2 aylık evliyiz eşimden para isteyemiyorum, çekiniyorum. O da 2 ay boyunca hic lazım olur, ihtiyacım olur diye ne eve para bıraktı ne de bana verdi. Mesela Geçen hafta bayram alışverişine çıktık. Esim kendine kıyafet alışverişi falan yaptı ama bana hiç sormadı sende alacak misin beğendiğin bisey var mı vs demedi. Kendisine alışverişi yaptık hadi gidelim dedi. Bende evdeki olanlardan giydim. Evlendikten sonra zaten hiç kendim için alışveriş yapmadım. Acaba babamdan mi para istesem diye düşünüyorum. Çünkü ihtiyacım olan şeyler oluyor..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılAa yok artık. Eşin herhalde evliliği ve aile olmayı tam özümsememiş.. Bence babandan para istemektense eşinle bu sorunu çözmeye bak önce. Konuş, evlendiğine göre böyle böyle herhalde konuşunca anlaşabiliyorsunuz diye düşünüyorum. Eğer düzelmezse zaten önemli bir sorun bence. Bir erkek kendine bayramlık alıp eşini nasıl hiç düşünmüyor, anlayamıyorum...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Onun zaten sorması gerekti. Babandan istemekte ne alaka? Babanla annenle iletişimini çoktan para konusunda kesmiş olman gerek. Evlendiğin an onlarla para alışverişin bitti. Bundan sonra para isteyebileceğin tek kişi kocan. Ha aşırı zor durumda kalırsın eşinin maddi durumu o an yoktur milyonda bir istersin başka olmaz. Asıl onlardan para istemeye utanmalısın. Cidden yazdıklarını okudum da acıdım sana yanlış anlama ama eşin seni acınma durumuna getirmiş. Sanırım hatta sanırım da değil senin eşinde günümüz prenses erkeklerinden. Yani herkesin kazancı kendinedir diyen evliliğin sorumluluğunu kavrayamamış prenses erkeklerimizden ve cimri. Bende 1 sene oldu evleneli eşimin eli açık benim bir şeyleri dememe asla gerek kalmaz ve kendine değil bana alır ben aksine sen al sen daha çok dışarıdasın derim. Ben üniversite mezunuyum ama çalışmayı tercih etmedim. Eşim de 13 yıldır tanıdığım insan zaten. Şimdi yorumumu okuyup boklamaya çalışanlar olur. Başta bir insanı nasıl kabul ediyorsan o öyle gider. Eşin çok düşüncesiz kötü biri nasıl kıydı da yani sana elbise almayıp kendine aldı hayret doğrusu…..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim eşimde böyleydi. 24 yıldır evliyiz. Asla ihtiyacımi sormadı. Ben çocuğum olduğu için bu surecde maalesef çalışmam aksadı. Ve sonra cimri bir adam oldugunu gördüm aynı evin içinde çıkıyor huylar. Cunki nişanlı iken saklıyorlar herşeyi tanımak mumkun olmuyor.. tabi bir çocuktan sonra bir daha çocuk yapmadım çok yalvardı ama neden yapayimki beni etkileseydi çocukta yapardım ama bomboş bir adam için değmez. Belediyeye girdim orada memurum. Yıllarca böyle bir adamin manipulelerini ve bir çok sıkıntı verici şeylerini çektim. Tabi sadece cimri ve sorumsuzda olmuyorlar her pislik oluyor erkeklerde esrar. Sigara alkol kadın ama saklıyorlar buyuzden evdeki sadık kadınları ziyan ediyorlar. Ben üç yıldır ona resti çektim oğlum büyüdü kendi parasini kazanıyor. Tabi sonunda aldattım şu an dugusal boslugumu sevgilim dolduruyor. Eşime karşı bir Gr bir şey hissetmiyorum ama emeklilik anlaşması varmış gibi devam ediyoruz onunda ne yaptığı ile ilgilenmiyorum olay sadece senin eşinin aynı davranışı göstermesi ile başlamıştı.
12 Yorumla- 1 yıl
@Kauren her dediğini yaptım şutu yedim 😂
1 yılKesinlikle babandan isteme kocana saygısızlık olur. Ama kocanın bu davranışı da sana saygısızlık orası ayrı.
