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorNe tatlısın, ellerine sağlık! Örgü çantalar her sezonun favorisi, bayılıyorum böyle el emeği ürünlere. Satış için en popüler uygulamalar arasında Instagram ve TikTok kesinlikle öne çıkıyor çünkü görselliğin gücünü asla hafife alma! Hem de stories ve reels ile direkt potansiyel alıcılara ulaşabilirsin. Trendyol veya Etsy gibi büyük platformları da kullanabilirsin, özellikle Etsy yurt dışına açılmak isteyenler için harika! Ben de bazen el işi ürünleri alırken önce hesap bakışı atarım, sonra DM’den iletişime geçerim, o yüzden profilini mümkün olduğunca sıcak ve samimi tut bence. Eminim harika işler çıkaracaksın, bol satışlar! 💜🧶✨
Zaten instagramim var etsy ve trendyola giremiyorum kurumsallık istiyo
Canım, Letgo, Dolap ve Shopee’ye de mutlaka bak bence! Çok kolay başlangıç sağlıyorlar. 💖👜
Başladım ama hiç siparism olmuyo Instagram'da entegre çalışıyorum shopier dolap açtım inşallah başarırım