Gizli Üye(30-35)1 yılBu yazacaklarimi beyler de hanimlarda okusun. Ama kesinlikle beyler okusun, okutturun erkek milletine.
Biz kadinlarin icin bazi seyler onemlidir. Cicek, ozel gun kutlamasi, evlilik teklifi vs. Erkekler bunu anlayamiyor ya da anlamak islerine gelmiyor.
Ben evlilik teklifi almadim. Esime ilk 1 yil soyledim evlilik teklif etsen falan diye ama soylemekte hosuma gitmiyordu. Hani kendi dusunerek yapsa, istetmese daha iyi. Wvliyiz ya zaten gerek var mi ki dedi. Istiyorum lutfen dedim. Tamam dedi dedi gecti gunler haftalar.
Ben cocuk gibi disari ciktigimizda falan etti, edecek galiba. Aha bir mekana geldik burada mi edecek acaba diye beklenti icindeydim. Bu beklenti olarak kalmaya devam etti.
Bende bir sure sonra hevesimde, beklentimde kırıldı zaten. Artik demez, istemez de oldum. Beklemeyi de kestim zaten.
Benim bir rahatsizligim oldu. Fazla animsamakta istemiyorum. Hastane de vs de kaldim biraz zor günlerdi. Esimde olabildigince yanimda olmaya calisti. Evde de bir sure toparlanma surecim oldu. Hani oyle cicektir, evlilik teklifi, ozel gunlerin hatirlanip kutlanmasi umrumda degildi.
Umrumda olmamasini, beklentiye girmemeyi esim ogretti zaten. Bir yandan da uzuluyorum. 3 gunluk dunya. Icimizde ukte kalan seyler olmali vs diye dusunuyordum kendi icimde. Hani bazi seyleri ben yapabilirim. Icimde ukte kalan bir bolumu okuyabilirim mesela ama bazi seyleri de cevrenizin saglamasi lazim iste.
Onunda olmamasi, beklentiye girmemek gerektigini, hevesinizin, hayallerinizin tuzla buz olmasinj cevrenizdeki insanlar ogretiyor. Bu hayatta her istediginiz olmuyor bu bir gercek. Olabilme ihtimali yuksek seylerde olmuyor. Hani cicek, yuzuk, ozel gun hatirlanmasi bilmem ne alacak maddi gucunuzde vardir ama insan bu amaca harcamak istemiyorsa harcamiyor.
O saglik sorunlarindan biraz zaman gectikten sonra esim beni aldi bir yere goturdu (hikayenin devamini anladiniz bence) ben normal birngun gecirecegiz, yemek yiyip ayrilacagiz diye dusunuyorum. Beklentiye girmemeyi ogrendim sonucta. Hele ki boyle seyleri dusunmeyen, kadinin istegini onemsemeyen, ince dusunceli olmayan, bir seyleri istetmeden kendi hur iradesiyle yapmayi akil edemeyen bir erkek varsa yaninizda.
O gittigimiz gun evlilik teklifi aldim. Yuzuk almis, diz coktu, evlilik teklifi etti. Bir seyler soyledi soyledi, saglik cok kiymetli ben cok uzuldum sen rahatsizlaninca, aklima ilk senin isteklerini yapmadigim geldi vs dedi. Teklifi etti cevap bekledi.
Biz evliyiz zaten dedim. Evet ama 2. baharimizi yasayabiliriz dedi esim. Yuzuk kutusunu elimde kapattim. Bu seylere bu saatten sonra gerek yok,2. bahara da gerek yok. Bazi seyler zamaninda guzel. Ben bir sey beklemiyorum artik senden. Yap ya da yapma bir sey ifade etmiyor. Bircok seye hevesimde kalmadi, beklentim de. Bu ortam, bu yuzuk, teklif benim icin anlami yok artik.
Muhtelemen vicdanini rahatlatmak icin yapiyorsun bunlari. Bana bir sey olsaydi gocup gitseydim, karin icin yapmadigin seylerin vicdanen rahatsizligini cekecektin kendi icinde. Yani yine benim icin bir sey yapmiyorsun baktigin zaman. Ben boyle anliyorum en azindan. Kalk yerine gec otur, eve gidelim dedim. Bir sey demedi. O gun tek kelime etmeden eve gittik.
