bayagıdır lafını ediyorum, ne zaman çiçekçinin ordan gecsek yan yan bakıyorum çiçeklere. bunu goruyor ve hala hiç bi çaba yok. hatta artık gormemezlikten falan geliyor. geçen yine çiçek konusunu açtım bana dedi ki, "çöpe gidecek bi bukete neden 300tl vereyim?".. bana 1 sene önce sokaktan koparttığı çiçekler bile duruyor bi tanesini bile atmadım bunu biliyor ama bahanelerin arkasına saklanıyor. ayrılmak istemiyorum gerçekten onu seviyorum ama bi o kadarda kırılıyorum benim isteklerimi bu kadar görmezden geldikçe. ayrıca parası yoktur diye düşünmeyin bu hafta iki kere kuyumcuya gittik 35 bin değerinde altın yaptı bi sürü ama bi bukete 300tl vermeye kıyamıyor.. olay para da değil ama küçücük bi gül alsa bile mutlu olacağımı bilmesine ragmen inatla almıyor. napmam gerekiyor bu durumda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl300 TL’ye cidden çok mu diyor? İnsanlar güllere 1000. 4.000 5.000 veriyor hepsi de çöpe gidiyor ama burada ki amaç sevdiğin kadının mutlu olması onu düşünerek alınıyor. Kalıcı değil çöpe gidecek ama böyle hesaplar yapılmaz. Erkekler heralde sanıyor ki biz bir kere bakıp geçiyoruz o bir çiçek neler neler hissettiriyor. Solana dek kaç kez bakıp dokunup koklayanlar var. Benim eşim güllere kaç bin vermiştir önemli olan onun için benim mutlu olmam. Bak çok ciddi diyorum gram seni sevmiyor daha küçücük bir çiçeğe seni layık görmeyen sence seviyor mudur? Bir düşün. Kendin olarak düşünme belki yediremezsin ama başkasından bunları duyduğunu düşün. Seni seviyor mu dersin sevmiyor mu dersin? Tabikide sevmiyor dersin. Kendine bu pisliği layık görme. Başka kızlar neler neler alırken hemde hiç istemeden sen kendine küçücük bir çiçeği almayana adam deme sevgilim deme ayrıl hemen. Gram değerin yok onda sen seviyorsun o asla değil.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÜzücü bir durum. Çünkü ilişkilerde karşıdakinin sevgi dilini anlayıp ona göre hareket etmek gerekiyor. Erkekler senin bu yazdıklarını görüp seni şımarıklıkla, bencillikle suçlayacaklar. Ama şöyle bir durum var ki karşınızdaki insanla bir duygu alışverişinde bulunuyorsunuz karşılıklı tavizler bazı noktalarda verilmeli. Sevgiliniz saçma diye kestirip attığında aslında sizin duygularınızı kestirip atmış oluyor. Bile isteye sizi değersizleştiriyor. Bana sorarsanız bu kadar basit bir şey için insan sevdiği insanı küçülmemeli. Ayrılmak istemediğinizi söylemişsiniz. Size değer vermeyen birinin yanında kalmaya razı oldukça o degere layık olmadığınızı hissetmeye başlarsınız. Bu hayata bir kere geldiğinizi unutmayın. Her türlü uzlaşma yolunu denemişsiniz zaten söylemişsiniz olmamış. Ayrılmaya da niyetiniz yoksa sabredeceksiniz başka bir seçeneğiniz yok. Elinde çicekleriyle gezen insanları görüp ömrünüz boyunca iç çekersiniz.
10 Yorumla
1 yılMerhaba :)
Senden hoşlanıyorsa ve sen de bunu ona söylemişsen, o da sana "çiçek alan biri değilim" diye cevap veriyorsa, bence yeterince çaba göstermiyor. Partnerim bana bir şeyin önemli olduğunu söylediğinde not alırım. Onun için ne gerekiyorsa yapmanın yollarını bulurum. Sadece bir kere değil, sık sık. Bence bu çok basit bir şey.
Ona bunun senin için önemli olduğunu söylemediysen, tahmin etmesini beklememelisin diye düşünüyorum. Ama ona söylemişsen, biraz çaba göstermesini ve kendini ihmal edilmiş hissetmeni çok normal buluyorum.
İçinden gelerek almıyorsa sırf eşinin isteği/ısrarı üzerine alıyorsa ne önemi var ki? çiçek her zaman çiçek demek değildir seni düşünüyorum seni önemsiyorum demektir zoraki olmamalıdır :)
10 Yorumla
Bir ara bende kız arkadaşım sırf o istiyor diye inada bindirip almıyordum. Benim içimden gelerek almam daha farklı demiştim kendisine. Ve içimden geçtiği güm tam 2 bin tl verip çok güzel bir buket yaptırmıştım. Daha sonrada almaya devam etmiştim. Bence içinden geçerek almasını beklemen daha iyi.
