Alışveriş & Hediyeler En son ne alışverişi yaptınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bugün gratise bir girmişim... Saçlarım için neler aldım neler 😅Sizde durumlar nasıl? 💜 En son ne alışverişi yaptınız? Cevapla Alışveriş Soruları Gratis Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Evim için Galata kulesinin minyatürünü satın almıştım 50 cm büyüklüğünde salona güzel bir dekor oldu. 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Market alışverisi yaptım. Hangi renge boyayacaksin saçını 🤩🤩 ? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 7.0 ile 8.1 karıştıracağım kumral 😂 Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Uu hadi bakalım değişiklik güzeldir 👍🏻🥳 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bugün belki markete gidip kendime tatlı bir şeyler alırım 0 0 Yorumla
jsduuwueufud Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ya benim saçımda siyaha yakın bir tonda boya var açıcı tutar mı🙁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bugün yaptım tuttu Yorumla
Aynis_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Woww çok heyecanlı ne renk yapıcan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 7.0 ile 8.1 karıştıracagim Yorumla Soran +1 yıl Ayneeennnn Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Aynis_ +1 yıl şu an saçın ne renk açıcan galiba orada bir açıcı görüyorum hahsjsj Yorumla Soran +1 yıl Mal gibi siyaha boyamistim ya cagnim kumral saclarimi Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Telefon kaplaması alıyorum şu an 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evim için Galata kulesinin minyatürünü satın almıştım 50 cm büyüklüğünde salona güzel bir dekor oldu.
Çok tuttu ama değer
Market alışverisi yaptım. Hangi renge boyayacaksin saçını 🤩🤩 ?
7.0 ile 8.1 karıştıracağım kumral 😂
Uu hadi bakalım değişiklik güzeldir 👍🏻🥳
Bugün belki markete gidip kendime tatlı bir şeyler alırım
Ya benim saçımda siyaha yakın bir tonda boya var açıcı tutar mı🙁
Bugün yaptım tuttu
Woww çok heyecanlı ne renk yapıcan
7.0 ile 8.1 karıştıracagim
Ayneeennnn
😂😂😂
şu an saçın ne renk açıcan galiba orada bir açıcı görüyorum hahsjsj
Mal gibi siyaha boyamistim ya cagnim kumral saclarimi
En son kil maskesi aldım