Ev & Yaşam Hangi süpermarketi tercih ederdiniz? MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 3üde evinizin karşısında olsa A101 BİM ŞOK Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi süpermarketi tercih ederdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Migros 1 2 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Ben 3ünü soruyorum u Barış_LonelyForever +1 yıl Bunlara gitmiyorum
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Genellikle BİM ama tabi A101 de tercih ediyorum 1 0 Yorumla
ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl valla evime en yakın A101 olduğu için a101i tercih ediyom 0 3 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl 3üde evinizin karşısında olsadedim Yorumla ffatmaaaaaaaaaaaa +1 yıl a101 derim galiba zaten her markette aynı şeyler satılmıyo mu Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Hayır mesela üçününde yoğurdu farklı marka Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl ben Carrefour tercih ediyorum 1 2 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Ben 3ünü soruyorum Yorumla kurumeyvecanavarı +1 yıl tercih etmem açıkçası onları Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Üçüne de karşıyım. 1 3 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Maddi durumun iyi galiba Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Alakası yok. Başta hepsi büyük sermaye ile kuruldu ve ucuzdu sonra ucuz algısı yaratıp hem pahalı oldular hemde küçük ve orta ölçekli esnafı bitirdiler. Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Fiyatlara bir daha bakayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Migros
Ben 3ünü soruyorum
Bunlara gitmiyorum
Genellikle BİM ama tabi A101 de tercih ediyorum
valla evime en yakın A101 olduğu için a101i tercih ediyom
3üde evinizin karşısında olsa
dedim
a101 derim galiba zaten her markette aynı şeyler satılmıyo mu
Hayır mesela üçününde yoğurdu farklı marka
Yakın olana gidiyorum.
ben Carrefour tercih ediyorum
Ben 3ünü soruyorum
tercih etmem açıkçası onları
Hepsine de giriyorum tek tek 😅 Seçemem
evime en yakın olanı...
Üçüne de karşıyım.
Maddi durumun iyi galiba
Alakası yok. Başta hepsi büyük sermaye ile kuruldu ve ucuzdu sonra ucuz algısı yaratıp hem pahalı oldular hemde küçük ve orta ölçekli esnafı bitirdiler.
Fiyatlara bir daha bakayım
Şok'a giderim daha sıcak ve samimi geliyor nedense
BİM diğerlerini sevmiyom :D
BİM 💙
A101