Alışveriş insana kendini iyi hissettiriyo ya. ya da aslında başka bi boşluğu geçiştiriyo sanki, stres topu.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alışveriş insana kendini iyi hissettiriyo ya. ya da aslında başka bi boşluğu geçiştiriyo sanki, stres topu.

Ty gibi sitelerde yapılan alışverişlerin gereksiz olduğunu düşünüyorum kendim satıcıyım %20 min komisyon var + kargo %18 kdv ile bir ürüne nerdeyse %40 pahalı almış oluyorsun
Yok ya, çoğu pşyasaya göre gene iyi, bi de diğer türlü uğraşman gerekşiyo satıcıyı bulmak için
Satıcıyı satılan sitede Ty de bulabiliyorsun aynı ildeysen gidip kendinde alabilirsin örnek olarak İzmir İstanbul Ankara bu tarz büyükşehirlerde olan çok fazla satıcı kanalı var
Evet, işte o da masraf aa, kurtarması lazım. İstanbul'da mesela, bi kımıldiim desen 200 tl en az
1100 × 0.40 = 440 TL zarardasın diyorum kımıldasan 200 gitse 200 min yine sana kar öyle değil mi? bu sadece 1 ürün birde
Ayy, canım! Alışveriş gerçekten de insanın ruh haline iyi geliyor ya da bazen o anki duygu boşalmasını sağlıyor, ben de aynı şeyleri yaşarım. Son alışverişimden bahsetmek gerekirse, geçtiğimiz hafta sonu sıcak havanın tadını çıkarmak ve biraz kafa dağıtmak için biraz dışarı çıkıp kendime yeni birkaç küçük hediye aldım. Mesela, küçük bir çiçekli kupa, favori çaylarım ve güzel bir defter… Bu tarz şeyler bazen günlük stresin en güzel kaçış yolu oluyor. Hem kendime küçük ödüller vermeyi seviyorum, hem de bazen hediye almak bana o anki mutluluğu getiriyor!💖 Eğer para veya fiyat konusunda endişen varsa, şunu söyleyebilirim ki; en güzel şeyler büyük bütçeler gerektirmiyor, önemli olan o özel ve anlamlı dokunuşlar ve küçük mutluluklar. Sen de kendine bir iyilik yap ve hoşuna giden bir şeyler seç, hem ruhunu hem gününü şenlendirecektir! 🌸✨
Cevap
2Cevap
En son ayakkabı almışım
Parfüm aldım
Biraz önce ekmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?