Yapman gereken basit. Alacaksın kocanı karşına anlatacaksın durumu. Utandığını yazmışsın ama burada utanması gereken sen değilsin kocan.08 Yorumla- 1 yıl
Yok gidecek kendine uygun duzgun bir is bulacak o alanda kendini gelistirecek kendi parasini kazanacak erkege bagimli kalınca adamin keyfine gore yasiyorsun kadin ev hanimi olmali diyenler keske bunlari gorse... Ne olursa olsun bir insana bagimli kalmak her zaman kotuluk getirir.
- 1 yıl
Insna kendi kazandığını ozgurce harcar ama baskasinin parasıysa o oyle olmiyor
- 1 yıl
Kocasinin parasi dahi olsa onun dediği olacak her seyde yani adam hata da digru da yapsa adamin keyfine gore kadin aci cekecek hep
- 1 yıl
Bu durum kadınlar için olduğu kadar erkekler için de sakıncalı bir durum. Kocasının parasıyla dershaneye giden ya da iş kuran birçok kadın, kocasından fazla para kazanmaya başlayınca kocasına olan saygısını kaybediyor ve onu boşuyor. Bu durumda da erkek mağdur oluyor. Onu ne yapacaz?
- 1 yıl
Çözümü çok basit kendi ayaklari ustunde duran kendi parasini kazanan kendi kariyerini yapmış kariyer olarak kimseden yardkm almayan kendi emekleriyle isjnde yukselen duzgun efendj kadinlarla evleneceksiniz yani kadinlarimiz dedigim gibi olacak erkeklerimiz de kadin evde otursun iste calismasin demeyecek
- 1 yıl
Peki kadınlar kocalarının kendilerine yaptıkları bu nezakete ihanet etmese nasıl olur?
- 11 ay
Kim ihanet ediyorsa git kna soyle
- 11 ay
Ona*
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canımsın, içini döküp yazmışsın, resmen kalbime dokundu! 🥺 İki aylık evlisin ve hala eşinle maddi konularda rahat olamaman bence çok doğal ama kesinlikle yalnız değilsin, bu duyguyu çok yaşayan var. Evdeki konforun ve ihtiyaçların için eşinden çekinmen ise hiç tatlı bir his değil, seni anlıyorum. Fakat babandan para istemek uzun vadede ilişkindeki denge için pek şık olmaz gibi. Çünkü bu, seni daha da geri planda bırakır ve asıl konuşman gereken konudan uzaklaştırır.
Bence bu konuyu içtenlikle eşinle konuşmalısın. Senin de ihtiyaçların olduğunu, bazen alışveriş yapmak istediğini sıcacık bir dille anlatabilirsin. Sana destek çıkması hem evliliğinize iyi gelir hem de kendini daha iyi hissedersin. Senin mutluluğun çok kıymetli, bunu unutma! Güzel günler hep yanında olsun 💖12 Yorumla- 1 yıl
Haklı eşinizle bu konu öncelikli konuşmak zorundasın yorum çok güzel anlatmış
- 1 yıl
Valla ğcretli olsun
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
79Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBu çok hassas ve kişisel bir konu, anlıyorum. Eşinden para istemekte zorlanman tamamen normal; pek çok insan için maddi konular ilişkide konuşması en zor şeylerden biridir. Çünkü para sadece ihtiyaç değil, bazen güven, saygı ve bağımsızlıkla da ilgili duyguları tetikleyebiliyor.
Eşin senden para istememiş olabilir çünkü belki senin kendine yetebildiğini düşünüyor, ya da maddi konuları konuşmaktan çekiniyor olabilir. Bu durumda en iyisi, açık ve sakin bir şekilde konuşmak; duygularını, ihtiyaçlarını ve endişelerini paylaşmak. Böylece karşılıklı anlayış gelişir, gereksiz yanlış anlamalar olmaz.
Babandan para istemek ise başka bir konu. Eğer gerçekten zor durumda isen ve eşinle konuşmak kolay değilse, babandan destek istemen gayet normal. Ama bunu yaparken, aranızdaki ilişkiyi ve babanın durumunu da düşünmek önemli. Baban genellikle destek olmak ister ama aşırıya kaçmamak ve karşılıklı saygıyı korumak da gerekir.
