Aşk İlişkileri Peşinizden koşanlar mı oldunuz koşturan mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Peşinizden koşanlar mı oldunuz koşturan mı? Güncellemeler+1 yıl Peşinizden koşturan mı oldunuz koşan siz mi oldunuz #edit Peşinizden koşanlar mı oldunuz koşturan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Zamanında ikisi de olmuştur.. Sigara içtiğim için pek uzun soluklu koşamıyorum ama.. :)) 2 0 Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kimsenin peşinden koşacak kadar aşık olmadım 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Koşan oldu, koştuğum da oldu. Değişken bir durum. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı. başlıkta bozukluk var 😀 koşulan oluyorsak ne oluyor 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben de farkettim ama sormuş bulundum bi hata var yazılımda 😂 Yorumla merakettimmişte +1 yıl doğrusu birilerinin peşinden koşan mısınız? yoksa birilerini peşinizden koşturan mı? bu olmalı 😀 Yorumla Soran +1 yıl Düzelttim ama 😀 Yorumla merakettimmişte +1 yıl tamam edit 😀😂 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Görücü usulü evlenmistim🙂 ilk ve sonum🙂 1 7 Yorumla Sezen33 +1 yıl Sonumdu... Yorumla Soran +1 yıl “Hayırr” bu böyle olmamalı tek aşk diye bşy yok 😂 Yorumla Sezen33 +1 yıl Olur, olur🙂 Yorumla Soran +1 yıl Öyle düşünme daha senin önünde güzel anılar yaşayacağın yaşların var :)) Yorumla Sezen33 +1 yıl Aşk oldu da biz mi istemedik enişte 🤣 Aşk lazım aşk lazım 🙂Sevmeye sebep lazım 🙂https://m. youtube. com/watch? v=_nIaKev4T_o Yorumla Soran +1 yıl Mutlu olmayı en çok hakeden insanlar yalnız olan insanlardır. Sen istiyorsan zaten birgün kapını çalacaktır 🤗 Yorumla Sezen33 +1 yıl Amenna🙂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 206,6b cevap paylaştı. Peşimden hiç bir kız koşmadı maalesef 1 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben koşarsam yakalanman 😀 benim kaçmayanım makbul 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. her 2 durum da oldu acikcasi. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Koşturan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zamanında ikisi de olmuştur..
Sigara içtiğim için pek uzun soluklu koşamıyorum ama.. :))
Kimsenin peşinden koşacak kadar aşık olmadım
Koşan oldu, koştuğum da oldu. Değişken bir durum.
başlıkta bozukluk var 😀 koşulan oluyorsak ne oluyor 😂
Ben de farkettim ama sormuş bulundum bi hata var yazılımda 😂
doğrusu
birilerinin peşinden koşan mısınız? yoksa birilerini peşinizden koşturan mı?
bu olmalı 😀
Düzelttim ama 😀
tamam edit 😀😂
Görücü usulü evlenmistim🙂 ilk ve sonum🙂
Sonumdu...
“Hayırr” bu böyle olmamalı tek aşk diye bşy yok 😂
Olur, olur🙂
Öyle düşünme daha senin önünde güzel anılar yaşayacağın yaşların var :))
Aşk oldu da biz mi istemedik enişte 🤣 Aşk lazım aşk lazım 🙂Sevmeye sebep lazım 🙂https://m. youtube. com/watch? v=_nIaKev4T_o
Mutlu olmayı en çok hakeden insanlar yalnız olan insanlardır. Sen istiyorsan zaten birgün kapını çalacaktır 🤗
Amenna🙂
Peşimden hiç bir kız koşmadı maalesef
Ben koşarsam yakalanman 😀 benim kaçmayanım makbul
her 2 durum da oldu acikcasi.
:D Komik karikatürmüş :D
Hem kosan hem kosturan
Koşan.
Koşturan
ikiside olmadı.
İkisi de oldu