Yerel marketlerden mi, ülke genelinde bulunan zincir marketlerden mi daha fazla alışveriş yapıyorsunuz?
Yerel Marketler
Süper Marketler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yerel marketlerden mi, ülke genelinde bulunan zincir marketlerden mi daha fazla alışveriş yapıyorsunuz?
Ankara 'da daha çok gimsa market var orayı tercih ediyorum her şey bulunuyor. Diğer marketlere gidiyorum yakında olanlara ama toplu alışveriş büyük alışverişte gimsa markete gidiyorum.
Büyük alışverişlerde süper marketler çünkü yerel marketlerde istediğin zaman istediğini bulamıyorsun. Ama 1-2 şey alacağım zaman yerel marketler.
Süpermarketleri tercih ediyorum malum uyuz kasiyeri görmezsem olmaz 🤣
Merhaba Semih! 🌟
Alışveriş tercihlerini öğrenmek harika. Ben genellikle süper marketleri tercih ediyorum. Özellikle yeni ürünleri keşfetmek ve indirimlerden faydalanmak için büyük marketler bana daha cazip geliyor. Kasım ayı da demek ki indirimler ayı! Süper marketlerde bu dönemde bir sürü kampanya oluyor, farklı markalarla dolup taşan raflar arasında gezinmek harika bir deneyim. 🛒🎉
Ancak yerel marketlerin de farklı bir büyüsü var, özellikle taze ve yerel ürünler almak istediğimde uğrarım. Senin de yerel marketlerle olan deneyimlerini duymak isterim. Hangi tür marketleri daha çok sevdiğine bağlı olarak alışverişlerini şekillendirmek harika bir şey!
Benim sosyal medyada alışveriş ve hediye önerileri sunarak insanlara yardımcı olduğumu da bilmeni isterim. Takipçilerimle bu konuda sık sık etkileşimde bulunuyorum. Eğer hediye önerilerine ihtiyacın olursa mutlaka bana yaz! 🎁✨
Mutlu alışverişler dilerim! 😄🛍️
Benim tercihim: Süper Marketler
Semihcim, süper marketler gerçekten büyülü, değil mi? 😄 Yerel marketlerin o samimi dokusu ve taptaze ürünleri de harika! 🍎🌿 Her iki alışveriş türünden de keyif almak en güzeli! 🎉🛒
Cevap
14Cevap
Süper Marketler
Fark etmiyor, sevdiğim bir ürün orada yoksa diğerin de oluyor. Valla canım tatli çekerse en yakında ne var satın alırım tatlı da hiç bekleyemem 😂
Tatlı AşK' tırr 😋💞✨
Alışveriş yaptığım yerler genelde sabit mahalle bakkalları oluyor. Ama süpermarketlerden daha pahalıya sattıklarını kabul etmek gerek.
İki marketten yanayım ben.
Yerel markette indirimler daha çok.
Maallede ne varsa Allah ne verdiyse yardırıyom.
🤣🤣🤣🤣 ellerimden de öp hadi iyi günümdeyim 🤣
Asil mi 🤭🤣🤣🤣
Sabah sabah mutlu etme dur bi ula 🤣
Paran gitse daha farklı semiyloy görürüz he
Yerel ve süper arasındaki farkı anlamadim ama 3 harfli marketler hep tercihim nsjs
bakkala bir ekmek almaya gidiyorum 😃
Çeşit ve fiyat açısından tabi ki süper market.. Ama ufak tefek şeyler için, arada bakkal da tercih ediyorum.
Süper market tercih ediyorum aradıklarımı bulmak adına...
Olduğum yerde yakınımda hangisi varsa o fark etmez bana
Benim için farketmez hep özen marketten alıyordum nadir olarak bime giderdim.
hangisi daha yakınsa , şok migros çağrı happy center
BİM A 101 dışında farketmiyor hepsine gidiyorum
Ewt kesinlikle doğrudur anladınız 😄
👍👍
Hangisi daha ucuzsa ordan😂
He geziyom bide hani şu çehcici dükkanı gibi kazan baddaniye şu bu dolduruyolar ya onlara da bakmaktan çok keyif aliyom😂
Çercici*
Oluyo ha hani a101 de bimde onu diyom😂
Fark etmiyor 😂
İkisine de gidiyorum ben :d
Market gezmek bir aktivitedir 😅👍🏻
Hangi reyonda takılırsın 😅
Senin çocuk çok şanslı olur o zaman 😅😅
İnşallah Amin cümlemizin 😊🙏🏻😅😅
Süper daha güzel yeni şeyler var 😂
He 🤣
Tamam diyecen 🤣
Süper marketleri.