İyi akşamlar dilerim ilişkim hakkında kafam çok karışık yardım ederseniz sevinirim?

Öncelikle Ben sevgilimi hem maddi hem manevi mutlu etmeye çalışan biriyim haftada. 2 senelik bir ilişkim mevcut Geçen 14 Şubat da sevgilime yanlış beden bir sweat aldım diye kavga etmiştik ve kendisi ile farklı illerde olmamızdan ötürü iade kodu oluşturmama rağmen iade etmedi. Benden yeni bir hediye istemediğini eğer hediye alırsam gururu kaldırmayacağı için bu ilişkide durmayacağını belirtti. Bende uzamasın diye almamıştım. Başka bir olay ise şu aramızda geçen ay 2 tane elbise almıştım aldığım bir elbiseyi bir kaç kişi beğenmediği için iade etmemi istedi ben çok beğendiğimi dile getirmeme rağmen iade etmek istedi kırılmama rağmen iade ettim. Tekrar alacağımı söyledim. Alacağım elbisenin stokta olmaması ve maddi sıkıntılardan ötürü kendisine herhangi bi elbise alamadım. Kendisi bana dün 1 ay içinde ne yaptığımı sordu bende patladım ve bu bir ay içinde 2 elbise 1 yılbaşı hediyesi ve 7 tane çiçek aldığımı söyledim. Fakat kendisi daha çok alamadığım elbise ve geçen sene yanlış beden sipariş ettiğim sevgililer günü hediyesinden ötürü ona değer vermediğimi düşünüyor. Ne yapmam gerek bu sergilediği durum normal mi?
Güncellemeler
1 yıl
Az önce kendisi ile konuşmak istediğimi yarın sınavımız olduğu için moralimizin bozulmasının doğru olmadığını yazdım kendisi de yazmadan önce yazdığım zaman engelleyeceğini dile getirmişti ve dediğini de yaptı.
İyi akşamlar dilerim ilişkim hakkında kafam çok karışık yardım ederseniz sevinirim?