Beyler bir seyleri zamaninda yapin. Esiniz doye sectiginiz kadindan bir dal gulu, bir evlilik teklifini, onemli gunleri atlamayin. Onemsemediginizi bu kadar hissettirmeyin.
Biz kadinlar sizin her zaman yaninizda oluyoruz. Yemeginizi yapiyoruz, evinizi yuva yapiyoruz, cocuklarini yetistiriyoruz. Calisip maddi destekte sunuyoruz. Hep yaninizdayiz baktiginiz zaman. Ama biz kadinlarin yaninda kimse yok. Allah'tan baska kimsemiz yok.
Bir dal gulu cok gormeyin. Ozel gunleri unuttum vs diyorsunuz. Tuttugunuz takimi yedeklerine kadar ismini biliyorsunuz. Ne zaman kupa aldiniz, ne zaman hangi maca gittiginiz hatirliyorsunuz. Izlediginiz yetiskin filmlerdeki hosunuza giden, seksi buldugunuz hatunlarin isimlerini aklinizda tutuyorsunuz.
Ha ben tamamen s*lagim. Hic hafizam yok, b12 eksik vs diyorsaniz telefonunuz var. Hatirlatici olusturun. Akilli saatinize, bilgisayariniza, tabletinize ya her seye hatirlatici ekleyebilirsiniz. Teknoloji devrindeyiz. Unutmak istemediginiz seyleri önünuze cikariyor elinizde her ne varsa. Unuttum, hatırlamıyorum, hafizam iyi degil vs yapmayın ya. Bunlar o kadar onu kirici ki.
Butceniz yoksa cok şasali seyler yapmaniza da gerek yok. Olabildigince guzellestirin yapacaginiz bir teklifi mesela. Ortam guzel degildir, yuzukte guzel degildir ama sozlerinizle guzellestirin mesela.
Hayatiniza aldiginiz kadindan boyle basit seyleri esirgemeyin cok gormeyin. Olay sadece evlilik teklifi ya da cicek degil. Akliniza ne gelirse. Paranızı kadininiza harcamak konusunda cekinmeyin. Bu dunya sultan suleymana kalmamis, size de kalmayacak, paranizda kalmayacak. Dengeyi butceyi koruyarak bir seyleri yapmayi akil edin, ince dusunun.
Bir seyler icin gec olmasin. Zamaninda yapin bir seyleri. Esinizi, sevdiginizi kaybedince, sagligi bozulunca akliniza gelmesin boyle seyler. Her sey yolundayken yapin da bir anlami olsun. Heves kirmayin. Olsa da olmasa da olur ne var, ne onemi var, bu kadinlar ne bos seylerle ugrasiyor demeyin. Kadinin yarasi, uzuntusu omur boyu kaliyor bu konularda.
Siz farketmesenizde dinimizde demis. Kadinin huznu, kederi derin olur diye. Alin bir cicek elinize yapismaz. Omrunu sizinle gecirmis bir kadini sadece mutlu edersiniz bu hareketinizle. Basit seyleri esirgemeyin. Bu dunya cok kisa. Tabi o kadini sevmiyor ve icinizde gelmiyorsa onu bilemem... keske evlenmeseydiniz. Keske duzenim olur, cinsellik olur, yemegimi yapar diye sevmediginiz, deger vermeyeceginiz kadinlarla evlenmeseniz...
03 Yorumla- 1 yıl
Hanfendi çok haklısınız da zaten bunları herkes biliyor emin ol sadece erkek o kalıptaki biri veya değil siz bunu anlamıyorsunuz adam o kafada biri değil ondan onu bekleyemezsin böyle erkeklerle olmamanız gerekiyor çözüm çok basit insanlar değişmez
- 1 yıl
İnanki, biz kadınlar için bazı şeyler önemlidir yere kadar okudum ne olduğunuzu ne hisettiginizi ya da ne düşünüp ne istediğinizi biliyoruz kadınları anlamıyorum bilmem kat kat kitap yazılmalı vs hepsi geçti onların çokta gizemli değilsiniz size naif davranmyan el üstünde tutmayan illa bir şey almasına gerek yok bir sarılma bir seni seviyorum yeter aslında onu bile çok gören bırak erkeği her iki taraf içinde geçerli insan değildir ayrıca bunun kocası hayvan bizim ne suçumuz var
Soran1 yılAğlayarak okudum
En İyi Cevaplar
Moral bozmak istemem ancak erkek bunu anlamsız bulsa da, eşi seviyor diye, onu mutlu etmek adına yapar. Üstelik istediğin atla deve değil. Yapmıyorsa umursamıyordur, sevmiyordur. Sevmediği gibi adeta eşine işkence eder gibi onu beklenti içinde bırakıyor. Otur onunla açık açık konuş. Bu davranışının altında yatanları sor. Belki o da senin ona karşı ilgili olmadığını düşünüp kendince misilleme yapıyordur.
00 Yorumla
1 yılGül istemekle evlilik yıldönümü olmaz ısrarla da istenmez
Ha bu demek değildir ki seni önemsemiyor sevmiyor maddi olarak durum nedir bilmem ama güzel bir jest yapabilir. Sen gül istersin sana güllerle dolu bir otel odasında bir gece ya da bir restoranda güllerle donatılmış bir yemek masası gibi sürpriz yapabilir
10 Yorumla
1 yılEvet sana çok görüyor
Zaten normalde değer verse kendi düşünüp alırdı sen söylemeden
İnan onu çeken etkileyen birini bulsa güllerle donatır
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım ya, gerçekten bazen sevdiklerimizin ufak jestleri atlaması bizleri üzüyor, değil mi? 😔 Belki eşin gerçekten yoğun bir dönemden geçiyor olabilir ama sen de tabii ki bu durumu sevgiyle hatırlatmak istersin.
Bence bir akşam güzel bir sofra hazırlayıp, sakin bir ortamda konuşmayı deneyebilirsin. Hislerini nazikçe ve açık bir şekilde dile getir. "Bir gül" senin için basit ama anlamlı bir hediye olabilir, bunu ifade etmen önemli. Neden sana böyle küçük bir jestin o kadar değerli olduğunu anlatırsan, belki onu daha iyi anlar ve harekete geçer.
Ayrıca, bazen ufak şeylerin bile iki taraf arasında ne kadar önemli olabileceğini hatırlatmak gerekebilir. Unutma, iletişim mutlu bir ilişkinin anahtarıdır! Umarım en kısa sürede bir demet gül sana ulaşır! 🌹💕 Eğer başka hediye fikirleri konusunda yardıma ihtiyaç duyarsan, ben buradayım! ✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
1 yılÇok ilgisiz ve odun biri galiba
00 Yorumla
1 yılEvet gülü çok görüyor odunla evlenmişsin gadası
00 YorumlaBenimde böyle bir tanıdıgım vardı , kadın kendini alışverişe vurdu, kuaförler, kız arkadaslarıyla eğlenceler, eşide gözü açıldıgını düşündüğü için şu an kadının etrafında pervane... boşverin siz gül istemeyin kimse vazgeçilmez değil. Onsuzda gayet mutlu olabilirsiniz. Sadece kendinizi nelerin cok mutlu edecegini görmeniz gerekiyor.
00 Yorumlaatla eşşekle evlenmenin sonuçları. Şimdi toplumun yüzde 90 nı bu halde. Kadınlar yanlış seçimlerinin sonuçlarını ağır yaşıyor. Hipergaminde düştü şimdi. Yaşında vardır şimdi. Geçmiş olsun. Bundan 5-10 yıl sonra görücez toplumda kedi besleyen yalnız milyonlarca kadını. Kendi seçimleriniz bunlar. Gelip burada ağlamayacaksın şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTakıntılı davraniyorsun. Bence boş ver bir tane gul almadi diye kavga cikartilmaz. Bence yaptığın cocukca. Ayrica gül veya çiçek içten gelinir alinir. Al demekle aldiracaksan veya romantik ol deyip olduracaksan, bu çok da mantıklı gelmiyor bana. Adam böyle işte. Seviyorsan her seyiyle seversin. Sevmiyorsan da ayrılmak daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOna çiçek al senin yapamadığını ben yaptım de adamsa biraz utanır kızarır.
20 Yorumla
1 yılErkeklere ne yapması gerektiğini söylemeyin. Onlar gayet biliyor ne yapacağını , sadece istemiyorlar. İsteyen adam her şeyi yapar
20 Yorumla
1 yılAyyy en gicik oldugum erkek tipi. Alsa nolur yani?
Ben dogumgunumde 9 beyaz gul istedim almadi sandim cok uzulmustum ama almis 🥰 su karilarinizi/ sevgililerinizi arada mutlu edin ya haketmiyor muyuz arkadas?00 YorumlaAsla olmaz inan bana kendi değerin bil senin zamanin yoktu ben güllü aldim diye bilirsin. Hemde baya güzellini al
10 YorumlaKız İnternette yapıyorlar ya çiçeği alıp kocan kapıya gelince ver kapıyı kapat sonra kapıyı tekrar aç o almış gibi davran sevin JFMDMDÖDÖ anlar o zmn belki
00 Yorumla
1 yılNerden buluyorsunuz böylelerini merak ediyorum. Nedense böyleleri kıymetli oluyor.
Böyleleri: dolduracak çok kelime var ama saygım ve seviyem elvermiyor
00 Yorumla
1 yılUmursamamış biz kadınlar böyle şeylere anlam yüklüyoruz ama onlar maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAynı koca benim basimdada var ne istesem erteliyor almayacaksin almayacağım de bende beklemeyeyim diymi hep alırız yaparız hallederiz şapariz yok karar verdim bu kez iyi kusecem
10 Yorumla
1 yılAbi ne kadar saçma yaaa ulan 1 tane gül almak çok mu zor daha fazlasını yapmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİsteyip de neremle yiyeyim diye bir söz var hiç duymadınmi? İsteyerek alınan bir şey zaten manasız boş ver al çiçeği kendin ama onun başına çal
00 Yorumla
1 yılSenin istemen saçma sevse zaten kendi alırdı o çiçeği başkalarına alıyordur emin ol
00 YorumlaBi tanecik gülün sendeki anlam ve değerini anlayamıyor çünkü odun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEee yuh yaa bu gül alinmaz mi peki hiç mi hediye almaz
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSaçmalama yaa
Gizli Üye(30-35)1 yılZorla alinan cicekten de bi mutluluk heycani cikmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi çiçeğini kendin alma eşine asla yüz verme soğuk davran anlar belki it
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAh ulan ah bir sevdiğimiz olasa da kamyon la yigsak ama yok işde
00 Yorumla
1 yılbenimde böyle hödük bi sevgilim vardı haketmiyosun çiçek diyip almıyodu. ayrıldık bi hafta önce. rahatladım ağlamadım bile
00 YorumlaKendine gul al o geldigin de gorecegi yere koy. Sordugunda sen simartmadin bende kendimi simartiyorum dersin
00 YorumlaBenim ki de almiylr bir gül kac para olmuş onun yerine et alıp yeriz diyor 🤦🏻♀️
00 Yorumla
1 yılbenimki de boyle ben bana verdigi degeri sorguluyorum ne yazik ki
00 Yorumla
1 yılMüsade edersen ben alabilirmiyim size
10 Yorumla
1 yılNeden sürekli erteliyor? Cevabı nedir buna?
03 Yorumla- 1 yıl
Saçma olmaz.
Soran1 yılTamam alcam diyor. Hatta birgun çiçekçinin önünden geçtik. Açıksa alalim dedi. Açıktı bastı gaza gitti
- 1 yıl
Sormadın mı niye öyle yaptığını.
1 yılGül almayı sevmiyordur
00 Yorumla
1 yılSen isteme o alsın.
00 Yorumla
1 yılMaddi imkanlar uygun ise duyarsız biridir.
00 YorumlaBi gülü de cok görmüs demekki
00 Yorumla
1 yılSen kendine al yanına gitte utansın
00 Yorumla
1 yılHiç saçma olmaz beklentiyi kes.
00 Yorumlaİstemeden dahi alması gerekir… 🙄
00 Yorumla
1 yılEvliliğin nasıl gidiyor.
00 Yorumla
1 yılBir gülün fiyatı ne ya 2-3 krs bişe cimrimi nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir gül bir çiçek alamadı mı? Yuh bee. benim eşim olsa güllere boğarım. 🙈☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelki parası yok
01 Yorumla
Soran1 yılHayir var
Gizli Üye(25-29)1 yılAbla komiksin hahajajaj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir bitki neden bu kadar onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTam bir kalas anlamaz
00 Yorumla
1 yılBiz de gül alacak kız bulamıyoruz..
00 Yorumla
1 yıl🥺🥺
00 Yorumla
1 yıldeme sende boş ver
00 Yorumla
1 yılGünaydııııııın
00 YorumlaSeni sevmiyor bosan
00 YorumlaHemen ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıladam öküz
00 Yorumla
Detaylı bilgi