Senin için en sağlıklısı, önce eşinle bu konuda açık bir iletişim kurmak. Zor gelse bile, uzun vadede ilişkinizin sağlamlığı için önemli. Sonrasında da gerekirse babandan destek alabilirsin. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır canım ne demek babamdan isteyeyim mi, kocanla bu konuyu konuşmalısın. Evlenmeden önce bunları biliyor olması lazımdı
132 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca insan yanında başka birisiyle bile çıksa parası olmadığını bilse gider bir çift çorap alır hediye eder bu öküzü nerden buldun sen
- 1 yıl
Katılıyorum. Tam bir öküz. Hayır. Yanında ki karısına almamak ne demek. Bitti hadi eve gidelim. Süs bebeği gibi
1 yılBiz böyle eş olmadık kıymetimiz bilinmedi Vallahi Sizinki şanssızlık Bir erkek karısının parasız kalmasına hiçbir zaman razı olmamalı yani kötü bir şey söylemek istemiyorum burada.. iletişim kurun alın karşınıza konuşun bu durumu söyleyin bakalım size ne tepki verecek saçma sapan bir tepki veriyorsa hiç çocuk olayına girmeyin bu konuyu iyi düşün derim. Allah sabır versin
27 Yorumla
Soran1 yılYani neden böyle bilmiyorum. İlla ki ihtiyaçlarım olduğu bilir Yani. 2 ay oldu hiç sormadı bile ihtiyacın bisey var mı diye. Allahtan babam bayramda harçlık verdi de onla idare ediyorum
Zaten iş bakmaya başladım. En azından calisirsam bir gelirim olur kendi ihtiyaclarimi kendim karşılarım- 1 yıl
Siz bence evliliğinizi sorgulayın böyle evlilik olmaz zaten
Soran1 yılYani ya aklına gelmiyor ya da bilmiyorum neden böyle. Yani aklına gelmeyecekte bisey yok ki
- 1 yıl
Ileride Umarım daha büyük sorunlar çıkmaz Eğer çocuğunuz yoksa bir şeyleri düzeltmeden yapmayın zaten
Soran1 yılÇocuğumuz yok zaten düşünmüyorum da
- 1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun dediklerim aklınızda bulunsun
- 1 yıl
Çalış tabi ama şu an gelirin olmadığını bildiği halde neden ihtiyacın olup olmadığı sormuyor ki kim çalışıyorsa bence normal olan diğerinin ihtiyacını gözetmesi böyle bir adam a ihtiyacın yok çünkü ihtiyacın varken o yok bunu haketmiyosun bu kadar hassas bir düşünceyle bence üzülmek için evlenmiyoruz sonuçta
Aklını karıştırmak isteyip, seni eşinden soğutmaya çalışan manipülatif yorumlara kulak aldırma. Siz çiftsiniz, onu karşına al ve konuş. "Ben para konularında çekingen biriyim. Lütfen arada sırada bana harçlık bırak" de.
Muhtemelen o, "sürekli evde, nereye para harcayacak ki" şeklinde düşünüyordur. Bunlar küçük şeyler, konuşarak hallolur.
Allah bir yastıkta kocatsın.31 Yorumla- 1 yıl
Kocan şöyle, kocan böyle deyip kötüleyerek seni özelden konuşmaya çalışanlara sakın inanma.
Kendileri hayırlı insan olsalardı, bir kadınla bu kadar iletişime geçme istekleri varken bekâr kalmazlardı.
Unutma hepsinin amacı manipülasyon yapmak. 2 aylık bir evlilikte, bu tarz sorunlar hallolur.
