Sizce hangisi daha kullanışlı olur koltukları yenileyim diyorum ama karar veremedim.

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg 🧡
Sizce hangisi daha kullanışlı olur koltukları yenileyim diyorum ama karar veremedim.

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg 🧡
Köşeli koltuklar taşıması, yerleştirmesi zor iş. Hele temizlik 🧹 işinde hiç düşünemiyorum.
Takım halinde ki koltuklar daha estetikli kullanışlı.
Ben yatak olabilen koltukları daha kullanışlı ve avantajlı buluyorum. Misafir için falan filan.
Takım halinde olanlarını daha çok beğeniyorum ve kullanışlı buluyorum ama köşe koltukları da küçük oturma odaları için ideal. Doğru seçim yapıldığında görsel olarak da odaya ayrı bir hava katıyor.
Tek tek olanlar 2ci görseldeki gibi
Takımlar daha kullanışlı ama köşeleri ben daha çok seviyorum..
Cevap
16Cevap
Köşeli koltuklar
Köşeli koltuklar temizlik yaparken çok zorluyor.
Salonda köşe takımlarını pek sevmiyorum.
Aslında yapının mimarisi çok önemli.
Köşelerin modası kalmadı bence koltuk takımı daha hoş
İkisini kullandım.
Şimdiki koltuğum köşe koltuk ve çok memnunum
Köşe koltuk benim açımdan daha iyi tek yaşadığım için ona göre evi dizayn ettim ama kalabalık bir evde normal takımlar daha kullanışlı olur elbette
Köşeli, kol dayamalı olmalı mutlaka.. Yorulurum yoksa..
Köşeli koltuklar benim çok hoşuma gidiyor ancak misafir olayını düşününce çok mantıklı gelmiyor. O yüzden takım daha iyi
Takım halindeki koltuklar bence daha ergonomik, köşeli koltuk kullanımı çok zor ve hantal olduğunu düşünüyorum.
Köşe takımı ile 9 yıl önce tanışmıştık ama çok kullanışsız bulduk ve koltuk takımı ile yeniledik.
Rahat rahat uzanayım da hangisinin olduğu çok da şey değil.
Üzerinde yayılma konusunda köşe takımları iyi oluyor ama tasarıma iyi uydurmak lazım.
Köşeli koltuğun temizliği zor oluyor diğerleri daha pratik ve güzel bence
Köşe koltuklar daha kullanışlı. Takım olanlar yaşlı işi... :D
ikisindende kullaniyorum ama köseli koltuklar'in keyfi ayridir.. tabi hangi oda ve oda olculeri cok onemlidir.
Takım daha kullanışlı ama köşe takımı da güzel duruyor
Katlanabilir koltuklar daha pratik ya
hoşbuldum 💮 kesinlikle hem yerden de tasarruf edilir
Takım halinde olanları seviyorum
Köşeli koltuklar...🎈
Bana fark etmiyor koltuk olsun yeter 😂
Bu köşeli olanları başka güzel buluyorum
Köşeli koltuk
Takim halinde mobilya
Be seviyorum
Takım severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?