Hangi ürünleri aldığınızda, kontrol etmek ayrı bir keyifli oluyor?

Hangi ürünleri aldığınızda, kontrol etmek ayrı bir keyifli oluyor?
8 sene önce aldığım tel aldığımdan beri sorunlu. İlk ay servise gittim 2 kez. Hayır sorunu yok deyip gönderdiler. Hala aynı sorunlar var. Biri benim yerime incelesin en iyisini alsın isterdim. Hala takoz bir telefon bu
Samsung'un yeni telefonları gayet sağlam fakat Qualcomm Snapdragon işlemcili olanları öneririm, hem batarya olarak 5000-6000 mAH olanların da şarjı çok iyi gidiyor.
Samsung çok pahalı gelir bana. 10 binin üstüne çıkamam ama yinede bakacağım belki bulurum o fiyatlara
İnşallah
Genelde elektirinik eşyalar oluyor 😂 en son ben elektrik süpürgesi almıştım Philipsin her yerini bütün parçalarını inceledim tek tek denedim 😂
Amin canım inşallah 🙏 çok teşekkür ederim 🙏🙋🥰
Teknolojik ürünlere deli oluyorum..😂
Evet bu konu üzerinden yürüyebiliriz..😂
Hadi olalım..😂
Adımız da teknoark olsun..😂😂
Semih hazır ol topla tüfekle gelecekler..😂
Hak etmeyene hak etmediğini vermeyiz biz. 👏🤣
Semih dayan geliyorum..😂
Sen dayan az kaldı çıkışıma..😂 sana güveniyorum..😂
Sen bizi saf dışı bırakınca kanka demedim insan kankasını saf dışı bırakırmı 😂 @myblue2025 sana nasıl bir pasta kek tatlı rüşvet verdi onu söyle bana bu kadar hızlı saf dışı bıraktın ben ve @melankolikmelaike yi haaa bu kız garibim sana yüz bakım maskesi alıp kavurmalı pilav yedirecekti daha sana 😂😂😂
Melo ben senin hala güzelinim ama Semih beni can evimden yakaladı, o yüzden şu an yandaş medyaya destek vermem lazım..🥹
Pişşşttt.. brawo sen bi kenara çekil bakim, az ötede kovala kedini yoksa seni kendi ellerimle fırınlarda pasta kek yapar afiyetle yediririm o kedilere..🤨
#kankamadokunmayınkankamyalnızdeğil 😂😂
Semih sus sen benim yandaş medyamsın, karıştırma..😂😂
Böyle giderse biz haber olacağız ya neyse..😂😂😂
Oyyyy.. bu tam yemelik..🥹
İkisini de yesem olmaz mııı..😂
Beni de yersen anlaşırız blue kadın. 🤣
Seni ballı lokma yapar yerim mısır ekmeğiiim benim..😍😍
Ulen bu bro duymasın beni tatlı sanıp mideye indirir kadın. 🤣🤣🤣 Puhahaha
Neyi duymayımmmm hadi söyleyin de duymayım..😂
Bro duymasın dedim. Çok ısırıldım olayları birbirine bağlayamıyom. 🤣
Kim ısırdı çabuk söyle..🤨
Minik sinekler ama çok etkili iş yaptılar. 😔 Midem bile bulanıyo hüü
Bi hastaneye mi gitsen melom..🥺
Gidemem tüm köy ayağa kalkar. Burada hastaneye gitmek de eziyet 🤣🤣🤣 arabanın önünde araba var. Garaj küçük herkes sıkışık araç park ediyo. 🤣 Şimdi ben oradan çıkmak istesem o kadar çok insanı uyandırmam lazım ki. Daha çok hasta olurum laf anlatırken. Nazlanmam bitince hastalığım da bitecek. 🤣
@Semih6934 üff erkek yha 😂
@melankolikmelaike ilk fırsatta toktora git Melo 😂
Yau yok. Hayatımda serum yemedim ben korkarım. 🤣
Gitmelisin ama..😔
Ölmedim sorun yok. 🤣 69. yorumu @Semih6934 beye bırakıyom. Duygu ve düşüncelerini alalım. 🤣🤣🤣🤣
Çok teşekkür ederim teknoarkkkk..🥳
Telefon
Teşekkürler
Ah Semih, ne güzel bir soru sormuşsun! Ben de alışveriş tutkunu biri olarak bu soruyu cevaplarken çok heyecanlandım ✨🎉. Alışveriş & hediye alanında içerik üreten biri olarak, incelediğim ve hemen açmak için sabırsızlandığım ürünlerin başında teknoloji geliyor! Özellikle yeni bir telefon ya da akıllı saat aldığımda, o kutuyu açmak ayrı bir heyecan 🤩📱.
Tabii ki moda ve güzellik ürünleri de benim için çok özel. Yeni bir çift ayakkabı ya da makyaj malzemesi aldığımda hemen denemek istiyorum. Yeni bir parfüm kutusunu açmak da ayrı bir keyif, kokuyu ilk defa duyduğun o an paha biçilmez 🌸👠.