O nasıl evlilik bea insan hiç eşine eve para bırakmazmı hiçmi aklına gelmez acil bişe olur ihtiyacı olan bişe olur insan sevgiliyken bile veriyo evliliktr nasıl olmaz senin eşin halen sıradan bi aevgili gibi sanıyo galiba tam oturtamadı anlasılan bu evlilik vs işlerini
20 Yorumla
1 yılAh canım benim yaaa henüz yenisiniz eşin evli olduğunun henüz farkında değil tabiki ondan isteyeceksin ayıp olmaz korkma çekinme vermesi lazım alması lazım tabiki bakmak ve yapmak zorunda düşünememiş olabilir bunu aşarsınız ama vermek istemiyor almak istemiyorsa o zaman evet sorun vardır onu o zaman düşünürsün şu anda önce eşinle konuşup ondan ihtiyaçların için para istemen gerekiyor
10 YorumlaKadın talep eder, kadın ister, kocan muhtemelen yeni evli olduğunuz için şuursuz akılsız bir mal çıkmış ama sen ne yapacağını düşünme onun düşünmesini, teklif etmesini de bekleme, istemek hakkın ve görevin çekinmeden iste, fazla fazla iste, hatta alamayacağı şeyleri de iste bunu yapmak zorundasın
10 Yorumla
1 yıleşinden para bırakmasını rica et ve alıştır, erkekler düz bakar anlamaz herşeyi anlamasını bekleme, bbandan istemen ayıp olur saygısızlık olarak görebilir, yapman gereken biraz açıklayıcı kelimeler, yani birşeyler ihtiyaç olduğunu ve eve biraz para veya kart bırakmasını söyle , toru topu bukadar yani
00 YorumlaHımm hanım efendi, siz evlenmeden önce hiç konuşmadınız mı bazı şeyleri? Bahsettiğiniz hareketler çok kaba, her şeyi geçtim çok kırıcı. Bir erkek önce eşini varsa çocuğunu düşünür. Genelde imkan yoksa kendisinden feragat eder. Bu gibi şeyleri söylemeliydiniz. Net bir şekilde konuşmalıydınız
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı.
1 yılBu saçmalık başka bir şey değil seni böyle ihmal edemez sen onun sevgilisi değilsin karısısın onunla konuşacaksın tabiki de söyleyeceksin hatta sana kart çıkartsın sen oradan alış verişini yap ihtiyaçlarını karşıla haa baktın olmadı bunu ailenle konuşabilirsin o zaman onlar ona gereini yaparlar bu kadar sığğ olunmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBayramda eşinin elini öpüp harçlık istemedin mi?
Aptal olma kocan senin için çalışıyor ve belli ki öküzün önde gideni 👍 sakın babandan para isteme kocan sana para harcayacak eğer harcatmazsan o öküz gider parayı başka karılara yedirir. O senin kocan yediği ve giydiği şeyleri seninle paylaşmak zorunda ne yiyorsa sanada yedirmek zorunda bayramda kendi için harcadığı miktarda sana harcamak zorunda 👍 bu senin hakkın.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden önce anlaşmanız lazımdı bu konuda siz adamları tanımadan kaşına gözüne aşık olup mu evleniyorsunuz? Bak ben çalışmıyorum tek maaşla yetinebilecek miyiz? Vs sormadın mı? Babandan senin para istemen şu manaya gelir baba kocam bana para vermiyor aramız kötü sen ver. Sen en iyisi kendine çalışacak bir yer ara ya da eşini al karşına konuş
13 Yorumla- 1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde öğretmenim
- 1 yıl
Bende. Evli misin?
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle babandan istemiyorsun. Kocalık görevini yerine getirip sana bakmakla yükümlüdür o. İsteyeceksin diretse bile zorla isteyeceksin bu kadar. Bunları düşünerek evlenecekti bu ne böyle yahu? Bak hakkını ara böyle yapma hiç tahammül edemiyorum böyle şeylere. Kendini alçak görme, ezdirme sakın ağzın var konuş lütfen.
11 Yorumla- 1 yıl
Sen çalışıyor musun?
Evlendiğin kişi yaklaşık 10-11 yaşlarında mı? Bu nasıl bir kafa? Sen evlenemeden önce çalışıyor muydun veya çalışacağını söylemiş miydin? Eğer böyle bir durum yoksa bir insan nasıl bu kadar akılsız davranabilir?
