İlk kez mama sandalyesi hediye alacağız. Ne alınır? Alırken neye dikkat edilmelidir? Alıp kullandığınız ürünleriniz var mı? Fiyatı en fazla 200 TL kadar mama sandalyesi önerileriniz nelerdir? mama sandalyesi
Ne tür bir mama sandalyesi almalıyım, yardım edebilir misiniz?
Benim arkadaslarimın hepsi ikea daki plastik mama sandalyesi kullaniyor. Pratik oldugunu söyluyorlar hemencik yikaniyormus ve fiyati digerlerine gore daha uygunmus. Sürekli biseyler dökülecegi icin yikanmasi kolay bisey olmasi mantikli olur
Bu urunu gordum. ama ek yerleri icin farkli yorumlar var. Ikedada var bu tarz bisey. Katlanmasinida istiyoruz. Basit bir plastik olsun istemiyoruz. Saglam olsun vs vs
E bebekten Babyplus aldık 50 lira çok memnunum hem hafif o senin dediklerin ağır olur Gerek olduğunda bunu her odaya götürüyoruz hafif olsa daha iyidir taşınması kolay olur. ne gerek var o kadar para vermeye birde içine minder alirsan çok olsun 20 lira yeter yani.
İkeanın mama sandalyeside çok kullanışlı tavsiye edebilirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oturdugu yerin bacaklari geçirdiği kismin dar olmamasina dikkat edin pisik olmasina neden olabilir cocugun ne kadar genis o kadar iyi ama tabikide icinden dusucek kadarda büyük olmamali
Ben internetten Baby Bee markalı ama Baby Care Bc-511 Flex, Baby Care, Kanz Gri Campo, Kiwi Koala markaları ile aynı katlanır sökülür her parçası ayrı hareket eden mama sandalyesi aldım. Gayet kullanışlı kaliteli. Beğendik biz. Almayı düşünenler için ürünü kurarken incelemesini de yaparak kayıt almaya çalıştım. youtu. be/r2M2RlYmAvY
Pilsan aldim ben oğluma suanda 4 yasina gircek kendisi bazen kullanıyor. Cik pata bermeye gerek yok bence. A 101 e de gelecek persembe gunu. Bence bir bakin derim
En İyi Cevaplar