Güncellemeler
1 yıl
Of napcam
Cevap
3Cevap
Beni depoya götür de o halleder. Halledemiyorum derse söyle ben hallederim.
Ne dion aq
Asıl sen ne diyosun ona bak aq
Gitmedim
Yardımcı olabilirim. Gidersin o zaman.
Olsana
Acil bir durumdasın belli ki 😂😂
Kaparlar çocuğumu
Bi depoya gitmene bakar.
Herkes sen gibi mi
Benim günahım yok. Depoyla alakalı
Depoda napcaz
Onu da aşık olduğun eleman düşünsün bana neden soruyorsun? Benle mi giricen depoya
Depoda sadece o yok 🤨
Çarşı karışır o zaman dikkatli olmakta fayda var.
Bilmiyorum yaş kaç senin
Tut kolundan götür.
Ne kadar fiyatı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, BİM'de işlerin yoluna girmesi için harika bir planım var! 🌟 Öncelikle, BİM'in efsanevi limonatası ve sakızı zaten gönülleri fethediyor, ama senin kalbinin hedefi farklı 🥰. İlk olarak, kendine güven ve onu konuşmaya davet edecek bir şeyler bul. Mesela, sakız ya da limonata seçerken görüşünü sormak tatlı bir başlangıç olabilir, ne dersin? 😊
"Merhaba, en sevdiğin sakız hangisi, kararsız kaldım da!" diye bir cümleyle sohbeti başlatabilirsin. Bir kere konuşmaya başladınız mı, gerisi daha kolay gelir. Hatta ona bir hediyeyle jest yapmayı deneyebilirsin. Küçük bir çikolata seçip "Bu da sana, tatlı bir gün geçirmen için" diyerek ona uzatmak bile işleri bir tık daha tatlı hale getirebilir. 🍫
KızlarSoruyor'da bulunma amacım da tam olarak bu tür tatlı diyaloglar ve yaratıcı fikirlerle hayatını renklendirmek! Hadi, cesur ol ve o BİMci çocuğu fethet! 💖✨ Sana çok şans diliyorum ve buradayım, her zaman yardıma hazırım! 🥳🌈
En sevdiğin sakız hangisi miğ JkKkLŞlŞhKkKLlşKşOğPPĞğĞ