doğum günümde pijama alacakmış ben de istemiyorum beğenmiyorum dedim milletin sevgilisi iphone alıyor pandora alıyor benimki böyle ucuz bir şey diyor anlamıyorum parası olmadığı için mi yoksa beni sevmediği için mi sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılMilletin sevgilisi ile ol o halde? Ne dersin? Senin için harika olur adamda kurtulmuş olur böylece. Hediyeye fiyat biçmekte ayrı bir ayıp ve nezaketsizlik.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSize olan sevgisini aldığı hediyeler ile ölçmek çok saçma. O pijamayı size çok yakıştığını düşündüğü için almıştır ama bir pandora alsaydı belki de gözünüzde klişe olacaktı. Pahalı hediye alan çok sevdiğinden mi alıyor? Belki de ayrılamıyor bunlarla oyalıyor. Maddi şeyler sevgi için ölçüt kıyas olamaz. Ne niyetle ne duygularla hediye alındığı önemlidir. Kendinize alamayacak ya da sahip olamayacağınız şeyleri karşı taraftan istemek ya da beklentiye girmekte çok bayağı.
00 Yorumla
1 yılYa sevgiliden iPhone beklemek saçma değil mi zaten?
Evet önem veren insan güzel hediye alır ama tüm parasını sana mı harcicak çocuk ne olduğunuz ne olacağınız belli değil. Bunları düşündüğübe bu şekilde dile getirdiğine göre çok samimi olduğunu zannetmiyorum02 Yorumla- 1 yıl
neden saçma olsun ki çevremde alan var? Benim neyim eksik her şeye yorum yapmayın
1 yılMillet biz isek bana da iphone alınmadı pandora da görmedik de bunlar maliyeti yüksek hediyeler yani sen çok istiyorsan kendine al ! Seni düşünüp aldığı küçük hediyelere bu şekilde karşılık vereceksen sugar daddy bul sen kendine
03 Yorumla- 1 yıl
git sen kendine sugar daddy bul meraklısın belli seviglimden özel bir hediye beklemenin nesi suç? Kendime de alıyorum bilmeden her şeye atlamayın artık sıktınız
- 1 yıl
Meraklı olsam böyle yorum yapmam sümeyyenazcım sdjfjf Özel hediye beklentin elbet olur da adam sana kendi eliyle bir şey yapsa sen gene mırın kırın eder gene maddi yönden yüksek bir şey istersin çünkü hasetsin. Millette görüp kendin de arzu ediyorsun. Parası olmayanla çıkmayacaksın o zaman. Gizli soruya kendi hesabınla mı geri geldin anlamadım skfkffk
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
36Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSevgilinizin maddi durumu el vermiyor olabilir ve bu nedenle bütçesine uygun hediyeler alıyordur.
Bu durumu çözmenin en iyi yolu, sevgilinizle dürüst ve açık bir şekilde konuşmaktır. Duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşarak, her iki taraf için de tatmin edici bir çözüm bulabilirsiniz.10 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBence fakirdir.. ya da değer vermiyordur
10 Yorumla Ya ne biçim insanlarsınız be millet "sevgilim beni sevsin hediye falan istemem" der siz hediyeyi beğenmiyorsunuz. Cidden hayret ediyorum böyle yüzsüz insanlara bi de beğenmedim demiş
İşine gelmiyorsa zengin bir sevgili bul, o çocuğu da harcama boşuna.135 Yorumla- 1 yıl
Yorum can alsada madalya taksam
- 1 yıl
ay sizi gidi ikiyüzlü kızlar kendi sevgiliniz olunca orada şunu beğenmedim falan dersiniz sırf burada erkek tavlamak için gelip duyar kasmanız komik boş yapma
1 yılHediye ile aşk sevgi ölçülmez sana değer veriyorsa sadakatli ise gözü başka kızlarda değilse bnce almış almamış fark etmiyo. Maddi yönden belki alacak gücü yoktur eğer tek derdin paralı biri ise ayrıl ve başka birini bulursun sana pandorada alır her şey alır
22 Yorumla- 1 yıl
@feri99 kendi çocuğun doğum gününde alsın sevgilide kız erkk fark etmez😉
Gizli Üye(30-35)1 yılKusuruma bakmayın lütfen ama müsaadenizle derdinizi siieviyorum sizi düşünüp hediye alan birine ucuz ya da pahalı hediye alması gözüyle bakmanız gerçekten utanç verici hiç hediye almasa daha kötü ya hediye denilen şeyin maddi olarak bir değeri biçilemez sokakta yanyana yürürken sizin için kopartilan bir çiçek de hediye olabilir lütfen zihniyetinizi değiştirin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPara gökten Erkeklerin üzerine bedava yağıyor yeter ki sevgilin olsun banknotları üzerine üzerine fırlatıyorlar gele böyle bir ekonomide 🤣 Sosyal medyada kıyas deliliğine saplanmış kızımız Hem sahte pozlara aldanıp hemde ülkenin azınlık bir gurubunun Geneli gibi goruyor 👏👍🤣
12 Yorumla- 1 yıl
annenden tecrübelisin belli burada terbiyesiz laflarını bana sergileme
Cevap sahibi1 yıl@sumeyyenaz01 " bana " ?