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
36Cevap
Boyle biriyle ömur geciremezsin. Sürekli senin uzulüp baska kizlara imrenerek baktıginı bildigi halde mutlu sen farkındamısın? cocuk cok senin duygularini biryerine takiyor gibi durmuyor kusura bakma daha buyuk olaylarda daha kotu olursun. Ilerde de parasini pavyonda yediriyor boyle adamlar eskort sevgililerine 1 milyonluk harcama yapip kendi karisinin sac boyasina yuh diyor
41 YorumlaYaanii bunu ona ifade edebilirsin aslında, ben şuradan koparıp verdiklerini bile saklıyorum diye ifade edebilirsin, benim söylememe gerek yok sen düşünebilirsin de diyebilirsin.
İsteklerini direkt söyle bence. Ama ben çiçek istiyorum gibi değil tabii, daha yuvarlak
00 Yorumla
1 yıl300 TL’ye Buket kalmadı …ben çok sık çiçek alan biriydim ama gerçekten artık saçma geliyor başka hediyelere yöneliyorum …ama burada söyle birsey var sana saçma gelsede bazen hayatındaki insan için onu mutlu etmek adına kendi düşünce ve yargını bir tık kenara koyabilirsin …ve böyle bitireyim konuşulması saçmaca üzücü bir değerde kalmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAyh cidden yani kuyumcuya gitmesini bilip para harcayıp seni mutlu etmek istemeyip 300 TL boşuna veremem sokup gitcek demesi çok saçma ya benimde ilişkim vaar ve bende istiyorum ama söylemiyorum bunu kendi düşünüp alması hoşuma gider ama almadı henüz daha 6 aydır konuşuyoruz falan ama olay işte öyle değil çok sinir bozucu bir laf söylemiş sevgili yani saçmalık otesi
10 YorumlaÇiçek almamak dışında yaşadığınız seni rahatsız eden bir probleminiz var mı? Eğer yoksa burada problem sensin sırf insan çiçek almıyor diye "ayrılmak istemiyorum ama" demem iliskinizin fazla basit olduğunu gösterir. Baska sıkıntılarınız varsa ayrı tabi.
23 Yorumla- 1 yıl
yok tabiki de tek o değil.. bi çiçek için 1 senelik ilişkimi asla bi kenara atmam. bana karşı ilgisi, saygısı, tahammülü yok denecek kadar azaldı son zamanlarda. dediklerimi düşünüp kendisini değiştirmeye asla çalışmıyor, sanki ben her şeyi abartıyormuşum hep o haklıymış gibi davranıyor bana karşı.
- 1 yıl
Biraz mesafe koy bakalım, o zaman değerini fark edecek mi?
1 yılKimseye zorla bir şey yaptıramazsın. Onun içinden gelmedikçe ve o zorla gönülsüz bir şekilde sana çiçek alsa mutlu mu olacaksın? Hayır. İstiyorsan ayrıl hiç bir şey yapmıyorsa. Zorlamanın manası yok. 😊 İstese yapardı.
10 Yorumla
1 yılGül reçeli yapacağım de 👍
Kilo kilo gül alır. 😅😂🤣🤣
20 Yorumla
1 yılAdam haklı ve zeki. Bir buket çiçeğe 300 tl vermediği için o kadar para biriktirmiş zaten. 10 tl olması gereken çiçek neden 300 tl bunu sorgulamak lazım. Bence erkek arkadaşın bu konuda ne diyorsa onu yap
00 Yorumla
1 yılHemen ayrıl bi çiçek almayacaksa ki yolda bulduğu çiçeği bile saklıyormuşsun (bu değer verdiğini gösterir) neden sevgilisiniz? Ayrıca buket yaptırmayıp papatya ya da bir adet gül bile alabilir. Bu 300 tl etmez bile.
00 Yorumla
1 yılMantık çerçevesinde düşünürsek erkek de haklı, çöpe gidecek bir bukete neden 300 tl versin? :D
12 Yorumla- 1 yıl
Gözlük almanın vakti gelmiş anlaşılan 😅
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 583 cevap paylaştı.
s 1 yılSenin beklentin farklı onun farklı. Çiçek almasını istiyorsan çiçek alacak biriyle birlikte olmalısın veya adamı seviyorum diyorsan da bu istekten vazgeçmelisin maalesef
10 Yorumla
1 yılErkek arkadaşın aşırı cimri tekmeyi bas yoksa hayatı sana zindan eder
25 Yorumla- 1 yıl
Ablacım anlamanda sorun var galiba, adamlar iki kere kuyumcuya gitmiş ve 35 bin TL'lik altın yaptırmışlar. Nasıl "aşırı cimri" oluyor?