14 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden önce calismiyordum ve çalışacağımı da söylemedim ama şimdi çalışmayı düşünüyorum. Olmuyor böyle. O yüzden iş bakıyorum
- 1 yıl
Sen onurlu bir kadınsın. Böyle bir durumda aklına ilk gelen şeyin çalışmak olması takdire şayan. Ama bu durumu da öylece kabullenemezsin. Adamın yaptığı nasıl bir eşeklik seviyesidir?
Değil eşimiz, bir arkadaşımızla bir yere çıksak illa bir şey ikram etmek içi uğraşırız. Alışveriş yapsak ona da bir şeyler almak isteriz. Bu bolluktan falan da değil. Her zaman elimiz bol olmuyor. Yokluğa da düşüyoruz. Bununki aklın yokluğu. Görücü usulü mü evlendiniz? Nerden buldun bu tipi?
Soran1 yılNeden böyle bilmiyorum. Ben zaten bana da poşet poşet alışveriş yapalım demedim. Yani bari nezaketen de olsa ihtiyacın bisey var mı ya da almak istediğin bisey falan diye sorabilirdi. Ya da ne bileyim onca saat onun alışverişi için dolandık. En azından bi aciktin mi yemek yiyebiliriz falan diyebilirdi ki fazlaca acikmistim kahvaltı da yapmamıştım çünkü. Bunu bile sormadı. Aklına mi gelmiyor anlamıyorum. Görücü usulü evlenmedik
- 1 yıl
Bak bu nezaketsizlik gibi geçiştirilebilecek bir şey değil. Eşek kadar adam. Evlenmeyi biliyor, ben erkeğim diye gezmeyi biliyor da bu kadar basit şeyleri mi düşünemiyor?
Diğerleri sana karşına al konuş demişler. Bence hiç öyle yumuşak davranmana gerek yok. Yeterince sert bir uyarı almazsa mal mal davranmaya devam eder. Al karşına bir temiz azarla. Hayırdır de? Bu evi kim çekip çevirecek? 2 ay oldu eve kuruş bırakmadın. Kimin bırakacağını düşünüyorsun? Söyle bunları. Sert davran...
Bende 6 aydır nişanlıyım bu yaz Temmuz'da düğünüm var kendimde yrd öğretmeniyim özel eğtim de aylık 30 bin TL. Alıyorum ama nişanlımdan harçlık istiyorum ihtiyacım olduğu için değil öyle alıstırıyorum verdiği parayı gram yapıyorum ilerde ev alıcaz erkler biraz fikirsiz o yüzden yönlendirmek lazım nasıl alıştırırsan öyle gider
41 Yorumla- 9 ay
Yaş doğru mu
1 yılBabandan istersen baban ölene kadar unutamaz huzursuz olur eşinden. Eşin ise bu duruma öfkelenebilir. Düşüncesizliği kabalığı ayrı konu. Asli görevini yapmak zorunda, o yüzden istemelisin, istemek zorundasın.
22 Yorumla- 1 yıl
Haklıda olur. Ne demek Alışverişe getiripte bitti diyip eve dönmek. Aynı gelen misafire ikram yapmayı sadece kendisi yemesi gibi olmuş kız öylece kalmış
- 1 yıl
@Kalplivceld Adam, öküzler kraliyetinin veliaht prensiymiş.
Gizli Üye(25-29)1 yılŞimdi direk babandan istersen Baban eşine sinirlenir. Ama önce eşinle konuşursan durumu daha iyi olur yine hâlâ aynı mallığı yapmaya devam ederse o zaman babanla tabii ki görüşeceksin ayrıca bu angut mu niye eve para bırakmıyor evlenmeden önceki döneminizde ilgili miydi seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşin senden a*mcık istiyor mu? O zaman o parayı da paşa paşa verecek bu kadar basit. Yaptığı şey ibn*likten başka bir şey değil. Böyle nonoşları nereden bulup evleniyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum erkek diye bir de yanınızda dolaştırıyorsunuz.
00 Yorumla
1 yılYorumlarınızı okudum ve çocuk yapmayınız. Ve eşiniz ile bu durumu konuşunuz. Tepkisine göre de yol izleyiniz. Çok şuursuz geldi anlattıklarınızdan. Ve kadın olarak sinir oldum. Umarım en kısa sürede yoluna girer. Ve mutlu olursunuz.
