Chicco mama sandalyesi
Kraft mama sandalyesi
Wellgro mama sandalyesi
Sunny Baby mama sandalyesi
Prego mama sandalyesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba,
Bebeği olan ailelerin alışveriş listelerinin başlarında mama sandalyesi geliyor. Bu yüzden mama sandalyesi seçimi çok önemli. Ben de en kullanışlı mama sandalyesi arayan, en iyi mama sandalyesi hangisi diye soran tüm arkadaşlara cevap olarak size fikir ve tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
Son dönemlerde piyasaya o kadar fazla mama sandalyesi çıktı ki seçim yapmak gittikçe zorlaştı. Ebeveynler hem kullanışlı hem de ekonomik olan ürünlere daha fazla yöneliyorlar. Mama sandalyesi tavsiye için en iyi mama sandalyesi ve en kullanışlı mama sandalyesi listem şu şekilde.
Chicco markasının en çok tercih edilen mama sandalyesi
Chicco Polly 2 Start Mama Sandalyesi. Fil ve Tavuk desenli çeşitleri bulunan bu sandalyenin özellikleri şudur:
Kraft markasında Kraft Snack Mama Sandalyesi son zamanlarda çok beğeniliyor. Özellikleri ise şunlar:

Wellgro markasinda ise Ergocha Plus Mama Sandalyesi modeli çok beğeniliyor. Bu mama sandalyesinin özellikleri ise şunlar:
Yaklaşık 350 lira civarı fiyatı olan Taffy Plus Mama Sandalyesi Sunny Baby ürünlerinde en çok tercih edilenlerden biridir.

Prego markasında ise Prego 3850 Polo Mama Sandalyesini sizler için tanıtacağım. Özellikleri:

