Alışveriş & Hediyeler konusunda 322 cevap paylaştı.
Evet alis veriş delisi erkekler var. Benim eşim benden çok alışveriş yapmayı seviyorum. Eşimin dolabı bir mağazadan farksız hatta fazlası bile var. Bazen ona takılıyorum, kadınlarda bu kadar çeşit kıyafet yok diye🤣🤣 Çocuklara kendine ve bana alis veriş yapmayı seviyor bazen ben isyan ediyorum.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.
İş adamları ve erkek sanatçılar toplum içinde bir statüye sahip olan erkekler, kılık kıyafete çok önem verirler ve kıyafet dolapları sayısız gömlek, takım elbise, aksesuardan ibarettir.. Bence kılık kıyafete önem veren en az kadın kadar giyim kuşam düşkünü erkekler vardır. Bu birazda erkeğin ekonomik gücüyle alakalı bir durum. Çünkü kadın-erkek ayırt etmeden herkes iyi giyinmeyi sever. İş paraya bakıyor birazda
Ben daha henüz görmedim ama bazınerkekler alışverişe çıktı mı kendilerine 3 5 gömlek pantolon sürekli alırlar kadınlara gelince siz çok alıyorsunuz derler aslında onlarda çok alırlar da hep aynı olduğu için ilgi Çekmez 😅
Ben denk geldim yeminle canim cikti beklemekten Kari gibi bu mu güzel şu mu güzel olur mu olmaz mi 🤦🏻♀️💔 her şey de olur dedim ayip olmasin diye yazik değilmi bana ya ben o kadar yapmamiştim
İnternetten bakarım, mağazaya gider denerim ve üzerime oturduysa alır çıkarım. İçeride saatlerce gezinmeyi sevmem ve alabiliyorsam daha çok internetten almayı tercih ederim. Daralıyorum kıyafetler arasında gezinmekten :)
Ben özellikle marka takintil değilim kıyafet konusunda ve kıyafet de değil ama ben alışveriş hastasıyım lcw home, madame coco, teyzen vesaire gibi yerler yani ev ve tamirat tadilat gibi işlerde deli gibiyim 🤣🤣
Olmaz olumu canım cok var calışnımız var asgari ucretle calışıyor coçuklarına ekmek almaz alışverış yapar giysi alır bu yuzden kartlara ve akrabalarında 2000 dolar borcu var
Valla hiç sevmem alışveriş yapmayı. Karar veremiyorum çünkü ne alacağıma. Onun için sene de bir defa karşı cins biriyle gider alacaklarımı alırım biter.
Evet Olabilir Tabikide Kardeşim Ben Alışveriş Delisiyim Her Gün Alışveriş Yaparım Takım Elbise Ayakkabı Vs
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Lisede bir arkadaşım vardı ailesinin durumu da çok iyiydi yurtta haftalık izinlerde hep AVM'ye gidip kıyafet alırdı sonra kankilerine falan da alırdı iyi çocuktu gwhsuhddmjx
Benim bir komşum oyledir her gördüğünü alır maalesef birde her aldığını eve götürmeden bize getirir bak bunu aldım bak şunu aldim diye göze sokar sonra evine gider😂