Alışveriş & Hediyeler Hangi mama sandalyesi daha kullanışlı olur? CerenBS Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Evimizde var ama kayınvalidemler için alacağız. Haftada 1 gün kullanılacak o yüzden evdekinden almak gereksiz pahalı geldi. Hangi mama sandalyesi daha kullanışlı olur? Cevapla Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı. En ucuzunu almak ya da ikinci el almak daha mantıklı gadasıÇünkü çocuklar hemen büyüyor 0 6 Yorumla CerenBS 1 yıl İkinci el kullanmam bebeklere Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Tayini çıkan polis öğretmen falan oluyor o bakımdan dedim O zaman gideceksin en kralını alacaksın madem almam diyorsan Yorumla CerenBS 1 yıl Evde kaliteli bir şey kullanıyorum ama dediğim gibi eve almadığım için çok yüksek fiyatlı almak istemiyorum Yorumla nordun_gadasi 1 yıl O zaman bıdı bıdı yapmadan ucuzunu alacaksın Yorumla CerenBS 1 yıl Galiba ikinciyi alacağım Yorumla nordun_gadasi 1 yıl İsabet olur Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. sondaki bence 1 0 Yorumla
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Haftada 1 gün için daha uygun fiyata da bulunabilir... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl En ucuzunu al bunlar cok buyuk yer kapliyorIkeadan al ufak 0 3 Yorumla CerenBS 1 yıl Dururlar mı onlarda bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemem Yorumla CerenBS 1 yıl Arkaya yatmayınca daha sıkıntı Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 382 cevap paylaştı. Bence en güzeli anne kucagi 🤭🤭🤭 0 0 Yorumla
Katniss_Everdeen Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 35% 1 yıl Birincisi 0 2 Yorumla CerenBS 1 yıl O yatmıyor arkaya Yorumla Katniss_Everdeen 1 yıl Yatmasın boş ver uzun süre kullanılacak bir şey değil zaten Yorumla
Cedricx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bence ilki 0 13 Yorumla CerenBS 1 yıl O arkaya yatmıyor ama direk öyle duruyor Yorumla Cedricx 1 yıl Yatinca ne oluyor? Yorumla CerenBS 1 yıl Benim ikizlerden biri mama sandalyesinde oturmayı sevmiyor daha yatay olunca biraz daha uzun süre kalıyor Yorumla Cedricx 1 yıl Habgileri yatiyor peki Yorumla CerenBS 1 yıl Sondan ikisi yatıyor Yorumla Cedricx 1 yıl Kocan ne isle ugraisyor Yorumla CerenBS 1 yıl Müteahhit Yorumla Cedricx 1 yıl 3. Al gitsin onzaman o daha iyi jxhdndkf Yorumla CerenBS 1 yıl Onun da bacakları koyacak yeri yok 🙈 Yorumla Cedricx 1 yıl Ayak koayacak yeri varya Yorumla Cedricx 1 yıl Madem dediklerimizi kabul etmiyorsun niye bize soruyorsun 2 al o zaman 😂 Yorumla CerenBS 1 yıl Yok ikinciye bak bacak kısmına farklı 😂Onun da markası ebebekin kendi markası emin olamadım 🙈 Yorumla Cedricx 1 yıl Gelsene ya harbiden bi valla bi gel bekliykrhm seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
En ucuzunu almak ya da ikinci el almak daha mantıklı gadası
Çünkü çocuklar hemen büyüyor
İkinci el kullanmam bebeklere
Tayini çıkan polis öğretmen falan oluyor o bakımdan dedim
O zaman gideceksin en kralını alacaksın madem almam diyorsan
Evde kaliteli bir şey kullanıyorum ama dediğim gibi eve almadığım için çok yüksek fiyatlı almak istemiyorum
O zaman bıdı bıdı yapmadan ucuzunu alacaksın
Galiba ikinciyi alacağım
İsabet olur
sondaki bence
Haftada 1 gün için daha uygun fiyata da bulunabilir...
En ucuzunu al bunlar cok buyuk yer kapliyor
Ikeadan al ufak
Dururlar mı onlarda bilmiyorum
Bilemem
Arkaya yatmayınca daha sıkıntı
Bence en güzeli anne kucagi 🤭🤭🤭
Birincisi
O yatmıyor arkaya
Yatmasın boş ver uzun süre kullanılacak bir şey değil zaten
Bence ilki
O arkaya yatmıyor ama direk öyle duruyor
Yatinca ne oluyor?
Benim ikizlerden biri mama sandalyesinde oturmayı sevmiyor daha yatay olunca biraz daha uzun süre kalıyor
Habgileri yatiyor peki
Sondan ikisi yatıyor
Kocan ne isle ugraisyor
Müteahhit
3. Al gitsin onzaman o daha iyi jxhdndkf
Onun da bacakları koyacak yeri yok 🙈
Ayak koayacak yeri varya
Madem dediklerimizi kabul etmiyorsun niye bize soruyorsun 2 al o zaman 😂
Yok ikinciye bak bacak kısmına farklı 😂
Onun da markası ebebekin kendi markası emin olamadım 🙈
Gelsene ya harbiden bi valla bi gel bekliykrhm seni
Orta da ki bence