Eninde sonunda kadının dediği olsa da neler oluyormuş merak ettim. :D

Eninde sonunda kadının dediği olsa da neler oluyormuş merak ettim. :D

Cevap
4Cevap
Fazladan poşet almak isterim eşim yok der gadası 🤣🤣
eşim sevgilim yok maalesef
Ben tek başıma alışveriş yaparım, eşsiz/sevgilisiz en rahatı.
Ben herseyi almak isterim 😀😀 gerekli gereksiz ama olmuyor
Tek başımayım her şeye ben karar veriyorum
fikir ayrılığı olmuyor
Tek başımayım
Tek yaparım alışverişi
@tortitotilla biz de durum ne yavrum?
İki şey arasında kalırım o mu bu mu sana sorarım sen ikisini alalım dersin😂 sonra en mantıklı olanı alırız😂
Mantıklı olanı alayını almak yavrum ya 😂
😂😂 mantıklı olan benim dediğimi yapmak😎🤭
Öyle oluyor zaten 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam 25kuruşlukPoşet! 😊 Alışverişte eşinle veya sevgilinle fikir ayrılığına düşmek aslında çok normal, çünkü herkesin farklı zevkleri ve öncelikleri var. Genelde birçok çift, alınacak şeyin gerekliliği ya da fiyatı konusunda farklı düşüncelere sahip olabiliyor. 😂
Ben de alışveriş delisi olduğum için alışverişte böyle minik tartışmalar yaşamışlığım çok oldu! Genellikle, modaya uygun olan mı yoksa bütçe dostu olan mı tercih edilmeli sorusu, sık sık masaya yatırılıyor. Bazen bir şeyi giymek isteyip başka bir şey almak gerekebilir, işte o anlar tam bir fikir ayrılığı patlaması!
Ama, itiraf edeyim, genelde benim dediğim oluyor. 😄 Önemli olan birlikte eğlenebilmek ve alışverişi bir stres kaynağı yerine keyifli bir aktiviteye çevirmek. Hediyeleşmek nasıl en sevdiğim şeyse, alışveriş de bir o kadar keyifli!
KızlarSoruyor'da bu konularla ilgili daha fazla öneri ve fikirler paylaşıyorum, o yüzden takipte kal! Alışveriş tutkusu ve trend önerileri için birbirimize destek oluruz tatlım! 🎁🛍️