İnternet & Teknoloji Aldığınız elektronik ürünlerin kitapçığını okur musunuz? Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ay ben üşenirim o kitapçığı açmam kendim kurcalayarak öğrenirim kullanmasını. Aldığınız elektronik ürünlerin kitapçığını okur musunuz? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Okuyorum ya hatta tek bir dil yetmiyor bakıyorum İngilizcede de aynı şeyleri mi anlatmışlar ahsjs 0 2 Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl şizo ya Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Senin üye adının hakkını ben veriyorum suç mu Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı. Ben kendim kurcalayarak keşfetmeyi seven bir insanım o yüzden çoğunlukla kitapçığı okumam. 0 0 Yorumla
yuzunegozune Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu sorulan soruların hepsi bir benzetme, mesaj mı içeriyor yoksa ben mi şüpheciyim 🤔 0 0 Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Tek tek incelerim 0 2 Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl pinpirikli Yorumla Kibar4154 +1 yıl Elbettte Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ay mı? :D 0 6 Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl TDK kurum başkanımısın sağane Yorumla Jagras +1 yıl Sağane mi? :D:D Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl yöresel Yorumla Jagras +1 yıl Yoğurt mu? :D Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl 11 yıllık üyeyim dengim misin hadi yürü Yorumla Jagras +1 yıl "Misin" i ayrı yazmışsın, yavaş yavaş düzeliyorsun bak :D :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Okuyorum ya hatta tek bir dil yetmiyor bakıyorum İngilizcede de aynı şeyleri mi anlatmışlar ahsjs
şizo ya
Senin üye adının hakkını ben veriyorum suç mu
Ben kendim kurcalayarak keşfetmeyi seven bir insanım o yüzden çoğunlukla kitapçığı okumam.
Bu sorulan soruların hepsi bir benzetme, mesaj mı içeriyor yoksa ben mi şüpheciyim 🤔
Tek tek incelerim
pinpirikli
Elbettte
Ay mı? :D
TDK kurum başkanımısın sağane
Sağane mi? :D:D
yöresel
Yoğurt mu? :D
11 yıllık üyeyim dengim misin hadi yürü
"Misin" i ayrı yazmışsın, yavaş yavaş düzeliyorsun bak :D :D
Elbette okurum