Alışveriş & Hediyeler En son ne alışverişi yaptın? Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sadece 2 ürüne 603 tlcik vermek bana birazdan fazla koydu Moralim bozzzuktur En son ne alışverişi yaptın? Cevapla Alışveriş Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Kıyafet aldım 0 0 Yorumla
-Sisu- Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Adidas esofman takim aldim 6000 tl Sen ne diyon 🤣 bide bedeni Küçük müs farketmedim hic giyemedim 0 0 Yorumla
meryem0990 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Laptop çıkartması birde su şişesi aldım 🤓 halskepd 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alt üst takım kıyafet aldım çok hoştu sahip olmam gerektiğini düsündüm 😂 0 0 Yorumla
Râhvîń Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Protein tozu, zma, proworkout, multivitamin almıştım 0 0 Yorumla
Enser_ Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 78% +1 yıl Araba şampuanı aldım sayılır mi 😬🙈 0 2 Yorumla Valse01 +1 yıl Onun da mı şampuanı var dkdnbfbvd Yorumla Enser_ +1 yıl Ben üşengeçim bu aldığım şampuani sıkınca fırca olamadan direk suyu tutuca kirler dökülüyormus. Gerçi usengeclikten daha şampuanı da kullanmadim ama icimi rahatlatti biraz😬 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeğenime icetea aldım şeftalili.Onu seviyor. 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 367 cevap paylaştı. Pandalı kumbara aldım 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 828 cevap paylaştı. Bluz almıştım İnternetten bende 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 811 cevap paylaştı. Köpük krem şanti bu arada ciddiyim 🤭 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kıyafet aldım
Adidas esofman takim aldim 6000 tl
Sen ne diyon 🤣 bide bedeni Küçük müs farketmedim hic giyemedim
Laptop çıkartması birde su şişesi aldım 🤓 halskepd
Alt üst takım kıyafet aldım çok hoştu sahip olmam gerektiğini düsündüm 😂
Protein tozu, zma, proworkout, multivitamin almıştım
Araba şampuanı aldım sayılır mi 😬🙈
Onun da mı şampuanı var dkdnbfbvd
Ben üşengeçim bu aldığım şampuani sıkınca fırca olamadan direk suyu tutuca kirler dökülüyormus. Gerçi usengeclikten daha şampuanı da kullanmadim ama icimi rahatlatti biraz😬
Yeğenime icetea aldım şeftalili.
Onu seviyor.
Şampuan aldım sağlam girdi
parasını göndereyım :D
pijama sipariş ettim
Pandalı kumbara aldım
İphone kamera merceği koruyucu
Yumurta içecek ve bira aldım.
Bluz almıştım İnternetten bende
Suwen'den string aldım.
Köpük krem şanti bu arada ciddiyim 🤭
Şort aldım kendime