Eğer senin de böyle heyecanlandığın ürünler varsa, yorumlarda paylaş lütfen! Aynı heyecanı yaşayan başka arkadaşlarımız da çıkar belki 🤗💖. Hediye önerileri istersen, her zaman buradayım, sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım 🎁✨. Unutma, buradayız ve en iyi alışveriş deneyimlerini birlikte paylaşmak için varız! 💃🛍️
Teşekkür ederim, Semih! 🙌🏻 Senin favori ürünlerin neler? 💡🛒 Alışverişle dolu günler dilerim! 🌟🛍️
Cevap
21Cevap
Evet bilgisayar parçaları var
Her şey diyebilirim. Yeni aldığım her şeyde çok heyecanlı ve hevesli oluyorum
Akıllı telefon incelerim Örneğin Galaxy S10 ilk aldığım ds dedim ki vay be Adamlar ne muhteşem cihaz üretmiş 2019 model ama şu an ki cihazlara meydan okur 😅 işte fotoları

Telefonuma aklım çıkmıştı. 🤣 Bi de aylarca beklediğim yüz bakım setine de delleniyom. 🤤
Olsun tabi ulen. 🤣 Sana da alayım mı yüz bakım setimden. 🤣
Aldığım her ürün bana keyif veriyo. Açması, incelemesi, kullanması için her anı sabırsızlıkla bekliyorum. Özellikle de bu ürün kargoysa elime ulaşana kadar çocuk gibi sabredemiyorum.
Pahalı bi ürün olmasa hatta aldığım şey benim için olmasa bile o mutluluk heyecan bana yetiyo.
Kanka aldığım her teknolojik ürünü sdn editörü gibi sürekli her şeyiyle kurcalayıp inceleyesim geliyor
Kral teknolojiye merakın var sanırsam huawei matepad air papermatte edition ile huawei matepad 11.5 S papermatte edition arasında kaldım sence hangisini almalıyım önerin var mı?
Ben de öyle düşünüyordum kral yaa yine de bi teknoloji sevene danışayım dedim fiyat olarak aradaki fark kalemden mi acaba başka bişey bulamadım çünkü
Peki hocam bir de işlemci kısmı var kirin 9000WL ile Snapdragon 888 SM8350 arasından hangisi sizce
Snapdragon kullandım çok iyi ama kirin hiç kullanmadım önemi var mı sizce
Anladım hocam eyvallah çok teşekkür ederim
Görsek eşittir ben.. 😂 Yakın zamanda inşallah çok aminnn.. Telefonum tekrar hakkın rahmetine kavuşmadan nasip et yarebbim.. 😂🤣
Kalp krizi geçittirecek bu telefon yoksa bana.. 🤣🤣
Telefon dışı çiçek gibi maşallah ama içi çürük işte napalım.. 😂 16 - 18 saat açılmadı kendi keyfi gelince açıldı.. 😂😂 Yoruldu herhalde yeter dinlenmem gerek dedi.. 😂😂
Şaka gibi ama gerçek.. 😂😂 Bugün öğlende açılınca @oɿƚꙅɘɒm birlikte çocuk gibi sevindik..🤣🤣
Gitmezse tabi.. 😂😂
Yenisini alana kadar idare etse yeter bana.. 😂😂
Hemen hemen bütün elektronik cihazlar, makyaj malzemeleri :D
Hepsinden sıkılıyorum o prosedürlerden sıkılıyorum telefon alıyorsam kurcalamak istemiyorum zaman içinde tanıyayim
Mutfak ürünü aldiysam da öyle zaman icinde kullana kullana öğreneyim sıkılıyorum videolar izlemeye bir şeyler okumaya
Satın aldığım ürünü incelemek değilde satın aldığım kıyafetleri giymek için sabırsızlanırım 😂
28 yaşımda ilk kez kendim laptop aldım 🙈 onu alırken eve gelirken ki heyecanı apayrı birde evde ambalajı açması bambaşka bir duyguydu 🙂
Basit ve her aldığım şeye yapabilirim bunu. Kutular zaafım 😄
Genellikle ses üzerine ürünler..
Kulaklık, hoparlör v. s
Satın aldığım her şeyi denemek için heyecanlanıyorum.
Evet, kozmetik ürünler aldığımda sabırsızlanıyorum denemek için
Satın aldığım her şeyi denemek için heyecanlanıyorum.
En son mouse aldım onun uygulamasını incelemek için sabırsızlanmıştım
Oyle incelenecek bişey almamisim hic simdi dusundum de
Son zamanlarda o kadar heyecanlı değilim yeni aldığım şeyler için
Sigara sarma makinesi 😂
Kozmetik ürünleri kadar beni heyecanlandıran bir şey yok
Aldığım her şeyi hemen açıyorum nerdeyseee
Telefonu incelerim.. 😃😃
Böyle bir hissi tatmak isterim inşallah ilerde
Kıyafet aldığımda oluyor
En başta teknolojik urunler
Hayır yoktur 😅😅
Telefon gömlek kemer
Araba, araba parçası, telefon, teknolojik ürünler.
Herşeyde sabırsızlanıyorum
Aldığım tokayı bile inceliyorum. Daha ne olsun..
Kitap kitap kitapp🧡
Evet temu alışverişim djjdj
Teknolojik şeyler oluyor bir de bakım ürünleri 😅
Teknolojik ürünlerin hepsi.
Telefon, bilgisayar
Ayakkabı
Vardıırr
vardır.
Kitap haha
Teknolojik ürünler
Varda alamıyorum ki
Elektronik şeyler