Seçim yapmakta zorlanıyorum. Genelde pek oturmam uzanırım kucağımda bilgisayar olur..

Seçim yapmakta zorlanıyorum. Genelde pek oturmam uzanırım kucağımda bilgisayar olur..

Hiçbiri benim tarzım değil ama illa seçmem gerekiyorsa 3. derim. Benim tarzım genelde L koltuklar oluyor. Belirli kisimdan ayırıp esnek görüntü vermek çok hoş. 🤍
Ben de bu tarz seviyorum ama eşim asla istemiyor, ikna da olmuyor. O 1. Ben 3. daha çok beğeniyoruz. Senin attığın gayet güzel aslında.
İlk kez kullanıcı yorumu duymak harika oldu 1 için bu yorumu okutmalıyım kesinlikle 😊 ben oturamıyorum koltukta uzanıyorum hep o yüzden konfor daha önemli, 3 daha konforlu görünüyor
Çok değil, yaklaşık 6 aydır karar veremiyorum 😊 ama bu haftasonu artık yeter diyeceğiz gibi yazarım mutlaka
Cevap
3Cevap
Üçüncü sırada ki
İkinci olan
Eşimle aynı modeli beğendin ama bakalım hangimiz kazanacak 😊
Son resim çok güzel ve şık duruyor. Ben çok beğendim. Sakın ortadakini almak gibi bir hata yapmayın.
Üçüncü sırada ki sıradışı
Sırt minderleri çıkmıyor oturma yeri de sabit o yüzden tereddüt ettim yoksa görselliği hoşuma gidiyor
Silersiniz çok mu zor çıkmıyorsa diye
Bazen genişlik istiyorum iri yapılıyım biraz sığmayınca yastıkları atıp rahat etmeliyim diye ama üstteki modeller de ilki dar ikinci de geriye devriliyor eski tip kanepe gibi oluyor
Kanepe gibi olanda anlatımınıza yakın
Hepsi ayrı güzel ama hepsinin ayrı artı eksileri var kasten yapılıyor olmalı insan kararsız kalıyor sonuçta, düşüncelerin için teşekkür ederim
Rica ederim
En iyisi çekyatlı ve bazalı olan koltuklardır. Hem depolaması iyi hem de misafir geldiğinde yatırırsın.
İlk sıradaki daha güzel
En alttakini alırım alsam
1. Olan
İlk sıra
Hiçbiri.
Neden 😔
Benim tarzıma uymuyor sen beğendiysen çoğunluğun beğendiğini alabilirsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar