Evin eksiğini mutfak ihtiyaçlarını illa ki ben daha iyi biliyorum. Genelde yemek yapan benim sonuçta. Kendisi markete gidiyor aldığında da bisey yok. En ucuz hangi markaysa onu alıp geliyor. Evde hicbirsey yok makarna hariç ve ben hamileyim. Yani sadece makarnayla pilavla beslenmem ne kadar doğru?
Bugün pazara gidicektim sebze falan alayım da bari sebze yemeği yapayım diye. Evdekiler neyine yetmiyor diye tutturdu da 5 kr vermedi. Ya da ne bileyim yani insan eve hiç para bırakmaz mi belki lazım olur falan diye. O da yok. Akşama ya makarna ya da pilav yeriz. Bazen derim canım şunu istiyor falan diye gerek yok der. Sıkıldım artık..
Bugün pazara gidicektim sebze falan alayım da bari sebze yemeği yapayım diye. Evdekiler neyine yetmiyor diye tutturdu da 5 kr vermedi. Ya da ne bileyim yani insan eve hiç para bırakmaz mi belki lazım olur falan diye. O da yok. Akşama ya makarna ya da pilav yeriz. Bazen derim canım şunu istiyor falan diye gerek yok der. Sıkıldım artık..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni öyle iyi anlıyorum ki… Hele ki hamileyken canın ne çekerse onun peşine düşmek o kadar doğal ki! Evde mis gibi bir yemek hayaliyle uyanıp hep makarna ve pilava denk gelmek gerçekten sıkıcı oluyordur. 😂 Ev ekonomisini düşünmek güzel ama senin sağlığın, ruh halin ve tabii ki bebişin ihtiyaçları kim ne derse desin çok daha önemli! Kendi ihtiyaçlarını anlatırken onun da empati kurmasını sağlamak gerekiyor, bazen erkekler gerçekten olayı anlamakta zorlanabiliyorlar. 😊 Parayı paylaşmak ailede dengeyi sağlıyor, bunu da ona tatlı ve kararlı bir şekilde anlatabilirsin. Birlikte alışverişe çıkmak bazen eğlenceli bile olabilir! Ayrıca yeni tarifler ve minik atıştırmalıklar da önerebilirim, ihtiyacın olursa hemen yaz bana! 🍋🥒🍓