02 Yorumla
Soran1 yılUmarım
Teşekkür ederim- 1 yıl
Rica ederim 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)1 yılKuzum o senin eşin açık açık söyle paraya ihtiyacım oluyor diye. Babana söylediğin zaman baban da verir tabii ama babanın gözünde düşer eşin. Siz birbirinize alışıp para konusunu aşmış olsanız bile babanın aklının köşesinde kalır bu konu. Sonra ufak konularda önüne çıkar bunlar. Babam öyle biri değil deme her insan biraz öyledir. Dediğim gibi sen eşine anlat alışma sürecindesiniz unutma🌸
06 Yorumla- 1 yıl
Çıkarsın zaten babası belki yaptığından utanır
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld hayır onu söylemek istemiyorum demek istediğim eşiyle alışma dönemi bitip stabile donduklerinde babası ve eşi arasında kalır bunu söylemek istedim
- 1 yıl
Eskiyede dönse 2 ay mağdur etmiş kızı parasız bırakmış hala daha düşünmüyor kasten yapıyor herşeyin farkında bu adam
- 1 yıl
Benim param diyor
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld baştan alıştırmak lazım ya nişanlılık döneminden başlayıp
- 1 yıl
Olan olmuş babasına demeli
1 yılEvlendiğin halde babandan istemen doğru değil bu sefer sana kocan vermiyor mu para diye soracak! Kocan ya düşüncesiz biri ya da bencil eğer çocuk yoksa bu evliliği devam ettirip ettirmeme konusunda bir kez daha düşün
10 Yorumla
1 yılAsıl eşin çalışıyorken babandan istemen doğru değil.
Senin çekinmeni anlayabiliyorum ama kocanın bunu fark edememiş olması, ihtiyacın olup olmadığını sormaması ilginç. Belki sen söylemediğin için fark etmemiştir.11 Yorumla- 1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun?
Çok düşüncesiz birini bulmuşsun alışverişe çıkıp sadece kendine bişeyler almak nedir arkadaş.. umarım yeni evliliğin verdiği geçici birşeydir yoksa işin zor o öküzle
116 Yorumla
Soran1 yılYani umarım öyledir. Ben zaten bana da poşet poşet alışveriş yapalım demedim. Yani bari nezaketen de olsa ihtiyacın bisey var mı ya da almak istediğin bisey falan diye sorabilirdi. Ya da ne bileyim onca saat onun alışverişi için dolandık. En azından bi aciktin mi yemek yiyebiliriz falan diyebilirdi ki fazlaca acikmistim kahvaltı da yapmamıştım çünkü
Soran1 yılNeyse onu söylüyorum. Durum bu maalesef
Soran1 yılBen egitemem yani bu yaştan sonra. Neyse odur zaten. O yüzden duruma göre hareket edicem
Soran1 yılİş bakıyorum zaten şu an. En azından bir gelirim olur ve kendi ihtiyaclarimi karşılarım
Soran1 yılYani bilmiyorum. şu an bir gelirim yok benim. Param yok. Yani eşimden de şu an maddi bir destek görmedigim için öyle olacak herhalde
Soran1 yılSeverek evlendik
Soran1 yılSevgililik döneminde de ekstra bana para vermezdi bende zaten sevgiliyiz vermek zorunda değil diye düşünürdüm. Nişanlilik döneminde de ev için alışverişe çıkardık o zaman ne istersem alırdı ama yine diyorum ekstra ayrı olarak bana para vermezdi. Bende demek ki evlenince verir Şu an sevgiliyiz ha ondandir diye düşündüm
Soran1 yılYok nisanliyken de öyle değildi. Yani ekstra olarak bana ne para verirdi ne de alışverişe falan çıkardık. Ayrıca tekte dışarı çıktığım zamanlar oluyor. O isteyken disarda işlerim olabiliyor vs vs
böyle sığırları nerden buluyorsunuz yazık gerçekten böyle biriyle hayatmı geçer bencil herif ben olsam önce kadınıma sorarım onun ihtiyaçlarını hallederim heyy yavrum heyyy böyle öküzzzlere Gönül veriyorsunuz hayatınız kayıyor 😏
00 Yorumla
1 yılEşin bunu nasıl fark etmedi bilmşyorum ama ufaktan 500-600₺ gibi şeyler iste kıyafet mağazasına gidicem 1 t-shirt veya çorap alıcam filan , sonra çok fazla eksiklerim var zamanla alıcam param yok filan de ama birdende çok yüklenme
00 YorumlaYa bu sorular şaka mı? Ya o zaman siz neden evleniyorsunuz? Yani para vermeyen erkekten koca mı olur? Bu kadar yabancısınız madem ne diye evleniyorsunuz? Yani neyi cazip geldi de evlendiniz? Evliliği ne sanıyordunuz?
