Pazar alışverişi.
Market alışverişi.
Her ikisi de.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Pazar tabii ki evladım.. Evden çıkarken bi pazara kadar giderim derim... sağ salim geleceğim meçhul.. Belki de mezara kadar 🤪 gelir mi ki benle fizana kadar meçhul..
Nerede uygun ve tazeyse oradan alırım. İşimi hızlı halletmeye severim ama tek tek bakıp öyle alırım üşenmem.
Pazarda da tüm pazarı gezmeden bir şey almam. Hızlıca bir dolaşıp fiyatlara ürünlere bakıp dönüşünde de tek tek alacağımı alırım. Pazarda saatler geçirenleri de anlamıyorum benim işim maksimum 15 20 dk sürüyor
pazar adı gibi kendiside heyecan veriyor birincisi ürünler taptaze ikincisi birebir bilgi alışverişi ve deneyimlemek tadımlık yaşamak yani özgür davranış pazar alışveriş için çok ideal yalnız kış ve çok sıcak yaz ayları :( ben yokum desem yalan olmaz.
Cevap
36Cevap
Maket daha rahat şu dönemde. Çünkü dışarıda insanların göremediği bir savaş var. Ve bu savaşta insandan insana bulaşan bir virüs var. Pazarda maske mesafe kuralları neredeyse yok denecek kadar az. Bu yüzden. Ama pazar markete göre daha ucuz ve bazen daha taze açılıyor. Ama marketten aldığın yiyeceğin güvenliğinden de kalitesinden de haberin oluyor en azından. Ben böyle düşünüyorum yani...
Pazar yakındaysa pazarda meyve sebze ucuz ve daha güzel oluyor. Şokta satılan domatesler falan hep ya bembeyaz ya da çürümüş oluyor. BİM'i sebze meyve alanında beğeniyorum. Ama pazar en iyisi.
markette daha rahat karar verebiliyor insan ama pazarda kargasa sesler bilmem ne insan neye ne kadar para verdiğini unutuyor
Marketten alıyorum. Hangi yemeği yapacaksam ona göre tane tane alıyorum. Patates soğan zaten çok gittiği için kilo ile alıyorum.
Pazar da zaten o fiyat olam ürünü marketlerin indirimmiş gibi gösterilmesinden dolayı artık direkt pazar oluyor:)
market ya da manav. pazardan aldığım domatesler ezik çıkmıştı yıllar önce o günden beri önünden bile geçmem 😂
Market, en son ne zaman pazara gittiğimi hatırlamıyorum
Yaşadığım ortamdaki köy pazarlarındaki alışverrişler daha organik.
Pazarın olduğu gün marketlerde halk günü oluyor burada bu ara market iyi oluyor hava çok soğuk
Pazarda ki tezgahtarlar genelde çürük ürün kakaladığı için hiç sevmiyorum pazar alışverişini
Evdeki hesap Pazar’a uymasa da Pazar iyidir ne olduğu daha belli olur
pazarda beğendiğiniz ürünü seçme şansınız var markette o şansınız yok çoğu ürünler paketlenmiş
Cuma günü pazar alışverişi diğer güncel çarşı Ve market alışverişi yapıyorum.
Pazar daha güzel yaa.
Hele ki çalışanlar ile aranız iyiyse, daha ucuza alıyosun.
😎
Pazarları aşırı kalabalık buluyorum. Ayrıca sürekli bağıranlar falan benim kafam kaldırmıyor o gürültüyü artık.
insanlar genellikle pazar bitiminde çöpler arasinda kalan çürük çarık sebze meyveleri topluyor birileri gurur duysun
Market çünküsü kazıklayan yok nedense pazarda illa zarar ediyorum bu yaz ilk defa pazara gittim kirazı 7 liraya verdi markete 1 buçuktu hesapla
Genelde daha uygun olduğu için BİM'i tercih ediyorum. Bugün pazara göz attık her şey ateş pahası olmuş.🙄
Pazarda insanlar çok iç içe, yerlerde bir sürü sebze meyve olduğu için üzerlerine basmak zorunda kalmak rahatsız ediyor.
Mobil platform uygulamalarından alışveriş yapmaktan aşırı bunalirim ve kapalı ortamlar geriyor beni
Pazar alışverişi
Genelde marketten alıyorum
Market alışverişini tercih ederim
Pazar candır gerisi heyecan
Marketi tercih ediyorum.
Pazardan nefret ederim çok ilkel 🙄
Pazar daha sıcak geliyor.
Yani ben markete giderim dmcmx
Yerine göre değişir ama en çok market
Genelde babam pazar alışverişi yapar
Bsna her yer uyar cent
Hepsi