Maller 4008 Lion Mama Sandalyesinin özellikleri ise şu şekildedir:
Arkadaşlar kızım 4 yaşında. 2nci görseldeki ürünün aynısının farklı markasını deneyimlemiş biri olarak söylüyorum ki hiç memnun kalmadım. Neden mi? Rahat ve geniş oturak bölgesi olduğu için çocuk kayabiliyor. Ayrıca çocuklar yemek konusunda maalesef çabuk ikna olmuyorlar 2 numaralı mama sandalyesinin alanı geniş olduğu için çocuk rahatlıkla sağa sola hamle yapabiliyordu. İhtiyacı olan birine verip, 3 numaralı sandalyeden aldık ve mutlu son. Yukarıda anlattığım tüm sorunlar anında bitti. (Altına ped diktirdik)
bir 3 bir de 9 aylık kızım var. ikisi için de aynı sandalyeyi kullandık. IKEA Antilop. Çok basit hafif herkese de tavsiye ederim. Hatta çoğu lokanta cafelerde dikkat edince hep bu mama sandalyesini görürsünüz. :)
mama sandalyesi alacağım zaman çok araştırıp yorumlara bakıp joie mimzy lx mama sandalyesi almıştım. Güzeldi 3 kademeli yatış pozisyonu, boy seviyesi ayarı vs vs çok kullanışlıydı. ama fena yer kaplıyordu. bir süre sonra onu açmaya üşenip ana kucağında falan yedirmeye başlamıştım. sonra arkadaşımın kullandığı portatif mama sandalyesini görünce onu aldım. peg perego rialto mama sandalyesi. şu an 2 yaşında ve hala onu kullanıyorum. normal sandalyeye geçene kadar da kullanırım. katlanıp çantasına konabildiği için yolculuklarda da yanıma alabiliyorum. mutfak masamızda bir sandalyede duruyor ve oğlumla birlikte oturup rahatlıkla yemek yiyoruz. çok memnunum, tavsiye ederim.
biz doğmadan kraft motion almıştık bir yakınımızda ikeadaki modeli almıştı bilmiyodu ama bizim aldığımızı süpriz yaptı bize ve sonra bebeğim için ikea modeli iyidi ilk zamanlar ama sonradan yavaş yavaş büyüyünce sıkıntı oldu bizde krafttan aldığımızı kullanıyoruz şimdi çok kullanışlı inanaki. En önemlisi çıkamıyor:D ikeanınkinde arkaya çok rahat atıyordu kendini bacaklarıda rahat değildi e böyle olunca yemek yemekde çok zorlaşıyordu ama kraft mation türüne kesinlikle bak derim:)
Basic sandalyeler az yer kaplıyor falan da bebek büyüdüğünde içine sığamaz oluyor. 2 yaştan sonra normal sandalyeye de otursalar, mama sandalyesinin konforu bir başka oluyor. Bence en iyi mama sandalyesi şöyle olmalı: sırtı yatmalı, tablası çıkmalı ve yüksekliği ayarlanabilmeli. Böylesi çok daha kullanışlı olacaktır.
Cevap
29Cevap
Chicco mama sandalyesi gadası kullanışlı duruyor
Bu tür seyleri ikinci el almanizi tavsiye ederim. Pahalı seyler aliniyor cocuk ya biniyor ya binmiyor bir kac sene sonra isinize yaramiyor. Yazzik ve israf. En iyi en güzeli en kalitesi ne alt tarafi bir mama sandalyesi sadeece yemek yerken oturcak saatlerce degil. Ve gözetim altında olcak. Bence abartmaninda bir anlami yok. Yinede siz bilirsiniz..
basit ve hafif olanı seçmek lazım ortadaki hantaldır ve taşımaya uygun değildir ayrıca da temizlemesi zor bebek onda saatler geçirmiyor yemek yiyip alıyorsunuz o kadar konfor düşünmeyin kullanışa bakın 2 çocuğu olan ve hantal bir mama sandalyesi almış olan bir baba olarak diyorum
www.hepsiburada.com/chicco-polly-2-in-1-easy-mama-sandalyesi-sunset-p-AILECHI507918771 Bunlar çok sağlam 2 sene önce almıştık önce bir yeğenim kullandı şimdi diğeri kullanıyor bence kaliteli bir şey al
Su en sondakinin bile daha sadesini almistik English Home'dan.
Uc yil once 60-70 lira falandi ve gayet de yeterli oldu.
Hic gerek yok kaba esyaya fazla detaya.
Zaten max. 1.5 yasindan sonra cogu oturmuyor bile.😏
Daha geçen hafta arkadaşımn çocuğu oldu ona bakıyorduk, en iyisi ve en fonksiyoneli buydu, boyu ayarlanavilir ve arkası yatiyor
www.joker.com.tr/.../16021
C deki bütün starbuckslarda var gidip görebilirsin bu arada :))
Lorelli benzeri chicco kullandı oğlum. Ek gıdaya geçiş sürecinde tam oturamıyor bebekler ve bu yüzden sırt kısmı yatan mama sandalyeleri daha kullanışlı oluyor.
Kızım bebekken chicco polly magic diye bir model vardı. Senelerce kullandım. hatta onunla bir kaç bebek daha büyüdü arkadaşlara da verdim kullansınlar diye. ana kucağı olarak da kullanabilmiştim. çok hafifti. Hala piyasada varsa tavsiye ederim.
Çocuk üzerinde bir zaman sonra sıkılıyor durmak istemiyor zaten
O yüzden ucuz ve sade birşey almak en iyisi
Lorelli Oliver Sırt Ve Boy Ayarlı Bebek Mama Sandalyesi.
En ucuzu alınmalı böyle şeylere çok para vermek ahmaklıktır
Ben internetten Baby Bee markalı ama Baby Care Bc-511 Flex, Baby Care, Kanz Gri Campo, Kiwi Koala markaları ile aynı katlanır sökülür her parçası ayrı hareket eden mama sandalyesi aldım. Gayet kullanışlı kaliteli. Beğendik biz. Almayı düşünenler için ürünü kurarken incelemesini de yaparak kayıt almaya çalıştım.
youtu. be/r2M2RlYmAvY
Biz pilsan markayı almıştık. şu an Civilde 59 tl ye indirimde başka marka var oda yeter zaten çok oturmuyorlar sandalyede.
valla benim yeğenlerim kıçının üstünde iki dakikadan fazla duramadıkları için ablam hiç kullanamadı , bilemedim.
ıkea nın kini aldım ucuz diye :)
kullanım olarak taşımak, lekelerle uğraşmak vesaire bakımından diğerlerinin hepsinden kullanışlı.
görüntü olarak hepsinden daha sıradan
Gereksiz kalabalık edip çok yer kaplayacak ve pahalı bişey alma. Biz 5 ay önce english home'dan 60 liraya aldık gayet uygun ve kullanışlı temizliği kolay. Kesinlikle tavsiye ederim
Ben ikincisini kullanıyorum kızım için. Ve kolay kolay orayı bırakıcağını düşünmüyorum
Marka önermeyeceğim ama bir şey söyleceğim. Benim küçük bir kuzenim var mama sandalyesinden çıkmaya çalışırken kafa üstü dülmüştü o yüzden çok dikkatli olun
Model seçtikten sonra internetten 2. El ürün almani tavsiye ederim. Çok daha ekonomik.
Mama sandalyesi de nedir yahu eskiden mama sandalyesi mi varmış.. Ticaret için neler neler üretiyorlar..
Welgronun desteği çok iyi (ayakları) düşme tehlikesi en az olanı diye düşünüyorum malum çocuk büyüdükçe hareketlenecek
Ben Kraft markasının arcore mama sandalyesini aldım çok memnunum
kullandigim bisey yok cunku cocugum yok ama iyice arastir derim
Hem şık, hem de bebek için rahatlık açısından D ya da E'yi tavsiye ederim. Chicco'nun ürünleri de güzel.
Hiç gerek yok bunlara alın çocuğunuzu kucağınıza yedirin öyle
Prego mama sandalyesi diyorum💫
Ben aldım da aldığıma bin pişman oldum binmedi doğru düzgün
Bence oğlunu al yerine git bak sanki burdan desek alcan
Yeğenim peg perego kullanıyor ve memnunlar diye ben de ondan aldım ama 20 günümüz var daha deneyemedik
2 numaralı sandalye daha iyi görünüyor.
Ikinci olsun ayarlamali oldugu için
İkincisi ayarlanabilir pratik güzelmiş
Bim de satılıyor 50 TL
Ortadaki gayet güzel.
Kaliteden yanayım bu yüzden B dedim
Bana göre hepsi aynı gibi 😂
Özellikleri farklı rahatlığı farklı
ikinci olan
#emre00
Gerek var mi ki? 8,5 aylık bebeğim var almadık.
b ve e şıkları çok hoş geldi gözüme.
Sırt ve boy ayarlı olan güzel gözüküyor ✔️
açılır kapanır olanlar prarik oluyor
ikiside aynı değil mi zaten 😂
gereksiz bence kucağiniza alip öyle verin mamasini
İkeadaki iyiydi.
Allah bağışlasın.
2 güzel
1 yasina kadar anne sütü
İkea da klasik bir tür vardı, o iyi
G şıkkı bence kaliteli duruyor.
Kraft mama sandalyesi