00 Yorumla
1 yılYa iki aylık evliyiz diyorsun zaten evlenirken tonla kıyafet alınmadı mı sana ihtiyacın olmadığını düşünmüştür elbette ve bu arada ihtiyacın olduğunu sen belirtmelisin erkekler biraz düz düzler yani pek akıl edemeyebilirler
00 Yorumla
1 yılKocan evlendiğinin farkında değil galiba, seni ev arkadaşı filan mı sanıyor? Sessiz kalma derim. Misal bu akşam yemek yapma, para bırakmadın ki neyle yemek yapacağım? diye sor gelince...
02 Yorumla
Soran1 yılYani market alışverişi falan evin eksiklerini birlikte alıyoruz zaten. O yüzden bunu desem vereceği cevap belli olur. Evde hersey var der
- 1 yıl
Benim kendi eksikliklerim de var diyebilirsin. Eve eş mi aldı köle mi
Ayıp cidden, eşim olsa, ilk eşime alışveriş yapıp sonra kendime yaparım. Eve de, evin erkeği olaraktan para bırakırım. Evin alışverişini yaparım. Nasıl erkekler var böyle anlamıyorum
03 Yorumla
Soran1 yılYani ilki falan da geçtim. Sorması yeterliydi ki. Ya da sadece bu konu içinde değil mesela Geçen gün arkadaşımla çarşıya çıkacaktık. Dedim biz çarşı da bulusucaz haberin olsun diye. Hiç demedi paran var mı felan diye. Yani nerden olacak ki zaten. Çalışmıyorum. O yüzden paramın olmadığını da bilir Yani
Soran1 yılYani bu konuda anladim ki düşünceli değil pek
Yıllarca evlilik hayali kurup Ök*üz erkeğe denk gelen kadınlara üzülmemek elde değil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle adamlari kendinize koca cocugunuza baba yapiyorsunuz ya. Hadi sizi geçtim kabullenmissiniz. Peki ya olacak çocuklar. Adam bencil belli. Çocukların ne suçu olacak.
23 Yorumla
Soran1 yılÇocuk düşünmüyorum
Soran1 yılAyrica soruda cocuklarim var ya da hamileyim de demedim
Cevap sahibi1 yılDemediniz ama çocuk olmayacakmi. Olacak. Bu karakterde bir insan siz çocuğa hayır deseniz tamam sen nasıl istersen mi dicek.
Çalışmayan bir kadınla evlendiyse beyefendi onun ihtiyaçlarını da karşılamak zorunda oldugunu biliyor ama salağa yatıyordur. Ailene kendini rezil etme. Açıkça söyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmişsin koca evine gelmişsin babandan para isteyemezsin daha, ya kocandan iste ya da gir bi işe çalış
52 Yorumla- 1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun?
Cevap sahibi1 yılSürekli yorumlarımı bulup "Sen ne iş yapıyorsun?" diyorsun. 😅 Niye ilgilendiriyor ki bu seni? 😅
1 yılçok garip kocanla konuşsana bu konuyu ayıp bir şey değil kocan o ve alışverişte yaptığı şey çok ayıp etmiş küstaha bak sen babandan istersen baban sormaz mı kocan neden vermiyor diye bu sefer onlar tartışırlar işte karım bana hiç söylemedi bende düşünemedim diye ve işte çalışmıyor musun
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı.
1 yılEşinin seni para istemek zorunda bırakması çok acayip. Kendiliğinden para bırakması gerekir.
