Kadın Emeği El örgüsü ürünlerden hangisinin satışı daha çok olur? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Tv-bebek-tek-cift battaniyelerAtkı bere, bebek örgüleri, çeyiz setleri, başörtüsü... vs. Güncellemeler1 yıl Süper soru☺️☺️ El örgüsü ürünlerden hangisinin satışı daha çok olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Soruna tam cevap değil ama Etsy diye bir site var yaptığın ürünleri orada yurtdışına satabilirsin. 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Hemen bakicam. Çok teşekkürler. Yorumla Yaban00 1 yıl Yükledim de, Türkçe diline ceviremiyormuyuz? Yorumla kurumeyvecanavarı 1 yıl Yok Türkçe olmuyor. Yorumla Yaban00 1 yıl Anladım, cok k teşekkürler Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Battaniye bence yani ben olsam battaniye alırdım sadece diyer türlü kıyafetler bende alarmı yapıyor çok kaşınıyor 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Himmm, Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bebeği bilemem de bana kışın acil patik gerekli oluyor ayaklarım çok üşüyor 🥹🥹 2 26 Yorumla Yaban00 1 yıl Ah hemen göndereyim. IBAN i nereye atayım☺️ Yorumla Rozes52 1 yıl @tenedos ibanı alır mısın benim bi işim çıktı da🤭🤭🤭 Yorumla u tenedos 1 yıl ne dedin tünelle girdim ses tam gelmedi Yorumla Rozes52 1 yıl @tenedos alooooo duyuyor musun alooooy Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂 @tenedos dedenin dışı hala duruyor mu. IBAN atmayayim. Dedenin dışını at bana Yorumla u tenedos 1 yıl dedemin altın dişlerini Sökecek yaa şuna bak 50 liralık yün öreceğim diye nooluyor tezgaha geliyorum Yorumla Yaban00 1 yıl @tenedos TM, o zaman sökme, sen ibana at Yorumla u tenedos 1 yıl iyi dileklerimi ibanla yolluyorum hemen Yorumla u tenedos 1 yıl @Rozes52 sende enerji yolla boş durma Yorumla Rozes52 1 yıl @yaban00 kargoyu ne zaman alırım tahmini 🤔 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂3 iş günü içerisinde Yorumla Rozes52 1 yıl Pembe renk olsun lütfen pijamalarımla kombinasyon yapacam da... 🤭 Yorumla Yaban00 1 yıl Ahh tabiki, bir tanede benden olsun. Fıstık yesili Yorumla Rozes52 1 yıl Bakkala giderken giyerim çok iyisin 🫠🫠🫠 Yorumla u tenedos 1 yıl bende yelek istiyorum belim üşüüüğ kışın yaşlıyım Yorumla Rozes52 1 yıl @tenedos parayı veren yeleği alır Yorumla Yaban00 1 yıl @tenedos 😂😂tabi ki orerim. Istediğin yelek olsun. Ceket bile orerim sana Yorumla u tenedos 1 yıl simli isterim yünü Yorumla Yaban00 1 yıl @tenedos 😂😂😂tabi. Sanada pembe yapalım mi Yorumla u tenedos 1 yıl gezeriz öyle rozcukla pembeli pembeli Yorumla Yaban00 1 yıl @tenedos aaa bu arada dolap hesabımdan takip edebilirmisiniz Yorumla u tenedos 1 yıl ederiz Yorumla Yaban00 1 yıl @tenedos link atamıyorum. Hesabın adını yazıyorum. Yorumla u tenedos 1 yıl tamam yaz sen Yorumla Yaban00 1 yıl @sknittingshop Yorumla Yaban00 1 yıl Lutfennnnnnnn yarın atmaya başlarım. Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Bebek tokaları var çok revaçta onlara bi bak 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler, onlarada baktım m.
