AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Yani maddi durumdan dolayı
Düşünmesi yeter bence onun yapmayanlar da var
Regl dönemindeyken soru sorma
Arkadaş regl olduğundan tecrübeli regl olunca böyle sorular sorulmuyormuymuş ahahahahh gülünecek haldesiniz laf attım sanıyorsunuz
bacım çıkma ospp
Birde sansürlemese diyeceğim çok şey var😁
@snaçkır0 yok canım tokmağa vurduran sizsiniz
Gttn skilmşşsn sen myle duruyor
😁
Tipbni diktiğim😁
Lütfen ondan ayril cocugu hak etmiyorsun
sen onu hak etmiyorsun
Ucuz şeyler almayi seviyordur
Senden bı cacık olmaz paragöz seni
Sana göre hediyeler alıyor demek ki 🤔
Trol soru olduğu çok belli dikkate almayin
Demekki seni ucuz görüyor 😅
İphone alsa verecen mi
Klasik tc erkeği anca cinsellikten bahseder iğrenç bir şey ya tek soğuma sebebi olabilir🤢🤢🤢
Hediye beğenmeme nedir ya tc kızı
Erkekler aynı bk olduğundan böyle diyorum senin gibi bi kişiyi gördüm diye değil erkeklerin beyni bi cinselliğe basar işte aile bu yüzden önemli terbiye saygı yok
Bak bende herkese anladığı dilden konuşma taraftarıyım bu kızın anladığı dil bu iphone diyor ya sen kendine sevgilimi arıyorsun söğüşleyecek adam mı sen adamı kullanırsan adamda seni kullanır arada sevgi aşk yok ki çıkar ilişkisi var herkes kendi çıkarına bakıyor adam zenginse o kadın onun için pahalı bir oyuncaktan ibaret kadın için de erkek atm bu kadar basit bence sevgililikte bunlar konuşulmaz tartışılmaz gerçek sevgililiktte tabii merak etme sen beni yadırgıyorsun ama kız dünden razı bu olaya yeterki iphone pahalı hediyeler gelsin
Siz yönetilmekten hoşlanıyorsunuz erkekler en çok çaba harcadığı kişiyi sever çünkü çaba harcıyor ya sonuç olarak bundan dolayı sormuş olabilir bu soruyu kullandırtmayın o zaman kendinizi madem ATM diyprsun evet kullanan çok var ama düzgün sevenlerde var…..
Öyle verecen mi falan ne alaka pahalı hediye alınca karşılığı seks mi oluyormuş Türkiye’nin gelişmeme sebebi bu işte belkide tüm ülke için yargılanıyoruz böyle olduğunuz için
@snaçkır0 Allah Allah siz T. C kızları her türlü kezbanlığı yapınca yok efendim öğrenci adamdan sırf sevgilisi olduğu için iphone isteyince sorun yok biz vercen mi diye sorunca mı sorun oluyor? Böyle bir soruya anca böyle cevap verilir. Bu soruyu soran kaşarı eleştireceğine erkeklere b*k atıyorsun. Birde erkeklerin kafası cinselliğe basar anca demişsin. Erkeklerin ürettiği malları, icatlarını, kullanma. Ve erkeğin de parasını yeme zilli
Bak adam içinden gelir iphone da alır arabada alır o ayrı ama sen bana niye iphone almadın diye zırlarsan bende hayırdır senin amacın ben değilim para o zaman senin anladığın dilden konuşalım sen o anda benim gözümde escden farkın yok onunda fiyatı belli bununda pahalı hediye almaya laf etmiyorum tekrar söylüyorum senin pahalı hediye talep etmene laf ediyorum ben o talebe kadar buna sevgili gözüyle bakıyordum o andan sonra esc gözüyle bakarım bu kadar basit dediklerimi iyi anla onun amacı beni atm yapmaktı o andan sonra bende onu pahalı oyuncak yaptım
@mete2324 zekalı arkadaşım öncelikle heryerde görüyoruz ki erkekler cinsellik için var sevgilisinin öğrenci olduğunu nerden çıkardın belirtmiş mi hayır ve ben demedim ki her istediğini yapmak zorunda gibi bişey kullanmadım nerenden okudun onu da anlamadım parayla eskprt kelimesini bile bağdaştıramadım çünkü eskqrt kelimesinin anlamı çok farklı yani siz erkekler sıkışınca o eskprt o osp o Kezban demekten ne zaman vazgeçeceksiniz böylesiniz işte yani ne diyebilirim ki burada edebinle konuşsan adam diyecem sana 100 lafından 99 ü küfür aferim devam et
Niye iPhone almadı diye zırlaması onun ayrılmamasına engel değil aklı varsa ayrılır zaten erkek eskprt nedir ya ikinizin ağzından düşmüyor hey maşalllah böyle mi büyüdünüz
@mete2324 ayrıca icattan falan bahsettin😁 eski zamanlar cahil olduğundan kızını okutmuyorlar normal olarakta okumadığı için bişey çıkmıyor ortaya suçlu olan kızlar değil eski dönem icat yaptınız diye hepinize profesör mü diyelim bunu mu istiyorsunuz😁
O kadar deger veriyor demekki
Durumu yoktur belki
Sen o çocuğu haketmiyorsun
Milletten sanane
Ayrılın
Parası olmadığı içindir
Sen iPhone alıyormusun
Ya basit şekilde elde tutmak ya da parasi o kadar
Acaba guzel muamele yapmiyomusun
Sen onu hak etmiyorsun ayrıl bence
Maddi durumu yokdur
Sevgi paraylamı ölçülür sence?