Madem o bırakmıyor, sen açık açık söyle
10 Yorumla
1 yılBöyle angutları nerden buluyorsunuz hadi buldunuz niye bırakmayıp evleniyorsunuz harbiden anlayamıyorum
11 Yorumlanasıl bir kocan var böyle eşe ihtiyaçları için para lazımmı diye sormazmı insan hiç
12 Yorumla
Soran1 yılBende anlamıyorum. Yani 2 ay oldu evleneli hiç sormadı ya da ne bileyim al lazım olur diye para falan hiç vermedi
Kadının kendi ekonomik gücünün olması gerektiğini bir kez daha anlamış oluyoruz
20 YorumlaBabandan isteme eşine bunu söyle kendini çokta kısıtlama seni ezik görmesin. Belkide düşünemiyordur bunları konuş onunla çekinme.
00 Yorumla
1 yılBu şaka olmalı çalışmıyorsan bunu bilip ona göre davranmalı. Konuş ya da en kısa zamanda işe gir bence
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yıl😆😆😆 bu bende de oluyor eşimin kendi maaşı var. Kredi kartı mevcut bana sen niye para bırakmıyırsun diyor haklısın diyorum
00 Yorumla
1 yılBöyle evlilik olmaz. Boşan gitsin önce kadın giydirilir ihtiyacı görülür kalırsa erkek alır alacağını.
00 Yorumla
1 yılBabandan para istemeyeceksin tabiki. Eşinle oturup konuş. şu an bu durumun önüne geçmezsen, sonra çok geç olur.
00 Yorumla
1 yılBilmemne yapmaya çekinmeyip para istemeye çekinmek de ne bileyim. Ne değişik insanlarsınız benim aklım almıyor bu siteyi
00 Yorumlaişte bu yüzden okuyun kızlarım, kendi paranız kendi mesleğiniz olsun. Milletin eline bakmayın
02 Yorumla
Soran1 yılYa atanamadim :/
Yoksa uni mezunuyum şimdi ise bakiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılKızım çok afedersin ama s@lak mısın?
Niye babandan istiyorsun? Kocanın vermesi gerek sana.
Kocanın çok afedersin ama ding! l bir adam olabileceği hiç aklına geldi mi?
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
Canım benim geç olmadan yolları ayırmalısın bence bir bencille evlisin zararın neresinden dönsen kâr sonuçta
00 Yorumla
1 yılİstesen bu seferde benden niye istemedin diyip olay çıkarır iste eşinden sen böyle yaparsan işin yaş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞaka mı bu ya ne demek bana sormadı böyle kocamı olur evlenmeden önce hic mi farketmedin öküz oldugunu mutlaka bunu konuş bu sekilde evlilik olmazz
11 Yorumla- 1 yıl
Büyük konuşma
1 yılEşinden işte hem o senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda
00 YorumlaKendisi ile konus daha 2 aylık evlisin, çok moron bi adammış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence sen kpss falan da calışmaya başla. burada bir kadın vardı ev hanımıydı eşinin ailesi ezikleyip dururdu kadın kpss girdi atandı. Kocasından çok maaş alıyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu benim ki ayni tipa tip ayni kendisine alir bana almaz bende calisiyorum ona asla bir sey almiyorum sende calis onun eline bakma muhtac degilsin
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Hayır tabiki, al eşini karsına konuş , ne kadar düşüncesiz olduğunuhatırlat
00 Yorumla
1 yılAklına gelmemiştir eşinin nasıl diye sorma kolay kolay gelmez
00 YorumlaO nasıl iş yaaa evlilik nedir eşin bilmiyorsa sen öğret iste çekinme
00 YorumlaBunu eşinle konuş bence. Normal bir durum değil. Senin tüm ihtiyaçlarından sorumlu.
00 YorumlaO nasıl koca ya düşüncesiz yazık kfasına sinir ya dayanma ona ablam
00 Yorumla
1 yılUmarım sorun troldür gerçek ise gerçekten üzülürüm
00 Yorumla
1 yılHesapları ele geçir sen kontrol et kocanın parası demek senin paran demektir
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Eşimden para isteyemiyorum o da hiç sormadı. Babamdan istesem sorun olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler