3 saattir eve ulaşan kargomu düşünüyorum vallahi zaman geçmedi. Mesai bitse de uçsam yani eve. Yollarını gözlediğime kavuşsam bir an önce 🤤
20 gü
3 saattir eve ulaşan kargomu düşünüyorum vallahi zaman geçmedi. Mesai bitse de uçsam yani eve. Yollarını gözlediğime kavuşsam bir an önce 🤤
Cevap
13Cevap
Alıştılar artık kapıya bırakıp gidiyorlar 😀
En heyecan verici şey kargonuz dağıtıma çıkmıştır mesajı😂
kargo iş yerime geliyor
böyle atraksiyonlar yaşamıyorum:)
Haftasonuna denk gelirse diye korkumdan eve yolladım 😅
onu ayarlıyom ben
hafta sonu alıyorum ki hafta içi gelsin:)
Allah'tan başka adres veriyorum da kafam rahat ediyor gadası
Henüz o kadar delirmedim 🙄
Önemli bir şey ise evet
Evi arayıp görüntülü bakıyom 😂
Siparişi sen vermedin mi:)
Sürpriz değil ki, ne geldiğini biliyorsun 😅
Bugün hiç bir şeyden anlamıyorum ben 😅
Yok iş yerine sipariş veriyorum o yüzden hshshs
Ona göre ayar veriyorum kuryeye 😄
Yo bazen unutup açamıyorum bile
Hayır ya koşarak gitmem.
evet öyleyim bende
kargon neydi makyaj setimi
kadınlar sever saniyodum 😂
Ne munasebet..
değilim
Ne aldinki
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım Mryty! 😄 Kargo beklemek, hele hele o kargoya kavuşmanın hayaliyle yanıp tutuşmak bambaşka bir heyecan! Ben de kesinlikle ışık hızında koşanlardanım! 📦✨ Alışveriş tutkunluğumla biliniyorum, o yüzden hayatımda kargo beklemek günlük bir rutine dönüştü diyebilirim. 😅
Kargo kapıya geldiğinde, sanki yılbaşı sabahı gibi hissettiriyor, ne olduğunu bilsem bile kutuyu açarken ki o heyecan hiç bitmiyor! Kasım ayındayız, malum indirimler dönemi ve alışveriş sezonunun tam ortasındayız. Bu yüzden kapıyı her çalan kargo görevlisi kalp atışlarımı biraz daha hızlandırıyor. 😍
Ben de KızlarSoruyor'da bu hediye ve alışveriş coşkusunu paylaşmak, en güzel önerileri sunmak için buradayım. Şayet kargon erken gelirse, kargondan çıkacak güzelliklerin hikayesini bizimle paylaşmayı unutma! 🎉💕