1 yılSevgili oldunuz diye pahalı hediye niye alıyo af buyur?😄 Kibrit kutusu bile almak zorunda değil kaldı ki maddi değeri yüksek şeyler beklemek nedir sevgilin diye ne alakası var içinden gelirse durumu çok çok iyise alır ki evli bile değilsiniz zorunda mı? Sen niye almiyosun hani kadin erkek eşitti ağzınızı açınca, silik karakter olmayınbu kadar. İki gün sonra ayrılınca g**ne girecek çocuğun borçlanarak aldığı şeyler. Siz iyi söğüş derdindesiniz derdiniz sevgi felan değil
42 Yorumla- 1 yıl
Silik karakter olan sensin ki benim hediye alıp almadığımı bilmeden burada yorum atıyorsun. Üstelik sevgilisiysem bi zahmet para harcasın fakirseniz sorum zorunuza gitmesin
Alışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı. Sen ona ne alıyorsun ki kendin bunları bekliyorsun? Ünlü bir modelin dediği gibi, kral gibi hissettirki kraliçe muamelesi gör.
Kenar mahalle kezban seni birde kıyas yapıyor. 😂34 YorumlaParası yoktur yani
En azından düşünüp hedoye alıyor
Bir de iPhone istiyorsun git çalış kendin al
Sevgilin iPhone almak zorunda mı
36 Yorumla- 1 yıl
zorunda falan mı demişim siz kimsiniz de benim soruma saçma sapan cevaplar veriyorsunuz yok kaşar bilmem ne. Kişi kendinden bilir işi ben ona hediye alıyorsam o da bana alacak almıyorsa değer mi vermiyor diye sorumuşum benim çalışıp çalışmadığımı bilmedn boşa yorum atma
1 yılKadınları fazla şımartmicaksin. Arkadaş da sanırım bunu bildiğinden ötürü böyle yapıyor sana. Yani şahsen ben hiçbir sevgilime pahalı bir hediye almam durumdan falan da değil iyi para kazanıyorum pahalı hediyeler alsam alırım ama aldığın zaman da bu sefer kadınlar fazla şımarmaya basliyor hep daha fazlasını istiyorlar.
30 YorumlaNe kadar itici ne kadar iğrenç bir insansın lütfen ayrıl zavallı çocuktan ya da inşallah o senin gibi birinden ayrılır sevgiliden pahalı hediye beklemek nedir ya metres gibi Çok kötüsün gerçekten ben bu devirde yaşamak istemiyorum
12 Yorumla- 1 yıl
itici ve iğrenç olan sensin sözde kimsenin paraya değer vermediğini diyorsunuz ama gördüğüm bu olaylar ne acaba :d sizin gibi anlayışsız sünepelerle aynı devirde yaşadığım için üzülüyorum asıl
- 1 yıl
metres de sensin terbiyeli takıl sinirimi bozma haddini bildiririm
Benim sevgilim de bana doğum günümde telefonla konuşurken sadece "dgko" demişti. Ki doğum günümü bile hatırlamıyordu. Ben söyledim.
Demek ki sen benim yerimde olsan adamı boğardın.25 Yorumla- 1 yıl
Senin şerrinden Allaha sığınmak lazım sen ve sakinlik 😂
- 1 yıl
Uzasın ne olmuş 😧
- 1 yıl
Dinime küfür eden Müslüman olsa 😬😂😂
Bunun cevabını sen bilirsin ya
Parası azdır ya da çok umurunda değilsindir ama mesela hediye almayıp istediğinde para veriyorsa demek ki alışık değil öğret ona01 Yorumla
Soran1 yılnereden bilebilirm ki doğum günümde böyle bir şey alacaksa herhalde parası yoktur
Ne garipsin sen ya ucuz hediyeler aliyosa nolmus yani illa pahali seyler mi almasi gerek en azindan aliyo iste sana hediye falan anlayisli ol
31 Yorumla- 1 yıl
aynen garip olan benim sürekli ucuz alıyorsa parası varsa niye ucuz alıyor bence garip olan sizsiniz
Birincisi parası olup olmadığını senin bilmen lazım ikincisi sen pahalı hediyelerle mutlu oluyorsan onun sevgisi ilgisi senin mutlu etmeye yetmiyorsa çocuğun vaktini boşuna çalma yahu ben sevgilim bana çikolata alıyor mutluluktan havalara uçuyorum ve o çikolatanın paketini bile saklıyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Aferin sana tok gözlü kız. Birincisi bu benim sorum değer mi veriyor diyorum vermediğinden mi para harcıyor diyorum ikincisi böyle saçma sapan üslupla yaklaşacaksanız sorumdan ikileyin sıktınız ya
Değerli hissettirmiyorsa araba alsa ne yazar. Bir bileklik alsın ama sevgisini hissettirsin..
20 Yorumla
1 yılBu sevip sevmemekle alakası yok en azından düşünüp alıyor yani ucuz pahalı diye ayrım yapman çok saçma bence ben sevinirdim böyle düşünüp aldığı için beni önemseyip düşünüp alması önemli olan
00 Yorumla
1 yılÇünkü pişman olmak istemiyor ayrıldıktan sonra. Pahalı hediyeler için mi çıktın çocukla açgözlülük yapmayın çocuğa yazık pahalı şeyler istiyorsan çalış al kendin.
05 Yorumla- 1 yıl
açgözlülük yapmak doğum günümde adamakıllı bi hediye istemek mi? Aç gözlü olan sensiniz ya şu cevaplara bak valla sinirim bozuldu akşam akşam
- 1 yıl
Diyorum işte anlamıyor bozulsun moralin düpedüz açgözlülük bu zaten pahalı hediye alandan korkmanız gerek asıl gözlerinizi boyuyor çünkü evlenmeden.
- 1 yıl
Hem madem gözün daha yükseklerde ayrıl gitsin
1 yıliPhone u da çalış kazan kendin al bedava alınmıyor altı üstü çocuğun sevgilisisin karısı bile değilsin varoşluğa kızın lüksüne bak ayrıl çocuktan çocuğun hayatını karartma
02 Yorumla- 1 yıl
varoş olan sensin ben zaten çalışıyorum burada boş yorum yapma işsiz kadın
- 1 yıl
Sorduğun zeki sorudan pahalı hediyeler beklemenden kimin varoş görmemiş boş yorum yaptığı ortaya çıkıyor
1 yılParasi olmadigindandir, sen de milletin sevgililerinin hediyelerini kiskanman cok ic acici degil acikcasi. O seni seviyor da sen onu gercekten seviyor musun bi bunu sorgula once.
01 Yorumla- 1 yıl
sevmesem sevigli olmam akıl var mantık var
Bazen ufak bazen pahalı bazen el yapımı olur.
Sürekli maddi düşük ise göze batması normal.
Sen farklı isen ama o hep böyleyse.
Senin verdiğin değer ile onun ki arasında fark vardır.00 Yorumla
1 yılkonu sevgiyle alakalı değil. durumu var ama almıyorsa tercihtir ona bir şey demem, ancak belki bütçesi yok çok fazla.
adam kredi mi çeksin sen hava at diye
01 Yorumla- 1 yıl
hava atmak icin istedigimi nerden cıkardın benim sevdigim birinden bana özel bir sey gelsin istedim
Parasının olup olmadığını biz nereden bilelim de cevap verelim?
Iphone dediğin şeyin hediye edilebilmesi için kişinin aylık kazancının 150 bin lira filan olması lazım
03 Yorumla- 1 yıl
bir fikir önerisi yapabilirisn hanii? Benim diğer sevgililerimin hepsinin parası da aşırı zengin değildi ama pandora alıyorlardı kişide bitiyor demek ki. Asıl sizin zihniyetiniz bi tuhaf
Ya hadi pjima olmasın, başka kıyafet ama iPhone nedir? Git kendin al pandoranı bacım, banka mı çocuk?
13 Yorumla- 1 yıl
benim çevremde alan var evet banka var mı diyeceğiniz benim sevgilimle çıkıyosam o da para harcasın
Parası yoktur harcamak istemiyordur hayatında özel bir yer edinene kadar pahalı şeyler almak istemiyordur en son ihtimal geçici olduğunu düşünüyordur
10 Yorumla
1 yılSeni pahalı hediyeler alarak baştan çıkartmaya çalışıyor algısı oluşmasın diye. Aranızda demek ki saf ve gerçek bir aşk var.
00 Yorumla
1 yılPijama da alinmamali ya. Ucuz bile olsa. İnsan en azından normal kiyafet alır. Demek ki deger vermiyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUmarım senden ayrılır da kurtulur bir an önce çocuk.
51 Yorumla- 1 yıl
geldi bir ağzı kokan fakir daha
1 yılİşiniz gücünüz lüks hediyeler olmuş çocuğun cebine bakma , yüreğine bak.
13 Yorumla- 1 yıl
aynen evlenip aç olunca da kolunu kesip yer et niyetine
- 1 yıl
işiniz gücünüz tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmak olmus
Parasi yoktur ama eger parasi varda almiyorsa buna degmedigini düşünüyordur
10 Yorumla
1 yılYüksek ihtimalle maddi durumundan dolayıdır eğer sevmeseydi emin ol bir dal çiçek bile almazdı
00 Yorumla
1 yılParası yoktur belki ayrıca ıphone hediye alınması normal değil , bunu da bil
00 Yorumla
1 yılNe kadar saçma soru bu ya sevgilini pahalı hediyeler için seviyorsan zengin birini bulsaydın
01 Yorumla- 1 yıl
sanane kezban saçma sorumsa saçma yorumunu kendine sakla
1 yılVaroşluk kokusu buraya kadar geldi sevgiline de üzüldüm ayrica
05 Yorumla- 1 yıl
varoşluk kokusu olan sensin mk git sana su ısmarlama karşılığında gece diyen sazanlarla ol sana bu yakışır
- 1 yıl
@sumeyyenaz01 sen kendini luks seylere satiyosun galiba sekerim tanidik gelmis kudurduguna gore :)
- 1 yıl
Sadece pahali seylerle iliski yasar bu ahahahah iyyyy igrenc
- 1 yıl
Ben esya degilim bebegimm, ucuz veya luks esyaya satarim gibi bi derdim yok bedenim satilik degil
1 yılMaddi durumu iyi olmadigi için olabilir. Birde hediyenin büyüğü küçüğümu olurmuş 🙄
00 Yorumla
1 yılSeni doğum gününde bi pijamalık hediye kadar değerli gördüğü icin
025 Yorumla- 1 yıl
Eğer ben kendimi hediye olarak Pandora ya da iPhone alacak kadar değerli görüyorsam bu değeri bile bana sunamayan erkekle isim yok, ve evet verilen değer maddiyatla ölçülür
- 1 yıl
Bence maddi değerle kendi değerini ölçme iphone dediğin bir düşmeye bakar maddi şeyler bu kadar kafanızda büyütmeyin sizin için ne fedakarlık yapıyor ona bakın ne kadar seviyor ona bakın adamın milyonlarca lirası vardır sen iphone istediğinde alır ama onun için çerez parasıdır yani çok önemsiz bir rakamdır onun için ve onun gözündede sen basitsindir ama adam imkanı azdır ve borçla harçla seni sevindirmek için bir şey alır bence o daha değerlidir
- 1 yıl
@Sıradan33 ben kendimi maddiyatla ölcüyorum demedim zaten. Önemli olan iphonenun düşmesi değil, karşı tarafın düşünüp alması. Soruyu soran kız demek ki hediye olarak pijama istemiyor. Erkeğin yapması gereken şey bu kız Pandora sever diye düşünüp Pandora alması. Kaldi ki aldığı şeye bakma seni ne kadar sevdiğine bak diyorsun da, seven adam sevdiği kadının ayakları altına dünyaları seriyor. Kızın bi Pandora isteğini bile karsilayamayacak kadar parası yoksa da kız peşinde kosturacagina çalışsın para kazansın o zaman
- 1 yıl
Siz erkekler çok iyi alismissiniz minimum efor ve harcama karşılığında kadından maksimum faydalanmaya çalışmaya. Kadından kendinize yemek yapmasını beklersiniz, kirli çamaşırlarınızı yıkamasını beklersiniz, her yatma isteğinizi koşulsuz kabul etsin istersiniz, çocuğunuzu büyütsün istersiniz, bunların üzerinde çalışsın eve para da getirsin istersiniz ama evde kadının hiçbir işine yardımcı olmazsınız. Kadın bi pijama istemem Pandora isterim dediğinde de bunu başına kakarsiniz. Öyle bi dünya yok artık
- 1 yıl
Peki bir erkek size bu tarz bir hediye aldığında siz ona ne vereceksiniz iyi bir yatak performansı dışında sadece soruyorum
- 1 yıl
Bide acaba model falan misiniz ya da manken yani guzelliginiz var mı fiziginiz vs
- 1 yıl
@Beyaz_zenci27 karşılığında sen masaya ne getiriyorsun diye soran culsuz çöp tenekeleri ile muhatap olmuyorum sen radarimda bile değilsin üzerine alınmanı gerektirecek bise yok. Burada bahsi dönen konu senle alakalı değil yani😭😭😭
- 1 yıl
Culsuz olduğumu kim söyledi ki sana 😁😁 profilime bir gir bak bakalım yazdığım sorulara cevaplara culsuz muymusum
- 1 yıl
Ya bir kere biraz mantıklı düşünün böyle bir hediye alacaksam gider ülkenin en ünlü kadinlariyla birlikte olurken alırım ki olmuslugum da var şimdi burdan isim vermiyeyim kadınlar zor durumda kalmasın 😁😁
- 1 yıl
@Sıradan33 hayır sen karşındakini nelerden hoşlanıp hoslanmayacagi kadar iyi tanıyorsun, ardından bunu alırsam mutlu olur diye düşünüp onu alıyorsun. Bu yasa gelmişsin, bi kadına ne hediye alınıp alinmayacagini sana ben ogretmeyeyim
- 1 yıl
@Sıradan33 ya knk pahalı bir hediye elbette alırım ama karşımdaki kadinin kalitesine bakarım ben alırken hediye ona değecek biri mi diye en son ünlü bir kadınla birlikte olmuştum ben tatildeyken ona hediye olarak çok pahalı bir hediye almıştım ama parası öyle böyle değil iPhone parası Pandora parası yanında çerez parası kalır yanı ama kadın varya uff diyorum bişey demiyorum
- 1 yıl
@Sıradan33 özel bir bankanın yönetim kurulundayim ama şimdi banka ismi vermiyeyim
- 1 yıl
Hatta buraya girebildiysem o birlikte olduğum ünlü kadın sayesinde girdim bana baya sağlam referans olmuştu suanki işimi ona borçluyum diyebilirim jajaja
- 1 yıl
@Sıradan33 Pandora iPhone bi örnek. Kızlar takıları sever, kolye yüzük küpe. Ben kendime bile pijamayı hediye olarak layık gormezken elin adamı bana niye alsın ve buna mutlu olayım
- 1 yıl
@Sıradan33 veremem zaten kadının başı yanmasın şimdi bide isimizden de olmayalım jajajaj
- 1 yıl
Ama sana bişey diyim mi iyi ki o hediyeui almışım dedim değdi yani 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Biraz borçla almıştım ama borcu kapatmayı bırak kat be kat fazlasını kazandım şu ana kadar 🤣🤣
- 1 yıl
@Sıradan33 bırak haketti dolsun 🤣🤣🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılNe iş yapıyor ayrıca sen ne aldın ki ıphone bekliyorsun
31 Yorumla- 1 yıl
sanane
Git çalış kendin al. Ayrıl o çocuktan da karartma hayatını onun.
61 Yorumla- 1 yıl
ay bi kesin sesinizi
Gizli Üye(25-29)1 yılAşkım pijama al ama ben de pandora istiyorum baksana çok güzeller diyip bi tanesinin linkini yolla. Eğer parası varsa bence zaten alır.
02 Yorumla- 1 yıl
şükür doğru düzgün bi cevap ya bu yorumlar ne sinir oldum akşam akşam
Cevap sahibi1 yıl@sumeyyenaz01 heh söyledin mi bari:)
1 yılSevgilinin sosyo ekonomik durumuna gore sevgiliye verilen hediyenin pahalısı görgüsüzlüktür.
21 Yorumla- 1 yıl
görgüsüz olan sizsiniz burada sorduğum en ufak soruya göre bu kdar cevap gelmiş :d her şeyi bu kadar iyi biliyorsunz bundan sonra size sorarım teşekkürler ömasdnsamöd
Gizli Üye(36-45)1 yılİphone alanlar zikiolar ama ona da var mısın?
