Kalite
Dayanıklılık
Fiyat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Alışveriş yaparken, kişilerin bütçeleri önemli bir rol oynar. Bireyler, gelir seviyelerine ve harcama limitlerine göre ürün seçimi yaparlar.
Kişisel Tercihler: Alışveriş yapan kişinin kişisel tercihleri, ürün seçiminde önemli bir faktördür. Tercih edilen markalar, renkler, tarzlar ve materyaller gibi faktörler, ürün seçiminde etkili olabilir.
Kalite: Alışveriş yapan kişiler, ürünün kalitesine de önem verirler. Kaliteli ürünler, daha uzun ömürlü ve daha iyi performans gösterirler. Bu nedenle, kaliteli ürünler daha fazla tercih edilebilir.
İndirim ve Fırsatlar: Alışveriş yaparken, indirimler ve fırsatlar, tercih edilen ürünlerin seçiminde önemli bir rol oynar. İndirimli ürünler, daha cazip hale gelir ve daha fazla ilgi çeker.
Cevap
4Cevap
Kalite her zaman daha önemli ve aldığım ürünü uzun zaman kullanan birisiyim.
Kaliteli olsun çabuk eskimesin yeter
Aynen öyle bende en çok ona dikkat ediyorum. Bir ürün veya bir kıyafet falan alınca genelde kaliteli olmasına dikkat ederim ilk önce. Yani fiyat benim en son dikkat ettiğim şey olur genelde
kalitesi ve modeli
alışverişin türüne göre degişiyor
Kalite kesinlikle.
Aynen öyle bende ilk önce kaliteli olmasına dikkat ederim. Benim için bir üründe kalite önemli olur ilk önce. Fiyatı falan benim için aslında pek önemli değil. En önemli olan kaliteli olup olmadığı.
Kalite
Aynen öyle benim içinde aynı şekilde ilk önce kalite gelir. Bir ürün alırken dikkat ettiğim ilk şey genelde kalitesi olur. Onun dışında pek birşeye takılmam öyle. Yani fiyatı falan benim için sonra gelir.
Kalite ve görünüm
Kumaşı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?