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Eldivenler, atkı, bere, kolluk, maske, çanta, çizme çorap, hırka süper olur 😃 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Ooo masallah Yorumla
pervias Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl çizgi film karakterlerinin pelusunu oruyorlar fena satıyor dolap gibi uygulamalarda. küçük anahtarlik da olabilir Spiderman küçük civciv vs revaçta son dönemde 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Güzel öneriler, teşekkürler ☺️☺️ Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Atkılar güzel oluyor bence. 1 5 Yorumla Yaban00 1 yıl Oreyim sana bir tane Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Valla süper olur ya kış giriyor zaten 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl IBAN atayım 😂 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Yorum yanlış anlaşılır kaldırılır deme öyle şeyler 😅 Yorumla Yaban00 1 yıl Tm, demem. Yanlış anlaşılmasın😂 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İğne oyaları revaçtaydı en son.. 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet, Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Bebek örgüleri, çeyiz setleri 1 7 Yorumla Yaban00 1 yıl Kış ta geldi. Kadınlara sıcacık hediyeler bekler Yorumla Zorunne388 1 yıl Kadınlar bekler de çocuklarını daha çok düşünen yine kadınlar Yorumla Yaban00 1 yıl Babalarda dusunmeli cocuklarini Yorumla Zorunne388 1 yıl Babalar bu kadar ince değiller maalesef Yorumla Yaban00 1 yıl Olmalılar, olmak zorundalar. Benim para kazanmam lazım.Ama bir baba hamile eşine sürpriz olarak örgü puset ordurmek istemişti. Yorumla Zorunne388 1 yıl Var böyleleri de ama sayılı. Yorumla Yaban00 1 yıl Çok nadir. Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl bebek zımbırtıları daha çok satar benje 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Zimbirtilari mi😂😂 evet. Herkes çocuk yapsın ve beni arasinlar Yorumla u tenedos 1 yıl her eve 5 bebe şart senin geçinmen için 🥺 Yorumla Yaban00 1 yıl Aynen. Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Ben bilmem kadınlar bilir.. 1 14 Yorumla Yaban00 1 yıl Kadınlar hediyeleri sever Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Doğrudur altın yüzük vs.. Yorumla Yaban00 1 yıl Altın tavan yapmış, kışta sıcacık tutucak hediyeler daha makbul Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Onlar kolay Yorumla Yaban00 1 yıl Evet çok kolay. Hemen sipariş veriyorsunuz bende kargoyla gonderiyirum. Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Trendyol'dan n11'den Hepsiburada'dan satış var mı? Yorumla Yaban00 1 yıl Hayır, Yorumla Yaban00 1 yıl Instagram satış hesabım vardı. Ama ordanda taciz edilince kapatmak zorunda kaldım. Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Geçmiş olsun dolap uygulaması var oradan aç hesap Yorumla Yaban00 1 yıl Öyle yapıcam. Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Yap tabiki Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Ben oradan kaçak telefon aldım kaç defa Yorumla Yaban00 1 yıl Sipariş vericeksin ama. Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Sen aç bakalım Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ceyiz seti, bebek orguleri ve atki-bere urunleri. 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Sipariş verebilirsiniz😂 Yorumla nomercy7 1 yıl Aninda satis ha. Yorumla Yaban00 1 yıl Evet, minik kızları, mutlu aileleri çok severim. Sevgimle orerim. Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Atkı ve bere çok kaybedilir o yüzden çok satılır 1 0 Yorumla
ƒσℓℓσωɱε Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Bebek örgüleri 2 1 Yorumla Cann3131 1 yıl En güzeli 🥰 Yorumla
izmirankara Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Atkı bere vb 1 5 Yorumla izmirankara 1 yıl Bişe sorabilirmiyim abla Yorumla Yaban00 1 yıl Tabi Yorumla izmirankara 1 yıl Yazrmisin abla Yorumla izmirankara 1 yıl Aslında daha öncede sormuştum Yorumla Yaban00 1 yıl Tm. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
battaniyeler olabilir,
Soruna tam cevap değil ama Etsy diye bir site var yaptığın ürünleri orada yurtdışına satabilirsin.
Hemen bakicam. Çok teşekkürler.
Yükledim de, Türkçe diline ceviremiyormuyuz?
Yok Türkçe olmuyor.
Anladım, cok k teşekkürler
Battaniye bence yani ben olsam battaniye alırdım sadece diyer türlü kıyafetler bende alarmı yapıyor çok kaşınıyor
Himmm,
Bebeği bilemem de bana kışın acil patik gerekli oluyor ayaklarım çok üşüyor 🥹🥹
Ah hemen göndereyim. IBAN i nereye atayım☺️
@tenedos ibanı alır mısın benim bi işim çıktı da🤭🤭🤭
ne dedin tünelle girdim ses tam gelmedi
@tenedos alooooo duyuyor musun alooooy
😂😂😂 @tenedos dedenin dışı hala duruyor mu. IBAN atmayayim. Dedenin dışını at bana
dedemin altın dişlerini Sökecek yaa şuna bak 50 liralık yün öreceğim diye nooluyor tezgaha geliyorum
@tenedos TM, o zaman sökme, sen ibana at
iyi dileklerimi ibanla yolluyorum hemen
@Rozes52 sende enerji yolla boş durma
@yaban00 kargoyu ne zaman alırım tahmini 🤔
😂😂😂3 iş günü içerisinde
Pembe renk olsun lütfen pijamalarımla kombinasyon yapacam da... 🤭
Ahh tabiki, bir tanede benden olsun. Fıstık yesili
Bakkala giderken giyerim çok iyisin 🫠🫠🫠
bende yelek istiyorum belim üşüüüğ kışın yaşlıyım
@tenedos parayı veren yeleği alır
@tenedos 😂😂tabi ki orerim. Istediğin yelek olsun. Ceket bile orerim sana
simli isterim yünü
@tenedos 😂😂😂tabi. Sanada pembe yapalım mi
gezeriz öyle rozcukla pembeli pembeli
@tenedos aaa bu arada dolap hesabımdan takip edebilirmisiniz
ederiz
@tenedos link atamıyorum. Hesabın adını yazıyorum.
tamam yaz sen
@sknittingshop
Lutfennnnnnnn yarın atmaya başlarım.
Bebek tokaları var çok revaçta onlara bi bak
Teşekkürler, onlarada baktım m.
Eldivenler, atkı, bere, kolluk, maske, çanta, çizme çorap, hırka süper olur 😃
Ooo masallah
çizgi film karakterlerinin pelusunu oruyorlar fena satıyor dolap gibi uygulamalarda. küçük anahtarlik da olabilir Spiderman küçük civciv vs revaçta son dönemde
Güzel öneriler, teşekkürler ☺️☺️
Atkılar güzel oluyor bence.
Oreyim sana bir tane
Valla süper olur ya kış giriyor zaten 😂
IBAN atayım 😂
Yorum yanlış anlaşılır kaldırılır deme öyle şeyler 😅
Tm, demem. Yanlış anlaşılmasın😂
İğne oyaları revaçtaydı en son..
Evet,
Bebek örgüleri, çeyiz setleri
Kış ta geldi. Kadınlara sıcacık hediyeler bekler
Kadınlar bekler de çocuklarını daha çok düşünen yine kadınlar
Babalarda dusunmeli cocuklarini
Babalar bu kadar ince değiller maalesef
Olmalılar, olmak zorundalar. Benim para kazanmam lazım.
Ama bir baba hamile eşine sürpriz olarak örgü puset ordurmek istemişti.
Var böyleleri de ama sayılı.
Çok nadir.
bebek zımbırtıları daha çok satar benje
Zimbirtilari mi😂😂 evet. Herkes çocuk yapsın ve beni arasinlar
her eve 5 bebe şart senin geçinmen için 🥺
Aynen.
Ben bilmem kadınlar bilir..
Kadınlar hediyeleri sever
Doğrudur altın yüzük vs..
Altın tavan yapmış, kışta sıcacık tutucak hediyeler daha makbul
Onlar kolay
Evet çok kolay. Hemen sipariş veriyorsunuz bende kargoyla gonderiyirum.
Trendyol'dan n11'den Hepsiburada'dan satış var mı?
Hayır,
Instagram satış hesabım vardı. Ama ordanda taciz edilince kapatmak zorunda kaldım.
Geçmiş olsun dolap uygulaması var oradan aç hesap
Öyle yapıcam.
Yap tabiki
Ben oradan kaçak telefon aldım kaç defa
Sipariş vericeksin ama.
Sen aç bakalım
Ceyiz seti, bebek orguleri ve atki-bere urunleri.
Sipariş verebilirsiniz😂
Aninda satis ha.
Evet, minik kızları, mutlu aileleri çok severim. Sevgimle orerim.
Battaniye ve çanta örgüleri
Genelde atkı bere
Atkı ve bere çok kaybedilir o yüzden çok satılır
Atkı bere örgü çantalar
Bebek örgüleri
En güzeli 🥰
Atkı
Atkı bere lif
Atkı bence
Hiç fikrim yok
Atkı bere
Bebek 🤔