- 1 yıl
Okumadım hepsini tamam mi ben engelliyim. Engelliylr uğraşma kardeşim günah
- 1 yıl
@Asmodeusss altını bana yapmadı yanlış anlamıssın.. kendine yaptı hepsını.
- 1 yıl
Ne oldu got oldun mu kendine yapmış
1 yılYani bütün derdiniz çiçek almaması mı. Allah daha büyük dert vermesin. Bunun dışında başka bir sıkıntın Yoksa her şey iyi ise öp başına koy derim. Varsın çiçeği de almasın ne olacak
06 Yorumla- 1 yıl
@blanieyy bunun disinda hersey yolunda mi dedim cevap yok. Onemsenmek sadece cicekle belli olmaz, belirlenmez de :)
- 1 yıl
@blanieyy Ben size bir türlü anlatamıyorum Yani siz bunu hayatınızın Odak noktası yapmışsınız Kriter yapmışsınız Ben de mesela çok çiçek almayı sevmem Karşımdaki insan sevdiği için bazen jest yaparım ama yapmayan insan da düşman ilan edilmiyor böyle bunun dışında size her türlü iyi bir eş size iyi bir sevgili ise iyi bir kocaysa bunu da bence dert etmeyin öpün başınıza koyun derim
- 1 yıl
@blanieyy Belki o da çiçek almayı sevmiyor nereden biliyorsunuz Yani bu evlilik yıldönümünü ben çok önemsiyorum , O nasıl önemsemez nasıl hatırlamaz durumu gibi bir şey oluyor o zaman. Siz istiyorsunuz ki ben seviyorum o benim sevdiğim her şeyi mutlaka yapsın ya belki sevmiyorum belki istemiyor belki nefret ediyor Bunun dışında başka derdiniz yoksa dert etmeyin dedim ne diyeyim başka Allah yolunuzu açık etsin o zaman Dert edin ne diyeyim :)
1 yılPeki almak zorunda mı sana böyle bir şey Hani senin mutluluğunu düşünüyor düşünmüyoruz Düşünmek zorunda da değil yani bilmiyorum Çok saçma bir düşüncedesiniz
00 Yorumla
1 yılBazı erkekler inatlaşır Sen söyledikçe
Kendileri düşünüp almak ister
Ama seninkini tanımıyorum ikinizin günahına girmek istemiyorum
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılDemek ki, romantik.. seni mutlu etmeye çalışan birisi değil. Yenisine geç bacım daha iyilerine layıksın. Odunları boş verin.
11 Yorumla- 1 yıl
Her kadın için demiyorum ama odunlar daha kıymetli şimdi. Romantik erkeğin devri geçti. Eski kız arkadaşımdan aldığım en iyi ders bu oldu. Odunluk in, romantizm out. Mesela soru soranın da bu durumda bile ondan ayrılmayıp, gelip buraya ne yapmam lazım diye sorması bunu kanıtlıyor bence.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSen ona çiçek al neden diye sorarsa da ben senden istedim istedim sen bana almadın ben de sana çiçek almaya karar verdim de😂
11 Yorumla İçinden gelmedikten sonra her şey boş senin söylemenle bir anlamı kalmıyor ki önemli olan onun düşünmesi, düşünebilmesi
00 YorumlaEğer arkanı dönüp gidemiyorsan bir şey yapmayacaksın güzelim böyle gelmiş böyle gidiyorlar yaş ilerledikçede değişmiyorlar haberin olsun
00 Yorumla
1 yılBaşkasından sana çiçek gelmiş gibi davran ne kadar düşünceli arkadasım var filan de 😅 en sevdiğim çiçeği almış gibi
00 Yorumla
1 yılAltını sana yaptirdiysa ne ala değilse bas tekmeyi
02 Yorumla- 1 yıl
O zaman sana değer vermiyor gercekper acidir
Direkkkk ayrılık o ne öyle ondan hiçbir hayır gelmez l@n ben normal kız arkadaşlarıma yemekhanedeki ablalara bile çiçek alıyordum
00 YorumlaSenin zorunla alınmış çiçekle mutlu mu olacaksın lan
11 Yorumla
1 yılEski erkek arkadaşım bana hep alır. İnsanlık ve zarafet meselesi. Odunsa demek ki. Pis herif.
00 YorumlaOndan adam olmaz 200 tane gul almayi planliyorum jdhd
00 YorumlaBir çiçeğe bile layık görmüyorsa hayatında yeri olmasın. Böyle çöplerle ömrünüzü tüketmeyin kızlar.
00 Yorumla
1 yılSen ona al jdhsbd
Sorarsa iliskideki en prenses sensin dersin
00 Yorumlacanım ya bu çocuk halbuki sana cicek alsa ona vereceksin ama iste dangalak
00 YorumlaO altınları senden gerı almasını iyi bilir o 😁
03 Yorumla- 1 yıl
@Happy6161 sanki kıza yapmış gibi anlaşıldı da ondan dedim kendine aldıysa kızla gidiyorsa
- 1 yıl
Hayır iyi okursan sadece birlikte gitmişler bana yaptı hiç dememiş. Zaten akıl var mantık var kıza altın yapıp veren adam bir çiçek parasını mı düşünür? Daha arada evlilik yok nişan yok bu adam hiç verir mi? Evlenseler bile çiçek almaz yine. Herifin gram sevdiği yok seven insan bu gereksiz solacak kısmını düşünmez sevdiğim kadını mutlu edeyim der alır. Kaç kez demiş yani demeden yapması gereken şeyi birde.
1 yılIsrarla alamaz zaten çiçek hakedene verilir kusura bakma ayrıl sen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBanada doğum günümde ne alacağını arkadaşlarım merak ediyordu zorla gül aldırmıştım oda 3 tane almış... zaten kendi zorumla aldırdığım içinde hiç mutlu olmamıştım yani hiçbir anlamı olmuyor
00 Yorumla
1 yılYani çok bir şey yapamazsın onun karakteri öyledir yapısı öyledir 🤷♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSiz kizlar bazilariniz cidden canım , adam almak istese alir Ztn laf etmene ya da binlerce kez söylemene gerek yok demekki değer vermiyor ama bunu görmüyorsunuz ayrilsana direkt
00 Yorumla
1 yılRestaurant önünden geçerken de aç kediler gibi bakıyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBaskasına aldır ilgisiz erkeği aldatıp bırakacaksın
20 Yorumla
1 yılAbla kusura bakma öncelikle ama bak en alt düşünce yapısıyla bile bari alayım da sussun diye düşünüp alırlar seninki illa almıyor madem ben sinir krizi geçirdim şurda sen ona cicek al de ki ayrılıgımız hediyesi olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlla çiçek alması gerekmiyor bunu yerine başka şeyler alıyordur belki de... Mesela benim eski eşim sevdiğim şeyleri alırdı çiçek yerine...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınların bu çiçek merakını hiç anlayamayacağım sanırım, maalesef erkek arkadaşın çok haklı umarım beni linçlemezsin.
00 YorumlaErkek arkadaşını değiştir hayatım hayatına sana çiçek alınca seni mutlu edince mutlu olan bir erkeği al erkeğini değiştirme erkeği değiştir bxbxbx
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende dogru bulmuyorum o kadar para bemeyi ama onun yaptigida odunluk. Her kiz ister bunu. Ben gul buketi aliuorum sonra gulleri parca parca 10 kiz arkadisima dagitiyorum hepside cok mutlu oluyor asklarimmmmm benim ♥️
02 Yorumla- 1 yıl
Cefakar vefakar kalbi geniş erkek 😇
Cevap sahibi1 yıl@eskilerdentuba her kadin sevgiyi hak eder benim gibi seven ise asla olamaz. İmkanim olsa keske
1 yılHediye veya ilgi ve başka şeyler istilen değil insanın içinden gelmeli denmek ki sana yatırım yapacak kadar sevmemis
00 YorumlaZorla alacak değil ya içinden gelmesi lazım ki bazı erkekler gereksiz buluyor.
10 Yorumla
1 yılÖnemsemiyor afedersin ama bi yerine takmıyor seni
00 Yorumla
1 yılArkadas odun galiba 😒 bosversene senin zorunla almış olan cicegin seni mutlu edeceğini düşünmüyorum
00 YorumlaEtme sen edince zaten manasi yokki kendini bi oduna harcamaa
00 YorumlaAyrıl çünkü seven erkek kadına harcama yapmaktan kacinmaz
00 YorumlaBenim de erkek arkadaşım ben soyleyince alır kendisi düşünmez
00 Yorumla
1 yılIsrarla alınacak çiçek de o tadı vermez
11 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 449 cevap paylaştı. Erkeği değil erkeği değiştir...
00 YorumlaOnu olduğu gibi kabul etmeyi dene
00 Yorumlaayrılsan mı acaba gurursuz
00 Yorumla
1 yılErkek arkadaşı değiştirmen lazım.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 453 cevap paylaştı. Sizde söyleyin çicek aldım diye
01 Yorumla
1 yılInsan biraz soğur🫢
00 Yorumla
1 yılAlmalı bence cimri demekki
00 YorumlaAlmalı aslında
00 Yorumla
1 yılSen ona al utansın bence
00 Yorumla
m 1 yılalmasın ne yapacan cicege
00 Yorumlasende ona alma kddkkd
00 Yorumla
1 yıltakılıyor senle sadece haberin olsun ayrıl
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Erkek arkadaşım ısrarla çiçek almıyor. Ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler