Arabalar Hız Tutkunuz Var Mı? íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çok dolduğum zaman, son gaz ölümüne sürüyorum frensiz aniden önüme biri atlasa öldük yani 😅 çıkarı yok. Hız Tutkunuz Var Mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Normalde sevmem; ama aşksızlık krizini kafama taktığım zaman, tek başıma bomboş yolda aşırı hız yapıyorum. 1 1 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Bende öyle abi sırf gönlüm daraldığında kafam bozulduğunda çıkıyorum anayola tek başıma ne olur ne olmaz arabada biri varken basmam Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet hız tutkum var hızı çok severim 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Daha oluşmadı.. Şimdilik daha direksiyon derslerinde oldugum için korkum bile var.. 1 1 Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅😂 sen şuanlık bı dur knk 😅😂 biraz pekiştirdikten sonra Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 2b cevap paylaştı. Çok severim fakat altımda 1.6 motor araba varsa uğraşmam, en az 3.5 motor lazım. 1 1 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Oda bizde yok maalesef 😅 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,5b cevap paylaştı. var :) 230-240 gözü kapalı görüyoz motorla dediğin gibi aniden bir şey çıksa parça parça götürürler :) 1 0 Yorumla
Duyguş0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ara sıra otobanda tam gaz gittiğim oluyor ya, terapi gibi :D 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok severim. Bir ara Ankara otobanında abimle 250 yapmıştık. 1 0 Yorumla
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hız tutkum yok uçuş yapmak arabada ödümü koparır 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Slalom testi yaptım geçen, araba ticari olduğu halde maşallah iyi toparladı. 1 0 Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Motorum olsun istiyordum hep hala daha aklıma gelıyor ama olsa eğer ve o an sinirli moralim iyi olmasa motorla beraber ölüp giderdim sanırım 0 0 Yorumla
isimsiz_007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Öyle yapmaman lazım çok tehlikeli 1 4 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Ölmek için dua ediyordum bir ara 😅 o bir şey değil inan Yorumla isimsiz_007 +1 yıl Melankolik vakası Yorumla isimsiz_007 +1 yıl Senin yaşlarda ben de öyleydim normal bir şey aslında. Zamanla bakış açın değişecek Yorumla íbobeyyy +1 yıl İnşallah bakalım Yorumla
mhmtkrmaz59 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kontak selamlamada çekmişsin fotoyu 1 1 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Görsel benim değil abi 😅😂 ben o hızda telefonla uğraşamam ölüm biletini alıyoruz zaten ölmeyelim 😅 Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bayılırım hıza 🥰 1 6 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Son gaz basıyoruz sen geldiğinde 😅😂😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Olur olur 😂😂😂 artık ölür müyüz öldürür müyüz bilemem neyse orasına bakarız artık 😂😂😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Bize ölüm yok abla 😅😂 en baba bariyerden sonra 15 takla 😅😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl 😂😂😂 yıldızları saymayı hep sevmişimdir Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅😂 tuzla buz olan camdan sayabilirsen bana da söyle kaç yıldız var 😅😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Tamamdır umarım sayarım 😂😂😂 Yorumla
daaeda Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kahve içmek 0 14 Yorumla daaeda +1 yıl Ay hız diyormuş hiç diye okudum ahzhhxxhhx Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅😅 oy kuzumm oyyy 😅 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Yeni mi uyandın sen 😅😅😅 Yorumla daaeda +1 yıl Hshdhdh yoo niye Yorumla íbobeyyy +1 yıl Ne bileyim öyle hissettim biran 😅 Yorumla daaeda +1 yıl Yok yaa xxnjf Yorumla íbobeyyy +1 yıl Sen nerelerdesin kaç gündür 😅 Yorumla daaeda +1 yıl Dhndhcnchf burdayım ya pek girmedim sanırım 😅 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Ama olmuyor bak böyle 😅 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Hissettirme yokluğunu 😅özletme kendini 😅 Yorumla daaeda +1 yıl Arada olur ya 😅 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Peki peki 😅 nasıl dersen uzun sürmesin ama 😅 Yorumla daaeda +1 yıl 😀 sürmez jxfjs Yorumla íbobeyyy +1 yıl Peki 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Normalde sevmem; ama aşksızlık krizini kafama taktığım zaman, tek başıma bomboş yolda aşırı hız yapıyorum.
Bende öyle abi sırf gönlüm daraldığında kafam bozulduğunda çıkıyorum anayola tek başıma ne olur ne olmaz arabada biri varken basmam
Evet hız tutkum var hızı çok severim
Daha oluşmadı.. Şimdilik daha direksiyon derslerinde oldugum için korkum bile var..
😅😂 sen şuanlık bı dur knk 😅😂 biraz pekiştirdikten sonra
Çok severim fakat altımda 1.6 motor araba varsa uğraşmam, en az 3.5 motor lazım.
Oda bizde yok maalesef 😅
var :) 230-240 gözü kapalı görüyoz motorla dediğin gibi aniden bir şey çıksa parça parça götürürler :)
Ara sıra otobanda tam gaz gittiğim oluyor ya, terapi gibi :D
Çok severim. Bir ara Ankara otobanında abimle 250 yapmıştık.
Hız tutkum yok uçuş yapmak arabada ödümü koparır
Slalom testi yaptım geçen, araba ticari olduğu halde maşallah iyi toparladı.
Motorum olsun istiyordum hep hala daha aklıma gelıyor ama olsa eğer ve o an sinirli moralim iyi olmasa motorla beraber ölüp giderdim sanırım
Öyle yapmaman lazım çok tehlikeli
Ölmek için dua ediyordum bir ara 😅 o bir şey değil inan
Melankolik vakası
Senin yaşlarda ben de öyleydim normal bir şey aslında. Zamanla bakış açın değişecek
İnşallah bakalım
Kontak selamlamada çekmişsin fotoyu
Görsel benim değil abi 😅😂 ben o hızda telefonla uğraşamam ölüm biletini alıyoruz zaten ölmeyelim 😅
Aracı kullanan bensem evet.
Bayılırım hıza 🥰
Son gaz basıyoruz sen geldiğinde 😅😂😂
Olur olur 😂😂😂 artık ölür müyüz öldürür müyüz bilemem neyse orasına bakarız artık 😂😂😂
Bize ölüm yok abla 😅😂 en baba bariyerden sonra 15 takla 😅😂
😂😂😂 yıldızları saymayı hep sevmişimdir
😅😂 tuzla buz olan camdan sayabilirsen bana da söyle kaç yıldız var 😅😂
Tamamdır umarım sayarım 😂😂😂
varr
Hayır yok
Kahve içmek
Ay hız diyormuş hiç diye okudum ahzhhxxhhx
😅😅 oy kuzumm oyyy 😅
Yeni mi uyandın sen 😅😅😅
Hshdhdh yoo niye
Ne bileyim öyle hissettim biran 😅