İnternet & Teknoloji 1 ay Aldığınız elektronik ürünlerin kitapçığını okur musunuz? Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ay ben üşenirim o kitapçığı açmam kendim kurcalayarak öğrenirim kullanmasını. Aldığınız elektronik ürünlerin kitapçığını okur musunuz? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 107 , eig 98% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 337 görüş paylaştı. Ben kendim kurcalayarak keşfetmeyi seven bir insanım o yüzden çoğunlukla kitapçığı okumam. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 22 , eig 57% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 786 görüş paylaştı. Okuyorum ya hatta tek bir dil yetmiyor bakıyorum İngilizcede de aynı şeyleri mi anlatmışlar ahsjs Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Deliyimbendeliyim 1 ay şizo ya Yorumla BirAnanasAldirdim 1 ay Senin üye adının hakkını ben veriyorum suç mu Yorumla
yuzunegozune Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Bu sorulan soruların hepsi bir benzetme, mesaj mı içeriyor yoksa ben mi şüpheciyim 🤔 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kibar4154 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 97% 1 ay Tek tek incelerim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Deliyimbendeliyim 1 ay pinpirikli Yorumla Kibar4154 1 ay Elbettte Yorumla
Jagras Takip Et Guru Yaş: 41 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 493 görüş paylaştı. Ay mı? :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör Deliyimbendeliyim 1 ay TDK kurum başkanımısın sağane Yorumla Jagras 1 ay Sağane mi? :D:D Yorumla Deliyimbendeliyim 1 ay yöresel Yorumla Jagras 1 ay Yoğurt mu? :D Yorumla Deliyimbendeliyim 1 ay 11 yıllık üyeyim dengim misin hadi yürü Yorumla Jagras 1 ay "Misin" i ayrı yazmışsın, yavaş yavaş düzeliyorsun bak :D :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Ben kendim kurcalayarak keşfetmeyi seven bir insanım o yüzden çoğunlukla kitapçığı okumam.
Okuyorum ya hatta tek bir dil yetmiyor bakıyorum İngilizcede de aynı şeyleri mi anlatmışlar ahsjs
şizo ya
Senin üye adının hakkını ben veriyorum suç mu
Bu sorulan soruların hepsi bir benzetme, mesaj mı içeriyor yoksa ben mi şüpheciyim 🤔
Tek tek incelerim
pinpirikli
Elbettte
Ay mı? :D
TDK kurum başkanımısın sağane
Sağane mi? :D:D
yöresel
Yoğurt mu? :D
11 yıllık üyeyim dengim misin hadi yürü
"Misin" i ayrı yazmışsın, yavaş yavaş düzeliyorsun bak :D :D
Elbette okurum