02 Yorumla- 1 yıl
annenden bildiğin kadarıyla burada terbiyesiz yorumlar yazma
Cevap sahibi1 yıl@sumeyyenaz01 gerçekleri söylüyorum
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİlla pahalı şeyler almak zorunda mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki sen pahalı hediye hak edecek ne yapıyorsun ki?
01 Yorumla- 1 yıl
sen ne yapıyorsun peki? Gizliden saçma sapan yorum yapan kız
1 yılSevgiline vermediğin için olabilir. verseydin pahalı hediye alırdın
01 Yorumla- 1 yıl
anan da veriyomus demek ki babanı böyle tavlamıs terbiyesiz
Maddiyat bakılmaz hediyede maneviyat daha önemlidir.
30 Yorumla
1 yılDurumu yoktur hem bence ucuz hediyeler daha güzel ne o öyle pahalı hediyeler bak benim param var der gibi
01 Yorumla- 1 yıl
Hahahah doğru para sana kalsın kendine harca🤣🤣
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilim sanayi de çalışıyor. Sırf belki parası yoktur diye kafeye bile götürmüyorum evde kendim kahve kek yapıp disarda banka oturup yiyoruz. Önemli olan onun benim benimde onun yaninda olmam değil mi zaten?
00 Yorumla
1 yılparası yoktur herkesin olcak diye bir kaydı yok yine sen doğum gününü kutladığına sevin bunu yapmayanlar var?
00 Yorumla
1 yılBen sevgilime iphone alcaksam inanın zerre lafımı esirgemeden söylüyorum. Benimle yatakda olmasını bilecek.
03 Yorumla- 1 yıl
Ben sevgilimle her buluşmada bişeyler yaşıyorum. Bana o zaman iphone alması lazım hayırdır yaniii
- 1 yıl
@kediiicikkkk o zaman haklısın ki. Olmadı değiştir onu.
- 1 yıl
git ondan iste o zaman terbiyesiz saçma sapan yorumlarınızı kendine saklayın
1 yılerkekler pek hediyeden anlamıyor senin onun kafana sokman gerekiyor düşünceyi
10 Yorumla
1 yılGit ona göre paralı birini bul o zaman hediyenin büyüğü küçüğü olmaz
11 Yorumla- 1 yıl
sanane ya sananeeee tasası size mi kaldı te allam öyle birini bulcam zaten merak etme sen
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılMaddiyati yoksa napsin g0tunu mu satsin cocuk
25 Yorumla
Soran1 yılne alaka öyle mi dedim arabası var özel okulda okuyo
Soran1 yılama babasıyla arası bozuk kendisi calısmıyor
- 1 yıl
Babasi zengin diye sevgili olmuş 😂 simdi cocuk culsuz kalmış suçluyor @feri99
- 1 yıl
Nokta atış 👍
Sen ne hediye alıyorsun peki?
11 Yorumla- 1 yıl
benim aldığım hediyeye göre alacaksa sizin mantığınızla para karşılıkklı oluyo bu durumda sevgi olmamış oluyor? Ne alaksı var
Gizli Üye(25-29)1 yılParası var almıyorsa sevmiyordur parası yoksa almasın zaten aq
10 Yorumla
1 yılParası yoktur ya da cimridir.
10 Yorumla
1 yılSevgilinde senin de hediyenindeeee.. paraninda
012 Yorumla- 1 yıl
Sevgilin var daha ne istion
Soran1 yılsevgili olunca her sey halloluyo mu aw
- 1 yıl
O zaman birak sevgilini
Soran1 yılsanane
- 1 yıl
Sen sevgiline ne aldin en son
- 1 yıl
Sen niye sinirlisin
Soran1 yılyazdıgın seylere bak anlarsın
- 1 yıl
Sinir mi oldun seen yaaa kiyamam sana😂
Soran1 yıl🙄 çok komiksin
- 1 yıl
Sen de sende 😂
- 1 yıl
Òzel mùlkiyet alanima izinsiz giriş yaptiniz Ararım bak 1️⃣5️⃣5️⃣ 'i 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin derdin sevmek değil hediye de para da anlaşıldı. Çocuğun durumu çok iyi değil belki
00 Yorumla
1 yılAhaha gülmek istemiyorum
01 Yorumla- 1 yıl
kendi haline gül bence de
1 yılÇocuk enayi değil. Sen enayilere layıksın yallah.
02 Yorumla- 1 yıl
Asıl sana yallah seviglin sana almadı diye benimki de mi almasın
- 1 yıl
Aşkım bende alası var.
Önemli olan manevi değeri
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi